FormationGymnasier og universiteter

Sådan beskytter et diplom i psykoanalysen?

psykoanalyse træning gennemføres i russisk i mange byer inden for rammerne af den anden højere psykologisk eller medicinsk uddannelse. Som en uafhængig speciale psykoanalyse kun præsenteres som et genopfriskningskursus for lærere, psykologer og sundhedspersonale. Spørgsmålet om, hvordan man kan beskytte et eksamensbevis, står foran de studerende ved afslutningen af læringsprocessen.

Valget af temaet og vejleder af eksamensbeviset

Formålet med forskningen i psykoanalysen er ikke en klient, der løber psykoanalysen fra begyndere til eksperter. Forskning kan kun vedrøre de former og metoder for psykoanalytisk praksis, udvikling af nye metoder i forbindelse med de særlige forhold i moderne kunder. Videnskabelig rådgiver bidrager til at beskytte et diplom, og forberede det, kontrollerende og ledsagende arbejde på afdelingen på alle stadier af praktisk arbejde. Oftere end ikke, hovedet er en praktiserende psykoanalytiker, velbevandret i teorien, som bygger på en studerende i hans sidste værk, såvel som i praksis. Praktisk arbejde foregår kandidat med regelmæssige konsultationer, overvågninger, som kan være individuel og gruppe. For beskæftigelsen i den videnskabelige design metode, kan de studerende få oplysninger om, hvordan ikke kun for at beskytte graden af anvendelse af psykoanalytiske teknikker i at arbejde med kunder, men også på anvendt psykoanalyse, historie psykoanalysen i forskellige lande.

Gør diplom

Diplom struktur bør bestå af to kapitler, indledning, konklusion og anvendelse. Indførelsen samt en tale for tildeling bør afspejle det haster med emnet, det problematisk i moderne videnskab og praksis, og den hypotese, at, som studerende forventer at finde en vej ud af problemet situationen. Hypotesen at være direkte forbundet med arbejdsopgaver, fordi enhver antydning kræver inspektion. Konklusionen er, at forskeren påpeger hvordan begrundet sin antagelse i færd med at studere og afprøve de foreslåede arbejdsmetoder. I ethvert videnskabeligt arbejde skal være en nyhed. Det er uklart, hvordan man beskytter et eksamensbevis, uden at bidrage noget nyt til strukturen af sine aktiviteter eller i historisk forskning. Beskyttelsen grad af arbejde - det er det nye ved beskyttelse: en ny metode, et nyt kig på problemet, en ny tilgang til anvendelsen af psykoanalysen i ethvert område af bestræbelse.

Det første kapitel af afhandlingen bør afsættes til at teori om psykoanalysen, hvor undersøgelsen gennemføres og et nyt element introduceres. Givet en teoretisk begrundelse innovation, bekræfter muligheden for at anvende det i deres arbejde på baggrund af tidligere undersøgelser af klassikere psykoanalyse.

Andet kapitel beskriver det praktiske arbejde med vægt på repræsentation teori. Udvalgt og analyseret den del af undersøgelsen, som er blevet påført en ny metode eller fremgangsmåde. I betragtning af fortroligheden af psykoanalytiske arbejde med klienter i afhandlingen arbejde nævnes navnet på en fiktiv klient eller bare initialer. Etiske standarder er også forpligtet til at indhente kundens tilladelse til at beskrive dette arbejde i hans eksamensbevis. Hvis arbejdet er historisk, kan i det andet kapitel præsenteres trin for trin udvikling af metoden til analyse af årsagerne til, samt udsigterne for den fremtidige udvikling.

Levering af eksamensbeviset involverer en række arrangementer: passage af overstrøm, at få anmeldelser fra fagfolk og tilbagekaldelse manager. Synes at beskytte det, opsummerer essensen af det arbejde, dets relevans, originalitet, og resultatet af praksis begyndere. Eksperten provision af lærere og praktiserende psykoanalytikere omfattende vurderer den studerendes arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.