TravelingHoteller

Hotel Yadis Hammamet 4 * (Tunesien, Hammamet): beskrivelse og anmeldelser

Dette er en magisk land kaldet Tunesien er beliggende i den nordlige del af det afrikanske kontinent og vaskes af usædvanlig varme og blide farvande i Middelhavet. I svundne tider, et stort mærke i områdets historie forlod erobrere i Afrika og den franske præsenteret som en gave til folk i området smukke sprogkundskaber. Hvert år, en tidligere fransk koloni velkommen på det enorme antal turister fra nær og fjern i udlandet. Tunesien nyder stor popularitet på grund af det faktum, at øen ligger et stort udvalg af uspolerede strande med hvidt sand og utroligt blå vand.

udvej Hammamet

I en afstand af 65 kilometer fra den tunesiske Hammamet ligger, som er dens kulturelle hovedstad. et stort antal thalassoterapi-centre bygget i Hammamet. Byen har en ganske rig historisk grundlag, og den lokale stemning bare en god hvile og nyde den omgivende natur. Atmosfæren af generel fred og ro her med succes kombineret med den uhæmmede glæde, der kommer med den kommende af mørket. Planlægger en tur til byen, er det bedre at tage sig af overnatning på forhånd. Vi tilbyder dig en beskrivelse af en af de mest populære hoteller i Tunesien.

Yadis Hammamet 4 * (Hammamet)

En smuk strand med hvidt sand og blåt vand, fremragende El Mrezda blevet et sted, hvor der er et komfortabelt hotel Yadis Hammamet. Dette kompleks består af to fem-etagers bygning, og ved siden af hotellet er en smuk park med bizarre former i landskabet design. Af vegetationen i nærheden af hotellet plantet store palmer og cypresser. Hvert spor park området er dækket med asfalt, og det samlede areal er omkring to beplantninger hektar.

Frodige grønne plæner, er hotellet tæt beplantet med blomster og buske, hvilket gør ture i dette område er ikke kun en stor æstetisk nydelse, men også en meget givende tidsfordriv.

infrastruktur

Ikke langt fra hotellet Yadis Hammamet 4 * (Tunesien, Hammamet) er en stor swimmingpool med krystalklart vand og et fuldt udstyrede rastepladser med liggestole, liggestole og strandbar. For børnenes hotel giver offentligheden udendørs legeplads og et veludstyret spillerum inde i komplekset. Spillet har alt det nødvendige for den fulde udvikling af et barn på næsten enhver alder.

sport

For fans af sport underholdning, hotellet har en tennisbane, volleyball, alle former for vandsport (dykning, windsurfing, surfing). Fans kan skyde vælge bueskydning og bare aktive mennesker kan nyde dans.
Meget tæt på golf-elskere kan besøge en speciel golfklub.

helligdage strand

Sandstrand med liggestole og markiser er en kort gåtur væk. du kan bruge tid på denne strand for et spændende spil af vandpolo, ride på en katamaran, og banan båd forlystelser, sejlads.

underholdning

Det tilbyder dem, der ønsker at slappe af efter en travl dag med indtryk og følelser, foreslås det SPA-center med masser af afslapning bade, hammam og massage rum, hvor du kan få en session ikke kun konventionelle, men også thailandsk massage. Også i kabinen det har en jacuzzi og en indendørs swimmingpool med opvarmet vand døgnet rundt. Hver aften, på et sted til hotellet Eden Village Yadis 4 * Yasmine Hammamet område er forskellige kulturelle arrangementer med levende musikalsk akkompagnement. Med deltagelse af de berømte dansegrupper i Tunesien viser et stort antal teaterforestillinger, der simpelthen ikke kan forlade nogen af tilskuere ser udstyrsstykke, uden følelser. Så snart natten falder i Tunesien, kan hotellet vacationers besøge brandbomber parter med masser af musik og positive følelser.

værelser

Antallet af værelser på Eden Village Yadis Hammamet Club 4 * Tunesien indeholder 28 hyggelige værelser i forskellige kategorier, hvoraf 4 - Luksus, 2 værelser for handicappede, og resten tilhører kategorien "standard". Hvert værelse har aircondition, samt alle nødvendige for komfortabel hvile møbler og apparater. Hotel stil - behersket klassiker, der er meget gode justerer hvert værelse en romantisk stemning. Værelserne og modtagelse af gæster har uforstyrret internetadgang, som vil hjælpe med at dele deres indtryk af resten til dem, der er nu langt væk. Lejligheden er også udstyret med understøttelse af satellit-tv.

mad

En on-site så meget som 2 hyggelige restauranter og et strømforsyningssystem "buffet". Europæisk køkken restaurant tilbyder en smag retter fra alle hjørner af kloden, som er fremstillet i overensstemmelse med alle traditioner i det land, transportøren. En anden strand restaurant regales besøgende med frisk fisk og skaldyr. Hertil kommer, at denne institution serverer pizza, is, salater og et udvalg af desserter.
Thalasso centre i området er kendt verden over.

Om de mange positive aspekter af dit ophold i Yadis Hammamet 4 * anmeldelser vil fortælle bedre end nogen revision.

Kommentarer om ferierejsende

Fra lufthavnen til hotellet kan nås i løbet af få minutter. Dette er den første af sin positive side.

Komplekset selv er ikke er stor. Men på sit område har en swimmingpool med en to meter dybde. I fortiden, har hotellet en klub navn fra det faktum, at der er en golfbane. Der er også en tennisbane. Alt tilbehør til spillet kan tage kaution. Fra sportsaktiviteter tilbydes endnu et fitnesscenter med et sæt af simulatorer, men de bruger mod et ekstra gebyr. Der er også en anden pulje.

Værelserne rengøres hver dag. Sommetider personale har brug for at blive mindet om, at de har tilføjet shampoo og andre toiletartikler. Men i en påmindelse, de leverer en dobbelt dosis. Boks på værelset er til rådighed for en nominel gebyr. Du bliver også nødt til at betale et depositum for nøglen, som returneres ved afrejse.

Dinara er bedre at bruge lige så ændre dem til en anden valuta, kan kun være i lufthavnen. Med andre vekslere kan kun købe dinarer. Hotellet også kan udveksles valuta til den normale sats.

Rummet har en mini bar, men det er nødvendigt at fylde dig selv. TV ubrugelig ting her, fordi der ud over en af de religiøse kanaler, er der intet mere at se.

Hotellets placering er yderst vellykket. Og havet og centrum ligger inden for gåafstand. Tæt ved er også butikker med alt hvad du behøver. Må ikke bekymre dig, hvis du har glemt noget derhjemme. Centret er en 7 minutters gang fra hotellet. Der er masser af souvenirbutikker. Men det er bedre ikke at tabe i her meget. Fra kameler, der anvendes som en kabine, luften er uudholdelig stank.

Hotellet er hovedsagelig beboet af europæere, der er praktisk talt ingen russisk. Tunesien - fransk koloni, så de taler det meste på fransk. Engelsk dygtige til det grundlæggende niveau, men som sådan, er den sproglige barriere ikke mærkes.

Den bedste tid på året at besøge Tunesien - sommer. Selv midt i sin temperatur er mindre end 30 grader. Havvand er meget varmt.

Anmeldelser på stranden

Hotel Yadis Hammamet 4 er en 8 minutters gang fra den smarte rummelige Strand, begravet i det hvide sand. Strand område meget ren. Sandet er renset for snavs speciel traktor, som regelmæssigt passerer gennem området strand. Der er også en bar med en lille smule overpris. Måske er billigt for europæere.

Urban strand. Folk der er få, men frie solsenge meget. Der er også vandsport (parasailing, banan, tablet, scooter). Atmosfæren er meget komfortabel. Der er næsten altid blæser en kølig brise.

Hotellets restaurant er meget ren med en behagelig atmosfære. Der er altid gratis steder. Maden er meget velsmagende. Hver dag under tilstedeværelse af fisk og skaldyr og et stort udvalg af sød moden frugt. For den søde tand er der en reel paradis. Tjenesten langsom. Om drikkevarer hellere tage vare på sig selv, da personalet ikke er særligt travlt med at betjene dig. Desuden blev næsten alle drikkevarer i Hotellet fortyndet med vand, og vin og øl er umuligt at drikke. Stærkere drikkevarer blev serveret kun i hotellets lobby.

Morgenmad er lækre og nærende, selvom nogle af de retter, kan du ikke vente, fordi de tjente i slutningen, når det er tid til at gå til stranden.

Især lækker grillet retter. Alle naturlige og god kvalitet. Kan blive kontaktet flere gange til mere.

For underholdning Gæsterne finder animationen. Det begynder med børnenes program, så alt jævnt ind uhæmmet glæde for voksne. Efter disse fester er det meget svært at komme sig.

Af udflugter kan du gå til Carthage og besøge ruinerne af den antikke Middelhavet.

Tunesien - en vidunderlig udvej, men rejsende behandles med en vis træghed. Konstant brug for noget at søge og tage sig af deres egen komfort. Mærkeligt, men i virkeligheden alt det betalt. Men alle ulemperne ved lokal service skjuler uovertruffen klima udvej. Under den varme hav og blid solen kan du tilgive en masse. Hertil kommer, at priserne er ganske lav, sammenlignet med andre resorts i dette niveau.

Efter råd fra turister, det meste af tiden er det bedre at bruge på hotellet og på stranden. Siden ydersiden, kan du blive konfronteret med ubehagelige lugte og er ikke meget imponerende lokale smag. Samtidig, nogle slående ligegyldighed af de lokale mod turister. Måske har de vænnet sig til en sådan tilstrømning af turister og ikke for at gå alle ud til turister, der besøger deres land igen og igen. Efter alt, vil de gøre det er, fordi Tunesien er virkelig smuk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.