Mad og drikkevarerTe

Grøn te Oolong te: gavnlige egenskaber og fremstillingsmetode

I det tidlige 18. århundrede stadig i Qing-dynastiet i Taiwan begyndte at forberede te, men mange mener, at størstedelen af te træer voksede der meget tidligere, men sorter af denne fremragende drik blev bragt til Ming-dynastiet.

Det gunstige klima på øen giver træer til at vokse, selv om vinteren, fordi på ethvert tidspunkt af året er varmt og fugtigt. En stor koncentration af te plantager ligger i bjergområder. I dag taler vi om traditionel Oolong grøn te. Dens navn stammer fra floden Uluntszyan (Black Dragon), som finder sted i den provinsby Fujian, der og producere et stort antal af disse sorter.

Grøn te Oolong kombinerer den rigdom af rød te og frisk grøn. Te ændrer sin smag efter hver ny svejsning. Den mest berømte Oolong sorter Dahunpao, Tieguanyin Wang Mao Ce, Alishan, Ginseng, Tieguanyin, Dundin, Si Ji Chun Gui Hua Oolong Shan Lin Xi.

Oolong te er alle stramt snoede blade, gennemsigtighed, mætning, og gylden-røde. På grund af komplekse forarbejdede blade næsten bevare deres integritet. Oolong grøn te kun med ordentlig teblade har en unik eller uforlignelig mælkeagtig cremet smag og en meget stærk blomsterduft. Dens fordele vil blive diskuteret senere, men for nu opskriften.

For at brygge grøn te Oolong te af traditionelle skikke, vil vi være nødt til keramik. Tag jordovn tekande, skylles med kogende vand, derefter gå til at sove i hans tørre blade til 1/3 volumen og fylde med varmt vand (temperatur på omkring 80 grader), og næsten med det samme fusionere denne væske, ikke gør det muligt at lave et udtræk. Fyld en anden gang og efterlade et par minutter. Hæld derefter i en speciel Lerkar. Alt teen er klar, det kan drikkes med sukker, mælk, fløde.

Nogle Oolong brygget op til 40 gange, men den gennemsnitlige kurs for denne klasse anses for at være 10-15 gange. Kvalitativ grøn Oolong med fremragende smag og rige farver. Det kan ikke forveksles med den anden te, selvfølgelig, hvis det er ordentligt brygget. Grøn te Oolong te er en opmuntrende drikke, da det er opløftende, forfriskende på varme dage, det slukker tørsten og styrker tandemaljen.

Oolong te: egenskaber og sammensætning

Oolong te indeholder mere end 400 nyttige kemiske elementer. De vigtigste er: koffein, phosphor, jern, selen, mangan, iod, calcium, zink, magnesium, polyphenolforbindelser, en række vitaminer D, C, K, E, B3, B6, B1 og B12. Sådan overflod vitamin kompleks forhindrer thrombose og styrker blodkarrene.

Det er bevist, at den konstante anvendelse af oolong spaltet fedt, normaliserer stofskiftet og reduceret vægt. Mange ernæringseksperter anbefaler denne drink med fedme og dem, der kontrollerer deres vægt. Desuden har nogle undersøgelser vist, at regelmæssig indtagelse af grøn te mindsker risikoen for kræft og hjerte-kar-sygdomme, grundet antioxidanter og vitaminer M.

Grøn te Oolong te - er et naturligt produkt, der ikke har i sin sammensætning ingen farvestoffer, konserveringsmidler og smag erstatninger. De teblade indeholder fluor, hjælper det at forbedre kvaliteten af vores tænder, knogler og negle. Fordelene og fordele ved grøn te gentagne gange bekræftet. Det er blevet fastslået, at det bekæmper frie radikaler, forhindrer udviklingen af åreforkalkning og forhøjet blodtryk.

Drikke mindst 5 kopper oolong te om dagen øger sandsynligheden for at sænke kolesterol. Den indeholder aminosyren L-theanine, som har en lindrende virkning på nervesystemet. Som vi kan se fra den fortsatte brug af Lancer. Men ikke misbruger dem, især gravide kvinder, ammende kvinder, ældre og dem, der lider af søvnløshed, fordi det har en koffein.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.