Mad og drikkevarerTe

Indisk te "med en elefant": sammensætning, fremstillingsmetode og anmeldelser

I dag, mange mennesker ikke engang ved, at et sådant underskud. Men bare tredive år siden i det sovjetiske folk stod i timevis i kø for at købe mad, det område, der lader meget tilbage at ønske. Sådan var vores land i halvfjerdserne og firserne i forrige århundrede. Det var på det tidspunkt det sovjetiske folk for første gang var i stand til at få en smag af indisk te. I dag vil vi fortælle alt om sort te "med en elefant", som blev betragtet som en af de bedste produkter fra en svunden tid.

Eget te industrien

I første omgang, USSR var den eneste indfødte georgiske te. Det var et reelt gennembrud i den industrielle industri, og drikke selv eksporteres til andre lande, hvor det blev populær. Det er grunden til, at regeringen har besluttet at udvide produktionen af og håndlavede gik til bilen, som førte til tabet af sin tidligere kvalitet samt de mekanismer, i modsætning til mennesker, kan ikke genkende de gode fra de onde teblade. I halvfjerdserne, te industrien i Sovjetunionen kollapsede, staten har lidt tab, og blev beslutte, hvad de skal gøre med det.

Udseendet på hylderne i te "med en elefant"

Mange mennesker, der gjorde det på USSR gange, desværre huske de dage, og når "græsset var grønnere og himlen - renere", og de produkter - den højeste kvalitet, endda import var ubrugelige i sammenligning. Men mange ved ikke engang på det tidspunkt, at drikke te er ikke indsamlet på det område af den elskede fædreland, og langt ud over landets grænser.

Det så sker, at georgiske te er kommet i forfald, så Sovjetunionen indgået en leveringskontrakt med te lande som Sri Lanka, Kenya, Tanzania, Indien og Vietnam. Med sin tidligere importør, og Kina, som også kunne levere te, vores stat faldt ud, og så det ikke bliver brugt tjenesterne. Så for ikke at tabe ansigt foran deres egne borgere, fabrikken begyndte at udstede import te derhjemme, det tilføjede dårlige georgiske ark, så de ikke forsvinder forgæves. Siden te kommer i løs vægt i løs form til at gøre det var enkel, uden tab. I første omgang denne store fidus fandt sted, men stadig "hjem" blev erstattet af den samme te indisk te "med en elefant." Borgerne virkelig lide det.

Historien om te "med en elefant"

Samt der var te "med en elefant" på hylderne i de lokale butikker? Udviklingen af en recept, ifølge nogle kilder, hører til te-pakning fabrik i Irkutsk, på den anden side - Moskva te fabrik. Men det er ikke så vigtigt nu, og selv da meget få mennesker spurgte sagen. Det vigtigste er, at opskriften har været så vellykket, at te "med en elefant" var virkelig anderledes end alle de andre drikkevarer. Adskiller denne te er ikke kun lys og stærk smag, men den emballage, der er specielt designet i 1967, og i salget af indisk te "med en elefant" gjorde i 1972.

te Ingredienser

Men så igen, det var ikke en rigtig indisk te, en blanding (blanding). Som en del af denne te er karakterer og Georgien og Madagaskar og Ceylon blad.

Te "med elephant" og blev adskilt i øvre, første klasse, deres sammensætning var signifikant forskellig. I den pakke af den første klasse var kun 15% af te fra Indien, 5% - fra Ceylon, 25% - Madagaskar, og så mange som 55% af arkene fra Georgien.

Den højeste karakter på det, og den højeste, og dermed den nuværende indiske te i det var en tredjedel og to tredjedele tilhørte georgisk.

Hver af sorterne er i overensstemmelse med kravene i GOST og TU, i den indiske te tilføjede kun præmie Darjeeling. Denne te produceres i fabrikkerne i Moskva, Irkutsk, Ryazan, Ufa, Odessa. Ved hver produktion havde sine egne smagsdommere, hvis pligt er at blive købt den nødvendige blanding af sorter til at overholde alle de kvaliteter af produktet (smag, aroma, duft, farve og pris). Hver fabrik har allerede været helt selvforsynende og hun indgik kontrakten om levering af te fra hvert land.

making pakker

Da te produceres i to varianter, de måtte være en eller anden måde anderledes og visuelt. Så på emballagen til den første klasse havde jeg en blå elefant hoved, og på toppen klasse te - grøn. Over tid, blev designet ændret sig, og i hver af fabrikkerne havde deres forskelle. United havde en: karton, elefanten.

Hvilken slags design havde te "med en elefant?" Overvej de mest mindeværdige variationer: emballagen og farve var hvid og orange, men vi er mere fortrolige gul. Elefanter selv også anderledes, der var emballage, hvor den ene elefant med sin kuffert sænket ned ad trappen til venstre, var der tre elefanter, marcherer i samme retning, og også en sænket kuffert. Det mest slående eksempel på figuren - er elefanten, der med en hævet kuffert står på baggrund af den indiske by, og kuplen er klart synlig. I alle de ovennævnte foreskrevne elefant mahout sad.

Hvorfor har vi husker ikke længere navnet på gule te emballage, hvor elefanten i baggrunden af Indien, og dens kuffert kigger op? Sagen er, at på grund af populariteten af te, og nogle gange mangel på samme på hylderne, ofte begyndte at dukke falske, hvorfra indisk te og lugten ikke var, og de fleste af de ansatte tilhørte den tyrkiske frygtelige kvalitet. I denne henseende, at borgerne begyndte at foretrække den ene type emballage, der sjældent forfalsket på grund af en mættet billede.

æra symbol

Når minder fra sovjettiden klart fremstår billedet af te, den samme elefant, blød karton. Sammen med en lang række produkter fra den æra (tage den samme kondenseret mælk), denne te, selv i to-tusinde år det forbliver genkendeligt, og det kan huske mere end halvfjerds procent af befolkningen i det tidligere Sovjetunionen.

Te "med en elefant" (pris per gram 50 - 48 cent, og for 125 - 95 cent) var elsket af alle. Tilstedeværelsen af drikken i huset talte om en stabil indkomst familier.

Men ligesom alle gode ting, når forsvundet fra hylderne i te "med en elefant." Sovjetunionen kollapsede, og te i nogen tid endnu at blive fundet, så er det fejet simpelthen væk fra hylderne.

regler brygning

Mange husmødre gjort en frygtelig fejltagelse, når ud af pakken "med en elefant" trak den hvide stok og tage dem til papirkurven, simpelthen kasseres. Efter en sådan rengøring kan ikke fuldt ud at opleve smagen af te, da disse pinde var Tipsy (nyre te), og er det råmateriale af højeste kvalitet.

Brygget te er det samme som alle andre sorter. Det forarbejdede kogende tepotte at udfylde den nødvendige mængde af teblade, hæld kogende vand. Lad det stå i mindst ti minutter, kan den fortyndes med mælk.

Anmeldelser af te "med en elefant"

Mange, der husker den te kan findes i butikkerne lignende i designprodukter, som lyder "Det samme te." Så, hvad forbrugerne siger om den sovjetiske te "med en elefant" og dens moderne prototype?

Der er poster, da han så i butikken er så velkendt et produkt, som folk er i et travlt med at købe det, så ponostalgirovat. Men når brygget te ikke finde noget at gøre med den sovjetiske produkt.

Der er en udtalelse, der måske er det virkelig den samme opskrift, bare i sovjettiden denne te var den bedste, og nu folk er ødelagt af den sort, og han bare ikke lide den længe glemt smagen.

Skrev at te "med en elefant" bemærkelsesværdigt husket, og det var på det tidspunkt ikke en velsmagende drik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.