Mad og drikkevarerKaffe

Hvor de vokser kaffe? Kaffe lande

Med en kop varm sort duftende drik begynder om morgenen. Vi bruger det flere gange om dagen. Under middage, er sociale arrangementer og romantiske datoer altid tjent sit navn. Det hjælper til at opretholde aktiviteten og sover ikke, når et presserende behov for at færdiggøre den kvartalsrapport. Han - kongen af alle drikkevarer. Han - er uovertruffen og en stor, dejlig og velsmagende sort kaffe. Og i dag vil vi tale om historien om sin opdagelse, om hvor kaffen dyrkes, dens sorter og meget mere.

At gederne gumlede

I Europa "cava" dukkede nogle tre århundreder siden. Men i virkeligheden drikke fejret i tusinder af år. Så alt skete i omkring 902 år. I højlandet i Etiopien Kaffa flok geder. Og vogte dem var en ung mand ved navn Kaldi. Han har også lagt mærke til, at dyrene betroet ham omhyggeligt at spise omkring her voksende buske rødlige bær. Efter deres anvendelse brute begynder at boltre sig med fordoblet aktivitet. Kaldi besluttede også at komme til at kende de mystiske frugter, og sammen med dem og blade. Smagen af de retter, han ikke var ønsket, men efter et stykke tid hyrden bemærket, at et eller andet sted gemte sin træthed, og stemningen blev meget bedre. Den fyr fortalte om mirakuløse plante til alle hans venner, og hans berømmelse spredt gennem bushen omkring landsbyen og ud over.

Lær om de mirakuløse egenskaber af røde bær og sket med munkenes-missionærer. De er meget interesseret i, at de plettede geder. Takket være flere snesevis af fejl og eksperimenter, de var i stand til at skabe en uovertruffen opskrift bouillon baseret på disse frugter. Drikken er med til at opretholde årvågenhed i flere timer, for at beskæftige sig med søvnløshed, når måtte bede for flere timer, og at køre væk blues. Munke-missionærer var de første mennesker, der opfandt kaffen drik. For at gøre dette, de simpelthen gennemblødt i vand, frugterne er indsamlet fra den etiopiske busk. Lidt senere begyndte at tørre i solen bær, som tillod dem i lang tid, ikke sur. Således folk kan transporteres over lange afstande delikatesse. I dag er der mange forskellige opskrifter til fremstilling af en drik af livlighed, folk ved, hvor kaffen er dyrket og hvad hans kvaliteter er de bedste.

Din egen kaffe

Kaffe elsker varme og en masse af sol. Og fordi kun vokser i tropiske lande. I hvilke diskuterer vi senere. Og nu vil vi fortælle dig, hvordan man dyrker kaffe derhjemme, fordi ikke alle kan gå til Brasilien eller Etiopien til at engagere sig i landbrug der. Så for dyrkning af bønner derhjemme er bedre at tage Arabica. Suit og nogle specielt forædlede sorter af dværgbuske. Produktet kan formeres ved frø eller stiklinger. I denne artikel vil vi fokusere på den første metode, da det ikke er så tidskrævende.

I to uger, er det nødvendigt at forsvare jorden. Det skal være løs, og hendes svar - let sur. Den bedste del af vejen for indførelse af frø i det - det er to dele af tørv jord, en del sand og en del tørv. Eksperter anbefaler at første anbringende antændt i ovnen eller dampet. Naturligvis hvor dyrkning af kaffe, bare ikke. Men at dyrke det i en flad, denne procedure er uundgåelig.

Kaffe frø spirer ved en temperatur på 19-24 grader, så du er nødt til at tage sig af det. Nu forbereder det fuldt modnet frugt. Fjerne dem fra den ydre skal, skylles med vand, og hold 30 minutter i lyserød farve kaliumpermanganatopløsning. Hver frø skal have sin pot. Konvekse side op lægge frøene i jorden ved en centimeter. Derefter hældes glasbeholderen og dække plantning. Cotyledon blade vises efter en til seks uger. Efter at de er befriet fra deres skaller begynder gradvist at trække sig tilbage til banken. I første omgang sker dette i et par minutter, så tiden øges, indtil fartøjet er generelt ikke ophøre med at bære.

Gradvist vil du begynde at danne og vokse et træ. Hans krone vises kun i det andet år efter plantning. Derfor, hvis du først vil bemærke stammen af kun planten og intet mere - bare rolig: alt er som det skal være.

Videresend verden på jagt efter kaffe

Det er at vende kom til at tale om, hvor kaffen dyrkes. Og de gør det i mange lande. Derfor vil vi forsøge at kort fortælle om hver af dem.

Alle ved, at en utrolig lækker kaffe importeret fra Brasilien, hvor der i virkeligheden er han vokser. Når i dette land er der ingen frost, den producerer 30-35% af al kaffe, der eksisterer på verdensmarkedet. Den mest almindelige form for korn i landet - er Arabica Santos. Drikken opnåede tærte har let bitterhed og aroma medium.

Etiopien - et land, der gav verden de magiske bønner og det sted, hvor de vokser kaffe og den dag i dag. I dagens verden af kaffe fra Etiopien er et af de bedste. Grade Harrar er de mest elite.

Yemen og Den Arabiske Halvø

Det er også en temmelig velkendt sted, hvor kaffen gror. I bjergene i Yemen i flere århundreder i træk vokser Mocha - kendt kaffe mærke. I denne del af verden kaffe faldt gennem den gamle havn i Mokka. Derfor ville det være mere korrekt at kalde denne form for "arabisk" eller i det mindste "yemenitiske". Arabian mokka chokolade har kendt eftersmag. På grund af dette, begyndte det at forstørre en blanding af kaffe og varm chokolade. I dag er udtrykket hedder Mokka og yemenitiske kaffe og drikke baseret på varm chokolade og kaffe.

Selv nogle af det land, hvor kaffen er dyrket

Kultur vokser også i de åbne rum i Mexico, i staterne Veracruz og Miapas. Det producerer ikke den bedste kaffe i verden, men dens smag er behagelig. Kaffe fra Nicaragua giver ikke nogen vurdering eller beskrivelse. Det minder en fabrik i Mexico, den anden - fra El Salvador. Den næststørste producent af hele verden tager kaffe Colombia.

Nå, som uden Italien

For ikke at nævne Italien - det ikke betyder et ord at sige på alle om kaffe. Italien mener det sin integreret del. Disse majsplanter var kun i det XVI århundrede. I 1750 blev den første drink brygget, og det skete i Venedig. Derefter blev det kun solgt i apoteker og prisen er utrolig dyrt. Men efter 13 år, kunne Venedig prale 218 kaffebarer. At Italien gav verden cappuccino og espresso. En mærke "Lavazza", der producerer velsmagende produkter, vandt kærlighed ikke gourmet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.