FormationGymnasier og universiteter

Astronomisk Observatorium Pulkovo

Pulkovo Observatorium - en institution, som er tæt forbundet med hele historien om den russiske astronomi. I første omgang blev det brugt som et sted for observationer, som var nødvendige geografiske virksomheder tsaristiske imperium. Observatoriet blev skabt og til at løse problemer med praktisk astronomi. Dens store åbning blev afholdt den 1839/08/19, den

Historien om skabelsen af nationale observatorier

Den blev introduceret af Peter den Store for at studere mange af de eksakte videnskaber og deres praktiske anvendelser. Samtidig fik jeg et løft til udviklingen af astronomi og at fremme succes sådan en elsket konge af navigation. Rejser rundt England og Danmark, Peter I vil helt sikkert forsøge at besøge disse lande, der er udstyret astronomiske observatorium.

I 1724 grundlagde Academy of Sciences. Et år senere, åbningen af Ruslands første astronomisk observatorium, som er blevet en af de bedste i Europa. Petr Veliky lægger stor vægt på at udstyre institutionen. Alle tilgængelige på det tidspunkt, det udstyr, der er angivet på stor skala af forskningen.

Åbningen af Observatory Pulkovo

Vasiliy Yakovlevich Struve grundlagde en ny skole i astronomi. Dette førte til oprettelsen af denne nye institution orientering. De blev Pulkovo Observatorium, hvis bygning blev bygget af den berømte arkitekt A. P. Bryullova. yderst praktisk placering blev valgt til denne facilitet.

Pulkovo Observatorium blev bygget på en bakke, med en højde på 75 meter over havets overflade. På den anden side Pulkovo er omgivet af enge. Dette faktum gør det muligt at undgå at hindre efterforskningen af tåge og støv og for at opnå den ønskede gennemsigtighed for luft observationer. Hertil kommer, V. Ya. Struve, der blev den første leder af institutionen, var sikker på, at afstanden fra den nordlige hovedstad i sytten miles vil være nyttigt at astronomer, uden at give dem en mulighed for at have det sjovt.

hovedopgaver

Pulkovo Observatorium siden dets åbning har spillet en stor rolle i udviklingen af astronomi. I dette tilfælde er det fortjent blev kendt som den astronomiske hovedstad i verden. Takket være indsatsen fra observatoriet V. Ya. Struve var den seneste i rækkefølge tid det udstyr og værktøj. Hertil kommer, at dets bibliotek fond bestod af de bedste samlinger af specialiserede litteratur.

Observatory skitserer mål i sin forfatning. De vigtigste mål var at løse forskningsmedarbejdere er som følger:

- permanent og samtidig forbedrede observationer, der bidrager til velstand astronomi;

- produktion af observationer, hvis resultater var vigtige for Imperiet, såvel som dens geografiske og forretningsmæssige missioner;

- Fremme af forbedringen af praktisk astronomi, dens tilpasning til navigation og geografi.

udstyr

Vælge en bemærkelsesværdig observatorium udstyr blev produceret af V. Ya. Struve. I dette tilfælde, Vasily Yakovlevich kom fra en klar forståelse af, hvad angive videnskaben af himlen på det tidspunkt, samt forudsigelser af de mest sandsynlige versioner af dens udvikling.

Før sin forskning personale V. Ya. Struve har sat til opgave at fastslå bane af bevægelse af stjernerne, samt at bestemme afstanden til disse himmellegemer. I sin udvikling af en unik stærk udstyr designet til at sikre den nødvendige nøjagtighed af de operationer, den er blevet bygget.

yderligere undersøgelser

Arbejde i Pulkovo blev større og hårdere. I tresserne af det nittende århundrede begyndte at blive holdt astrofysiske forskning. Deres mål var at opnå den spektrale analyse og studiet af ændringer i lysstyrke stjernernes organer. I slutningen af sidste århundrede begyndte at blive afholdt på arbejdet i fotografiske astrometri slags og himmelsk mekanik. Desuden observation var lavet af Solen og Jordens poler studeret bevægelse.

Det siges, at der i begyndelsen af det tyvende århundrede observatoriet Pulkovo stadig var en af de største i verden. Men status for den astronomiske verdens centrum, hun havde allerede tabt. Pulkovo Observatory er en storslået tilsynsinstitution, men det gjorde ikke stå i spidsen for de nyeste tendenser i videnskabelig aktivitet. Dens vigtigste mål var at indsamle forskellige observationsdata og præcisere visse detaljer.

Den sovjetiske periode

I årene sovjetmagten i Pulkovo Astronomisk Observatorium endnu en gang på vej hurtig genopretning og udvikling af sine aktiviteter. I Sovjetunionen åbnet nye centre til observation af himmellegemer. Hurtigt begyndte at dukke op og astronomiske billeder.

Pulkovo observatoriet har fået nyt avanceret udstyr, som har gjort det muligt at løse mange videnskabelige problemer subtil. Det viste sig i etableringen af en stor sol-installation - littrovsky spektrograf. Hun tillod allerede i 1923 at begynde studiet af Solens rotation. Samtidig det udfoldede undersøgelse af de fænomener, der forekommer i himmellegeme. Denne proces er tilladt at fortsætte spektrografer tridtsatidyuymovom refraktor.

En anden ny værktøj er udstyret i denne periode observatorium i Pulkovo. De blev et band astrograph. Han fik lov til at starte en bred vifte af undersøgelser af den galaktiske mørkt stof, samt strukturen af Mælkevejen. Desuden er observatoriet udstyret med de mest værdifulde installationer og enheder, der er afgørende for moderne astrometric og Astrographic forskning.

Under undertrykkelsen gennemført i årene med Stalins styre, alvorligt såret og Pulkovo. Mange astronomer blev beskyldt for at være involveret i terrororganisationer og henrettet.

Helt fra begyndelsen af krigen af 1941-1945 blev observatorium udsat for den tyske bombardementer. Som et resultat af alle sine bygninger ødelagt, men det meste af udstyr og en unik bibliotek blev gemt.

genopretning

Under krigen, nogle medarbejdere Observatory gik til fronten, mens andre levede og arbejdede på Observatory Tasjkent. Efter den store sejr, astronomer fortsatte med at arbejde, bo på lokaler Arktisk Institut, som ligger på Fontanka, 38.

Siden 1946, genoprettelse af observatoriet på det gamle sted. I 1954 blev det genåbnet. I løbet af det udførte arbejde restaureret før krigen institutioner funktionalitet. De overlevende instrumenter resulterede i en fungerende tilstand, opgraderet og begyndte at blive brugt i forskningen igen. Desuden blev det udstyr suppleret dvadtsatishestidyuymovym refraktor teleskop, en fotografisk polær teleskop, stjernernes interferometer, og så videre. D.

Resultaterne af aktivitet

Pulkovo Observatorium, som historien vidner om vigtigheden af denne institution, til dato fortsætter omfattende forskningsarbejde på mange fronter. Det er her, der er udviklet metoden med hensyn til de astronomiske observationer, har til formål at bestemme den nøjagtige position af stjernerne. Hertil kommer, at forskerne i Observatory Pulkovo oprette en mappe, som kan bestemme de Egenbevægelse af galakser og stjerner. Data for disse konklusioner blev fotografiske observationer. Observatory forskere studerede stjernerne med deres planetsystemer. Resultaterne blev opnået under en langvarig, kontinuerlig drift. Også teorien om atmosfærisk refraktion er blevet udviklet.

Observatoriet Pulkovo gennemført en række undersøgelser, der var udestående astronomiske opdagelser. Blandt dem er følgende: hastighed afsløring, der kredser store planeter, bekræfter eksperimentelt fragmentering ringe af planeten Saturn, bevis for, at stjernerne i de tidlige spektrale klasser roterer ved høj hastighed, og etc.

grene

Hjem Pulkovo Astronomisk Observatorium har kontorer. De bærer også ud grundlæggende arbejde. Således har de Observatory eksperter skabt Kislovodsk Mountain Astronomisk Station, samt laboratoriet i Blagoveshchensk. Simeiz filial i 1945 blev en del af observatoriet Krim Astrophysical.

set Pulkovo

Vigtigste Astronomical Observatory of Rusland - det er et meget interessant sted. Besøgende kan ikke undgå at føle, at de var i en anden virkelighed.

Pulkovo Observatorium arrangerer udflugter ikke kun om dagen, men også om natten. For dem er der en foreløbig rekord. Tiden kan være en hvilken som helst. Det hele afhænger af vilje besøgende.

Udflugter i Pulkovo Observatorium i uge udnævnte kun hvis vejret er gunstigt. Men som regel, grupperne samles i weekenden. Det skal erindres, at for dem, der ønsker at besøge observatoriet på lørdag og søndag indtastning åbner på onsdag eller torsdag.

Pulkovo Observatory ture tilbydes til grupper dannet, som omfatter og skoleklasser. Astronomer og videnskabsmænd gøre bekendt besøgende med historien om skabelsen af institutionen. Fortæl dem om interessante fænomener observeret i rummet, og derefter lov til selv nyde de himmellegemer, ser ind på teleskopet, placeret under en overdækning og spinding rundt. På sådanne tidspunkter, kan enhver sightseer føle sig som en rigtig videnskabsmand. Om natten tour besøgende åbne blik af planeten af solsystemet mod den mørke himmel, og stjernehobe. I løbet af udflugter tilbydes at besøge Observatory Museum og se en film på plads objekter i 3D.

Sjov og tage en tur gennem Pulkovo bakke. På sit område kan du se en lang række bygninger mærkeligt formede og ukendt formål. Hertil kommer, i parken, som ikke når til støj i byen, er der mange protein. De kan fodre direkte fra hænderne. Varighed af turen er to timer, og dens omkostninger - inden fem hundrede rubler.

Interessant og fantastiske sted er observatoriet Pulkovo. Adresse af institutionen - Pulkovo Highway 65.

museum

Ture udført for voksne og børn, gøre bekendt besøgende med fortiden astronomiske russiske videnskab, såvel som dets nuværende. Unikke udstillinger af museet, ligger i hovedbygningen af Pulkovo Observatorium, - en computer og måleudstyr, landmåling instrumenter, optik i de største teleskoper i de seneste århundreder. Det lagde også portrætter af astronomer og videnskabsmænd fra fortiden.

Museum for observatoriet Pulkovo ligger i et usædvanligt sted. Gennem midten af sin Round Hall passerer meridianen. Det kaldes "Pulkovo".

Vær opmærksom på de seneste opdagelser og udviklinger i astronomi er nu ikke så svært. Pulkovo Observatorium har en hjemmeside (http: // www Gao SPB ru ...). Besøger det, kan du lære om de nyeste astronomiske litteratur, læse de seneste nyheder og lære en masse om fortid og nutid "himmelsk videnskab."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.