FormationHistorie

Entente og tripelalliancen

Entente og tripelalliancen - de militære-politiske alliancer, der hver især forfølger deres egne interesser, er de modsatrettede kræfter under Første Verdenskrig.

Den Ententen - en politisk union mellem de to venligtsindede lande - Rusland og Frankrig, der er etableret i 1895.

I modsætning til den tripelalliancen, som var en militær enhed, før starten af Første Verdenskrig, de allierede blev et fuldgyldigt militær forening, når hele Europa i 1914 rystet våben skud. Det er i denne, Storbritannien, Frankrig og Rusland underskrev en aftale, hvorefter de tog på sig forpligtelsen til ikke at indgå en særskilt fred med deres fjender.

Tripelalliancen stammede fra Tysklands genforening og Østrig-Ungarn i 1879. Lidt senere, nemlig i 1882, følgeskab af Italien, som afsluttes dannelsen af det militær-politisk blok. Han spillede en væsentlig rolle i at skabe den situation, der førte til udbruddet af Første Verdenskrig. I overensstemmelse med punkt, underskrevet en fem-årig periode af aftalen, medlemslandene i aftalen lovet ikke at engagere sig i aktiviteter rettet mod en af dem, til at yde fuld støtte til hinanden. Ifølge deres aftale, alle tre parter var at tjene som såkaldt "podstrahovschikami". I tilfælde af et angreb på Italien, dens blevet en pålidelig beskyttelse af Tyskland og Østrig-Ungarn. I tilfældet med Tyskland - dens fortalere, Italien og Østrig-Ungarn, som har været den trumf i tilfælde af deltagelse i militære aktiviteter i Rusland.

Den tripelalliancen blev indgået i hemmelighed grundlag med mindre forbehold på den del af Italien. Da hun ikke ønskede at indgå konflikt forbindelser med Storbritannien, så advarede han sine allierede, så de ikke regne med sin støtte i tilfælde af et angreb på nogen af dem fra UK.

Oprettelse af tripelalliancen var afsæt for dannelsen af en modvægt over for Ententen, som omfattede Frankrig, Rusland og Storbritannien. Det er, hvad oppositionen og førte til Første Verdenskrig.

Tripelalliancen eksisterede før 1915, da Italien i fjendtligheder har deltaget på siden af Ententen. Denne omfordeling af magt blev efterfulgt af neutralitet landet i forholdet mellem Tyskland og Frankrig, som "en indfødt" var ikke rentabelt at ødelægge forholdet.

Den tripelalliancen blev til sidst erstattet af det kvartal-, hvor Italien er blevet erstattet af Osmannerriget og Bulgarien.

Entente og tripelalliancen var yderst interesseret i Balkan-halvøen, Nær- og Mellemøsten. Tyskland ønskede at gribe en del af Frankrig og dets kolonier; Østrig-Ungarn var nødvendig kontrol over Balkan; England er designet til at svække Tysklands position, at konsolidere monopol på verdensmarkedet, samt at bevare magten i havet; Frankrig ønsker at vende tilbage snuppet under den fransk-preussiske krig, det område af Alsace-Lorraine; Rusland ønskede at slå rod på Balkan, erobrede den vestlige Tyskland.

Den største mængde kontroverser skyldtes Balkan-halvøen. Både den første og anden enhed ønskede at styrke sin position i regionen. Fighting begyndte fredelige diplomatiske midler, ledsaget af en parallel uddannelse og styrkelse af landets militære styrker. Tyskland og Østrig-Ungarn aktivt taget op moderniseringen af tropperne. Mindst af alt Rusland var forberedt.

De begivenheder, der skubbet til ministeren, og udbruddet af fjendtlighederne, var mordet på ærkehertug Franz Ferdinand i den serbiske student Gavrilo Princip. Ehavshuyu skudt i bilen han ramte, ikke blot Ferdinand, men også hans kone. Juli 15, 1914 Østrig-Ungarn erklærede krig mod Serbien ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.