BilerBiler

Bremsepedalen mislykkedes - hvad skal jeg gøre?

De bilister, der har stødt på problemet med en mislykket bremsepedal, ved førstehånds hvor ekstremt denne situation kan være. At tale om konsekvenserne af et ikke - fungerende bremsesystem kan gøres på ubestemt tid. For ikke at komme ind i en nødsituation skal du omhyggeligt se på systemets tekniske tilstand og regelmæssigt foretage diagnostik. I denne artikel vil vi overveje årsagerne til, at bremsepedalen er mislykket. Også vi lærer at handle i sådanne situationer, og på hvilke detaljer er det nødvendigt at være opmærksom.

Hvorfor fejler bremsepedalen og hvad er vej ud af denne situation?

Det hyppigste tilfælde af sådanne "overraskelser" er skjult i bremsesystemet. Der er flere grunde til dette: et lavt niveau af væske og udseendet af huller mellem puder og plader og endda tilstedeværelsen af luft i systemet. Alle fører til nødsituationer. Og for at genoptage pedalens funktioner skal du først bremse væsken i det første tilfælde og i resten - pump systemet og juster puderne.

Nogle gange sker det, at efter at have installeret et nyt drev på indenlandske biler, herunder VAZ 2110, fejler bremsepedalen. Men før det banker i lang tid, og når man bremser, vil du føle at hastigheden er reduceret af jerks. I dette tilfælde skal du læse omhyggeligt de instruktioner, der leveres af producenten. Hvis der står problemer med bremsesystemet i de første 300-500 kilometer, betyder det, at drevet skal løbe ind. Hvis problemet efter løsningen ikke er løst - skal du straks sende maskinen til diagnose og finde ud af den nøjagtige årsag til sammenbruddet. I SRT kan det konstateres, at fejl kan gemmes i ABS-systemet eller i en deformeret disk.

Hvis du bemærker, hvordan bremsepedalen faldt til gulvet, og derefter efter 5-10 sekunder vender den langsomt tilbage til sit sted, det er også et alvorligt tegn. I dette tilfælde skal du kontrollere tilstanden mastercylinderen. Det er bedst at diagnosticere med en returfjeder og derefter kontrollere bremsevæskeniveauet. Hvis niveauet ikke er faldet - er udskiftningen af cylinderen uundgåelig. Ellers vil pedalen bare syltetøj og bilen rulle alene. Hvis du opdager, at bremsepedalen blokerer, indikerer dette en funktionssvigt vakuumpumpe. I dette tilfælde er det bedst at kontakte servicecenteret.

Så vi har overvejet alle hovedårsagerne til, at en situation kan opstå, når bremsepedalen mislykkes. Nu kender vi alle mulige udgange fra situationer. Og endelig råd til alle bilister (uanset om du allerede har fundet dette problem eller ej) - altid overvåge bremsevæskeniveauet og regelmæssigt fylde det op og efter den angivne periode dræne det og fylde det med en ny. Så er situationen, når bremsepedalen er fejlet, helt sikkert ikke skræmmende.

Hold din bil i god stand, og han vil helt sikkert takke dig for et langt og pålideligt job!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.