TravelingRetninger

Den Dominikanske Republik: attraktioner, som ikke kan blive glemt

På vores planet, selvfølgelig er der mange unikke og unikke steder. Disse måske kan tilskrives, og et land som Den Dominikanske Republik, hvis attraktioner årligt tiltrække flere og flere turister fra hele verden. Hvad tiltrækker dem her? Hvorfor er efterspørgsel efter rekreation i dette land er stigende? Lad os prøve at forstå hinanden.

§ 1. Den Dominikanske Republik. Attraktioner. Generel beskrivelse.

Først og fremmest kan vi konstatere, at denne retning tilbyder vidunderlige strande, meget ren og varmt hav. Utroligt smukke natur tillader faktisk en god hvile, helt glemmer de problemer og problemer i hverdagen. Rul nogen handout, vil han ikke skuffe denne gang. Der er faktisk en masse usædvanlige bygninger, vidunderlige kokospalmer, gyldne og perlemorsfarvet hvide sand strande.

Men rigdom, i en eller anden forbindelse med historien om denne region måde kan primært ses i Santo Domingo - hovedstaden i republikken.

Af den måde, kan fra Moskva nås på denne smukke hjørne af verden en direkte flyvning i 13 timer. Borgerne i Rusland, Kasakhstan og Ukraine, dog med forbehold for at bo i landet i 30 dage har ret til visumfri indrejse.

§ 2. Den Dominikanske Republik. Attraktioner. rejsetips

Selvfølgelig, en tur til dette eksotiske land krav fra turister, først og fremmest, en afslappende korrekt adfærd. Råber og præcisere forholdet for at opnå noget. Fuss og travlt er ikke accepteret.

Har du lyst til at få et komfortabelt værelse på hotellet eller en god plads i bussen? Bare betale derudover en lille smule på forhånd. Tro mig, det er det værd.

Erfarne rejsende rådes til at være opmærksomme på, når hotellet blev bygget eller ombygget. Hvorfor? Sagen er, at havmiljøet er ikke befordrende for langsigtet bevaring rejst selv af moderne teknologi faciliteter. Det er forbløffende, hvor det ikke bryde katedraler, paladser og talrige statuer!

Af den måde, i resorts som mad og drikkevarer er inkluderet i servicen. Selvfølgelig er det meget bekvemt for turister. Og hvis du går på en organiseret tur for hele dagen, så er du helt vil ikke forlade sultne.

Bemærk dog, at antallet af drukket alkohol ledsagere ser meget nøje, så du kan godt afvise at en anden del, hvis de mener, at du allerede har brugt en hel del.

Hvis du ønsker at blive bedre bekendt med din omkringliggende område, er det bedst at bruge den leje bil eller taxa til at ty til de tjenester. Hverken den ene eller den anden vej med de problemer opstår normalt.

§ 3. Den Dominikanske Republik. Attraktioner. Hvad er der ikke at være forpasset mens du er på ferie?

Den mangefacetterede land Dominikanske Republik: attraktioner, ture og ture på stranden - det er ikke alle, der tilbydes til gæster og turister.

Elskere af arkitektur nødvendigvis interesseret i Alcázar de Colón, Kaptajnens Slot, forter Concepcion og San Diego. Gamle katedraler er også varmt velkommen turister.

Interesseret i historie? Så tage tid og være sikker på at inspicere fæstningen Ozama og La Fortaleza, ære Tårn, Palace Cassa del la Moneda, Columbus House. Alle disse steder er bedst at besøge på egen hånd i stedet for som en del af en tour gruppe. Skilte, plader og kort for at hjælpe dig til ikke at fare vild, og angivelserne indeholder en masse nyttige oplysninger.

Mange mennesker ved, at symbolet på kapital er fyret Faro i Colon. Af den måde, opmærksom på, at inde i Maritime Museum er nu organiseret og mausoleum, hvor resterne kan ses hvilende berømt opdageren Hristofora Kolumba.

Vær sikker på at tjekke de lokale mini-workshops, og du vil se, hvordan håndværkere produceret en lang række varer af træ og rav, læder og keramik. Du kan selv prøve at lave noget selv. I øvrigt, disse håndværk og bragt, som regel fra Den Dominikanske Republik som en souvenir. Sådanne virksomheder er placeret langs kysten, men kan findes virkelig usædvanlige steder, efter at have undsluppet fra støjende og overfyldte steder.

Kvinder elsker at gå til de lokale butikker. Hvorfor? Alt på grund af det faktum, at, til meget lave priser, de er kendetegnet ved tilstedeværelsen af høj kvalitet varer, især tøj og sko. Desuden er disse indkøbscentre ofte lavet i en autentisk stil, og malerier, vil tegninger og skulpturer af elementerne kunne sætte rejsende med den historie, kultur og sædvane i landet.

Træt? Hungry? Eller bare kan lide at spise? Stiliserede restauranter, caféer og barer er rigtig mange her. Køkkenet i denne eksotiske sted er meget usædvanligt. Det udmærker sig ved en blanding af afrikansk, europæisk og lokale retter. Meget udbredt bælgfrugter, grøntsager og bananer kombineret med fisk og kød. Nationale samme drik er rom, der producerer 15 sorter her.

Dykning, surfing, vil spyd fiskeri appellere til entusiastiske havet turister.

Hvis du besøgte attraktioner i Den Dominikanske Republik, foto, foretaget på deres baggrund, vil nødvendigvis holde dig varm hele året, dekorere familiens album , som om vidne til, at der i verden er der steder, der hjælper til at slappe af, switch og glemme alt om alting.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.