TravelingHoteller

Grand Hotel "Vostok", Sterlitamak: beskrivelse af værelser, serviceydelser, anmeldelser

By Sterlitamak - byen er meget stor, og besøgende kommer normalt her en masse. Denne rejse, studerende og sportsfolk, og turister. Og alle disse mennesker, selvfølgelig, har brug for at bo i god indkvartering. Tilladt-hoteller i Sterlitamak der er mange. Og en af de mest populære kompleks med turister og rejser er den "Øst" Grand Hotel.

Hvor er hotellet

Det er denne moderne hotel, i udtalelsen fra de fleste af sine gæster, meget komfortabel. Er et grand hotel "Øst" (Sterlitamak) i den historiske del af byen, tæt fra forskellige attraktioner og business centre - i Komsomolskaya Street, 84. Lige ved siden af hotellet er der administrative kontorer, banker, kontorer og, naturligvis, en række indkøbscentre og institutioner catering. i nærheden af hotellet er også det store marked og Den Russiske Drama Teater.

Sterlitamak, Komsomolskaya, 84 - det er et flot hotel "Øst" adresse. Telefon administrationen af denne komplekse kan findes på hans officielle hjemmeside.

Hertil kommer, at for et gebyr tilbyder hotellet turister og forretningsrejsende, og sådanne tjenester som lufthavnen. Afstand til banegården fra hotellet er kun 5 km væk. Den nærmeste lufthavn er i byen Ufa. Afstanden mellem ham og hotellet er cirka 120 km.

generel beskrivelse

Bruge tid på dette hotel, kan turister komfortabelt. Grand Hotel "Øst" - er en moderne komfortable business kompleks af europæisk klasse. Dette er et hotel tre-etagers bygning med en kvist af midten af det forrige århundrede. Det område af hotellet har sin egen. I gården komplekset har en lille græsplæne og træer. Før hovedindgangen er gratis parkering.

Check på dette hotel sker kl 14:00. Forlad rummet efter afslutningen af betalingstjenester sigt rejsende skal af klokken 12:00. Desuden tilbyder hotellet alt nødvendigt for mennesker med handicap. Rygning i hele området af hotellet er forbudt.

Making korridorer, haller og værelser på hotellet, turister finder det meget attraktivt. Udformningen af hotellet interiører af lokaler bruges primært hip og trendy stilarter.

отеля узнать стоит, конечно же, заблаговременно. Adresse, bør hotel telefon ved naturligvis, i god tid. Bog dette hotel, selvfølgelig, du har brug for at gå videre. Sagde kontakter i komplekset, som allerede nævnt, på sin officielle hjemmeside. Populære med besøgende Sterlitimak fritidsklubben nyder meget høj. Mange rejser fra tid til anden besøger byen, foretrækker at bo her. Derfor kan antallet af værelser til rådighed på hotellet på en direkte appel til receptionen ikke være.

Værelser

I alt kompleks af Grand Hotel "Vostok", som anmeldelser er for det meste godt, Sterlitamak tilbyder 64 velindrettede værelser. Hvis det ønskes, kan turister eller forretningsrejse fjernes her:

 • Enkelt værelse;
 • Dobbelt første kategori;
 • en et-værelses studie;
 • én-soveværelse suite;
 • to-værelse familie værelse;
 • to-værelses lejligheder.

Afhængigt af den kategori af lejede et værelse sats på hotellet er 2700-7200 tusind. P. per person per dag. Til hotel af denne plan er naturligvis meget billig.

Grand Hotel "Vostok": beskrivelsen af værelser

Faktisk i sig selv at blive, kan turister nyde:

 • satellit-tv;
 • og klædeskabe;
 • pengeskabe;
 • skrivebordet.

Gulvene i alle rum i lamineret, tæppebelagt. Afleveret sig på hotellets værelser er indrettet i lyse farver. Hvert værelse har en separat bruser og badekar. Her turister, blandt andet gratis hårtørrer og et sæt husholdningskemikalier, der er designet til at tage vand behandlinger. I nogle af værelserne til hjælp for gæster er forsynet med aircondition, opholdsområde.

Bortset fra de sædvanlige værelser, er hotellet også udstyret med brude og lejligheder.

Anmeldelser af leje værelser

(Стерлитамак) предлагает туристам и командировочным, по мнению его жильцов, неплохой. "Vostok" (Sterlitamak) Rooms Grand Hotel tilbyder turister og forretningsrejsende, i henhold til dens beboere, god. Mange tidligere gæster på dette hotel engang overveje det den bedste i byen. Værelserne på hotellet, at dømme fra de anmeldelser, altid rene og komfortable. de er lavet i henhold til rejsende, er faktisk meget attraktiv. Screaming irriterende toner ikke anvendes i udsmykningen af værelser.

Møblerne i værelserne har en smuk og moderne. Sov på sengen og sidde ved borde i værelserne i komplekset, ifølge mange gæster, meget komfortabelt. Ros dette hotel, turister og rejse også for tilstedeværelsen af myggenet på vinduerne. Myg i sommeren sove i en kompleks trade-in gæster værelser ikke blande sig. Nej, selvfølgelig, i dette hotel og ingen andre insekter. Sengelinned på dette hotel ofte ændrer sig, og så er det altid ser ryddeligt.

Badeværelserne er rummelige og er udstyret ifølge mange besøgende Sterlitimak, meget gode. Hertil kommer, i brusebadet, er der afsætningsmuligheder for barbermaskiner, hårtørrer og tænger. Badegæster kits er tilgængelige i et komplet sæt. Desuden kan beboerne bruge tøfler og badekåbe.

hotellet ulemper

Nogle af manglerne i værelser, gæster betragter dem ikke særlig stort område. Men for lille afleveres i et hotelværelse ingen tror. Der er også en ulempe ved den komplekse mange af hans tidligere lejere omfatter fraværet af instruktioner til at bruge sikker. På grund af det faktum, at gæsterne ikke ved, hvordan at lukke dem, er deres døre ofte blokeret. I dette tilfælde er det nødvendigt at kalde på hjælp af en administrator.

Ulempen ved hotellet og dens beboere tror, at der faktisk værelserne selv er forudsat for få forretninger. Især turister og forretningsrejsende, der bookede værelser på dette hotel, er det nødvendigt at tage på landevejen med en tee eller en forlængerledning. På negativsiden af hotellet, mange af hans gæster omfatter blandt andet, og ingen kølere på gulvene.

Nogle ulempen ved dette hotel, mange turister mener, at i sin ganske vanskeligt at finde. De fleste rejser er rådes til at søge efter hotellet for at bruge navigatoren.

Hotelfaciliteter

Selvfølgelig, det gav en række tjenester til gæster og faktisk på den meget territorium af Grand Hotel "Vostok". På hotellet kan turister besøger, for eksempel:

 • restaurant;
 • fitnesscenter og solarium;
 • skønhedssalon;
 • vaskerum strygning og til rengøring sko.

Også på stedet er en ATM og bagageopbevaring. Hvis det ønskes, kan turister og rejse slappe af i den fælles værelse med tv. For forretningsrejsende har hotellet et stort mødelokale. Komplekset har også en festsal, et trade-til fester, jubilæer og bryllupper. Det virker på stedet og en lille souvenir mini-marked.

"Восток". Selvfølgelig tilbyder gæsterne fødevarer af høj kvalitet og grand hotel "Øst". Hvis det ønskes, værelserne her, kan du optage med både morgenmad og et bord eller halvpension.

Turister kan rejse og nyde dette hotel og gratis trådløs internetadgang. Selvfølgelig, for den bekvemmelighed af gæster, der trak værelser på de øverste etager, tilbyder hotellet elevatorer.

Udsigt til turister på infrastrukturen

(Стерлитамак) заслужил не только за удобство сдаваемых здесь номеров. Gode anmeldelser fra gæster grand hotel "Øst" (Sterlitamak) har opnået, ikke kun for bekvemmelighed afleveret værelser her. Ikke en dårlig udtalelse fra beboerne i hotellet og har udviklet sin infrastruktur.

Kompleks personale af hans tidligere gæster generelt rost. Opfører sig i forhold til beboerne i hotellets personale er meget høflig. På samme tid til deres opgaver, de er ansvarlige. Alle problemer, der opstår fra gæsterne, at hotellet forsøger at løse hurtigt. Modtagelsen i denne komplekse arbejder døgnet rundt.

"Восток", сервис, предоставляемый в нем, считает вполне соответствующим его стоимости. Derfor vil de fleste af gæsterne Sterlitimak udtaget til Grand Hotel residens "Øst", tjenesten leveres af det, finder det dens tilsvarende værdi. Nogle ulemper ved dette center, turister og forretningsrejser omfatter støj elevatorer. Leje værelser, de fleste af de tidligere beboere i komplekset rådgiver væk fra dem. Også mange turister især anbefale at leje det hotelværelse i loftet. De er på hotellet, ifølge beboerne, den roligste.

Wi-Fi i denne komplekse tider er hurtig og stabil, og nogle gange, desværre, langsom. ATM Savings Bank på et hotel kører konstant. Desuden er terminalen forudsat, og fungere i kontanter.

Grand Hotel "Øst", "Wellness Club"

Spaen på hotellet som ligesom de fleste af gæsterne. "Wellness" Det hedder klubben. Tid du kan bruge nice og nyttigt.

гранд-отель "Восток" (Стерлитамак). Mulighed for at opretholde en god fysisk form - det er også en kendsgerning, at mange af gæsterne meget rost "Øst" Grand Hotel (Sterlitamak). в этой гостинице имеет большую площадь и хорошо оборудован. Gym dette hotel har et stort område og er godt udstyret. в спа-центре « Велнес» комплекса часто реализуются разного рода программы по косметологии и массажу. Hertil kommer, spa 'Wellness "kompleks ofte gennemført forskellige former for kosmetologi og massage program. Nogle af dem givet gode rabatter.

омимо массажа, в спа-салоне «Велнес» гостиницы проводятся такие процедуры, как обертывание и скрабирование. P omimo massage på Spa "Wellness" hotel udført behandlinger såsom wraps og krat. Du kan tage her og alle mulige nyttige bad hud. Findes i hotellets spa og nogle andre sundhedsmæssige behandlinger.

De ansatte i klubben, samt på hotellet, meget høflige og hjælpsomme. Besøg dette kompleks er ikke de eneste gæster i byen, der har valgt at blive, "Øst" Grand Hotel. . Spa-faciliteterne på dette kompleks er populært hos beboerne i Sterlitamak. Er entré til klubben for beboere er ikke for dyrt. Gæsterne på dette hotel har glæde fitnessrummet og helt gratis.

Spisning i hotellets restaurant

I hotellets restaurant for turister og forretningsrejsende serveres hovedsageligt europæiske retter. Gæstevurderinger dette sted har opnået ganske god. Måltider i hotellets restaurant, ifølge mange af dens beboere, serverer velsmagende. Det eneste - nogle gæster tror, at menuen på dette sted kunne have været en smule mere varieret.

Restaurant personale og de fleste turister rejser betragter effektiv og ansvarlig. Tjenerne er høflige gæster og arbejde hurtigt. Ikke kun for den gode mad, har mange lejere rost denne restaurant. Grand Hotel "Vostok" (Sterlitamak) har opnået gode anmeldelser fra gæster, herunder fordi maden ind her serveres i en smuk nye retter, og borde og stole - meget komfortabel. Nogle ulemper ved tjenesten på dette sted turister primært refererer kun ingen sukker skåle på bordene. Priserne i restauranten de fleste af de lejere skønnes hensigtsmæssigt og demokratisk.

Wien kaffehus

(Стерлитамак), могут не только в расположенном на его территории ресторане. Selvfølgelig kan morgenmad eller frokost de turister, der vælger at holde Grand Hotel "Vostok" (Sterlitamak), ikke kun placeret på det område af sin restaurant. For nemheds af beboerne i komplekset har en lille Wienercafé. Her bliver gæsterne serveres lækre kager og kaffe. Også i en institution kan bestilles laks og spinat suppe, enhver hovedret, drikkevarer. Priserne i hotellets café, mange gæster finde megagumannymi.

Fordelene ved denne institution, mange gæster på hotellet omfatter det faktum, at det virker døgnet rundt. Cheer her en kop kaffe eller te kan endda turister ankom i løbet af natten. Selvfølgelig, serveret på denne virksomhed og alle mulige desserter.

seværdigheder i nærheden,

был основан очень давно — в 1766 г. В исторической его части, рядом с гранд-отелем "Восток", туристы могут осмотреть множество достопримечательностей. Faktisk byen Sterlitamak blev etableret for lang tid siden - i 1766 i den historiske del, der støder op til Grand Hotel "Vostok", kan turister udforske mange attraktioner. For eksempel i det område af byen bevaret et stort antal bygninger bygget i slutningen af forrige år - i begyndelsen af det forrige århundrede. I de fleste tilfælde er det en enorm hjem og Bashkir russiske købmænd.

i nærheden af hotellet kører også Sterlitamak Museum of Local History. Det indtager en tidligere købmandsgård bank. Museet Udstillingen omfatter primært de ting, der fortæller om historien om Bashkortostan.

religiøse centre

Der Sterlitamak og alle mulige interessante for turister eller tilbedere religiøse bygninger. For eksempel, i denne by kan du besøge katedralen Nikolaya Chudotvortsa, bygget i 1898. Ved siden af denne kirke ligger, ud over alt andet, og klostret. Нур-аль-Иман, построенную в 2007 г. С минаретов этого здания как на ладони виден практически весь город. Desuden kan mange gæster besøger hotellet i moskeen Nur al-Iman, bygget i 2007. Fra minareter i denne bygning ses et overblik næsten hele byen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.