TravelingHoteller

Billige Sochi Vandrerhjem: En gennemgang

Alle billige hostels Sochi normalt travle juletid, og steder at bo der. Det er derfor, du har brug for at reservere et værelse i en måned eller to. Dette kan gøres både ved at kalde vandrerhjemmet, og på særlige steder på internettet. Denne artikel vil hjælpe dig med at vælge det rigtige hotel. Billige Vandrehjem Sochi er beskrevet nedenfor. Det er muligt at fornuftigt vurdere betingelserne for ophold, så reservationen. Lad os gå videre til gennemgang af alle muligheder.

"Sea"

I det smukke sted kaldet Lazarevskoye hostel er "Sea". Af alle de fordele, det kan bemærkes, smuk udsigt over haven eller havet. Badeværelse og toilet - fælles. Denne nuance kombinerer alle de billige hostels Sochi. Adresse: Aivazovsky, 3. Registrer gæst administration er klar på ethvert tidspunkt af dagen, samt at udstede afgang, så besøgende kan disponere over deres egen tid.

Her er det tilladt at ryge på det område, og på værelserne. Parkering er ikke udstyret. Med dyr ankommer forbudt. Køkken alt, der er alle nødvendige apparater. Internetadgang hostel giver ikke. Fra underholdning - tæt på "havet" er et vandland. . Blot 500 m til lufthavnen - 73 km.

"Anna Sophia"

Samt andre dyre og billige hostels Sochi, "Anna Sofia" ligger i nærheden af stranden. Foran ham til at gå mere end 10 minutter. Komplekset er placeret i Lazarev. Parkering er helt gratis, er der et billardrum og en legeplads, i tilfælde gæster ankom med børnene.

Værelserne har aircondition og er udstyret med en balkon. Have vores egen badeværelser i nogle dyre værelser - der er forskellig fra andre billige hostels Sochi fra denne. Godt indrettede og den fælles badeværelse på gulvet. Drevet af en lokal restaurant. Der har fokuseret på levering af europæiske retter. Hvis det ønskes, kan gæsterne på et ekstra gebyr anmode om en grill. Fritid giver en swimmingpool, gratis internet. Der er også en shuttle service, vaskeri og så videre. D. Du kan komme med dyrene, men det er nødvendigt at drøfte med administrationen. I nogle tilfælde per kæledyr skal betale.

Adresse: Sochi motorvej, 77/4. Vandrerhjemmet ligger i nærheden af banegården. Indtil det er kun 2,5 km væk. Til lufthavnen - 49 km.

"Alex"

Yderligere overveje muligheder hvor resten i Sochi kan udføres. Vandrerhjem - billig og smagfuld. "Alex" er heller ikke lade deres kunder. En fem minutters gang væk er vandland. Blandt de tjenere, forudsat at som hovedregel, er grundlæggende - gratis internet og parkeringsplads.

Værelserne har aircondition og har også et tv. Badeværelset er på alle, det ikke falder ind under den kategori af 'generelle'. Afhængigt af plads, det har enten bruser eller badekar selv. serveres Opvarmning i værelset på den første anmodning af gæster. For dem, der ryger, er udstyret med specielle faciliteter. Fra kæledyr til at komme her strengt forbudt. For et symbolsk gebyr kan du bruge shuttle service. Generelt levevilkårene er normale, kan natten være en uge eller to. Det er bedre at spare penge på boliger end fornægte sig selv det sjove i havet på grund af mangel på penge.

På terrassen er der mulighed for at grille Dette vandrerhjem har alle de værktøjer og betingelser. Køkken - samlet, veludstyret. Hvis du ikke ønsker at koge det i kraft af en eller anden grund, kan du gå til cafe. Flere muligheder er beliggende kun 10 minutter væk.

Adresse: Syanova gade, 30. Stationen er 1,5 km fra "Alex", og lufthavnen - 95 km.

"Fazenda"

Ønsker du at finde et godt sted at bo for lidt penge i Sochi? Hostel! Billigt tæt ved havet kan du slappe af på en "hacienda". Fra vinduerne en smuk udsigt over bjergene. Waterpark ligger kun 1 km fra dette kompleks. Gæsterne vil helt sikkert sætte pris tilstedeværelsen af terrasser, samt gratis parkering.

Værelserne har internetforbindelse og TV. Hvad andet er nødvendigt for at det moderne menneske? Fælles køkken, som er tilgængelig for alle, har alle de nødvendige faciliteter. Registrer deres afvikling i eller ud på ethvert tidspunkt af dagen, fordi administrationen arbejder døgnet rundt. Ikke langt fra vandrerhjemmet er der butikker, hvor du kan købe tøj eller fødevarer.

Adresse: Lazarev Street, 182.

"Unity"

Hostel kaldet "Unity" ligger kun fem minutter fra Sortehavet.

Gæsteværelser. Badeværelse hver kunde har sin egen, der er så nødvendig i virkeligheden i det moderne liv. Du kan lave mad i det fælles køkken. Hvem en sådan mulighed ikke er opfyldt, skal han vide, at der er cafeer og restauranter inden for 15 minutters kørsel væk.

Ankomst og afrejse dato kan registreres på ethvert tidspunkt af dagen, hvor gæsten komfortable. På det område af "Unity" er der en have samt velfungerende turistbureau. Der er en billet service, og kan være i rummet for at bestille mad levering, hvis det er nødvendigt.

Station ligger 1,5 km væk, 100 km - Lufthavn.

"Edelweiss"

Hostel "Edelweiss" har gode faciliteter til at leve, til trods for at han, ligesom alle de ovennævnte muligheder, den billigste. Der er en swimmingpool, og en 5-minutters gang fra vandland. Internet og parkering er også inkluderet i listen over tjenester.

Værelserne har aircondition og tv. Dyrere versioner er udstyret med en balkon. Badeværelserne har alle deres egen, selv en gratis kaffe i dem. Køkken almindelige type, så bliver nødt til at forberede sig på et herberg. Ved siden af vandrerhjemmet er også cafeer og restauranter, som du altid kan besøge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.