SkønhedHudpleje

Oblazit hud efter solskoldning - hvad man skal gøre?

Alle damerne venter spændt på starten af sommersæsonen, det er en stor chance for at dekorere din hud en sund kulør. Solbadning bør vælge sikker ur, tælle tid i solen og ved hjælp af specielle værnemidler. Men nogle gange, selv efter at overholde alle anbefalingerne oblazit hud efter solskoldning, hvad de skal gøre i dette tilfælde?

Fjern alle unødvendige

Mange piger forsøger at holde ud til det sidste, og ikke slibe huden strækker sig stykker. For med det vil forsvinde, og den længe ventede tan. Dette er en fælles myte, at det øverste lag af huden er brændt simpelthen at slette. Dette bør dog ske med omtanke. Slippe af med den vane kæmning solskoldning, rive små stykker hud. Det er bedre at gøre blid eksfoliering. Vælg et værktøj med fine slibende partikler. Hvis din kosmetiske hylde denne krat ikke koge det fra kaffegrums med vegetabilsk olie. Hvis du får brændt hud efter solskoldning oblazit meget hurtigt. Eksfoliering kan startes, selv når en lille bums, der vidner om, at snart vil begynde at skrælle det øverste lag.

Kløende, brændende og oblazit hud efter solskoldning: hvad man skal gøre?

Processen med at opdatere det øverste lag af huden efter overdreven udsættelse for solen er ofte ledsaget af ubehagelige fornemmelser. Brændt stedet kan være meget kløende, smerte eller brændende. Der er et husråd, som er effektiv mod disse symptomer kontrolleres i århundreder. Tag en mejeriprodukt fra køleskabet: tyk yoghurt, ymer, valle, fløde eller yoghurt uden tilsætningsstoffer. Anvend den på det angrebne område som en maske og lad det stå et stykke tid. Hvis der er noget som dette i dit køkken ikke, bare suge et stort håndklæde eller ark og tillægger det ømme punkt. I et stykke fugtig klud kan vikles rundt om kroppen, og hvis en betydelig del af angrebne hud.

genoprette huden efter solskoldning

Når huden efter solskoldning oblazit, det ligner den tørrede og dehydreret. Intuitiv og ønsker at hjælpe hende genoprette fugtbalancen og bruge en fugtgivende lotion. Dog vil en sådan beslutning være forkert. I perioden for inddrivelse af huden efter en dårlig solskoldning bør bruge nærende cremer med nok fedt tekstur. Det er også nyttigt at bruge en kosmetisk olie. Bare anvende dem på huden umiddelbart efter brusebad og lad det trække i et stykke tid. Hvis nogle sessioner, er denne procedure ikke hjælpe, søge hjælp fra en professionel kosmetolog.

Nærer huden indefra

Forbedre deres tilstand efter lav kvalitet garvning er muligt, hvis for at justere deres kost og livsstil generelt. Prøv at drikke nok væske. Vælg grøn te og mineralvand, men kaffe og stærk te skal kasseres. Hvis du oblazit hud efter solskoldning, så prøv at spise en række kvalitet. Medtag i din kost så meget som naturlige frugter og grøntsager som muligt, at træffe yderligere vitaminer. De mest nyttige produkter til din hud: avocado, fede fisk, nødder. Hemmeligheden er, at de har nok højt indhold af omega syrer, positivt påvirker evnen til at regenerere huden. En populær spørgsmål blandt fans af solbadning: hvordan oblazit hud efter solskoldning? Det hele afhænger af den enkelte og det faktum, så alvorlige forbrændinger. Normalt er huden fuldstændig restaureret i omkring 5-7 dage med rettidig behandling.

Tan af reglerne

For at reducere til et minimum sandsynligheden for at få en solskoldning, skal du bruge specielle med hver vandretur til stranden solcreme. I midten af sommeren på de mest solrige dage bekymre sig om at beskytte huden ved hver udgang til gaden. Hvad hvis oblazit står hud efter solskoldning og alder pletter er? For det første, ikke panik - over tid, er farven på huden udlignet. Indtil da, indtil det sker, skal du bruge maskering værktøjer: foundation og pudder vil bidrage til stort set maskere manglen. Hvis pigmentering efter en dårlig solskoldning fortsætter for længe, konsultere en kosmetolog. I moderne kosmetiske butikker, hvis det ønskes, kan findes og tonere til hele kroppen. Dette er en fantastisk løsning, hvis du tan gik glat overalt. Forsøg ikke at stærkt tan på én dag - det er umuligt og unaturlig. Dosis dit ophold på stranden, afhængigt af typen af huden, gradvist at øge varigheden solbadning. Solbadning er langt mere effektiv og sikrere i morgen eller aftentimerne. Hvis huden stadig brændte, vælge den rigtige makeup til brug i restitutionsperioden. Brug ikke sæbe, som udtørrer huden, at give fortrinsret til bløde geler til brusebad eller badning børn Penk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.