TravelingRetninger

Fritidshjem, "Towers" (Novosibirsk): karakteristika og anmeldelser

Den utrolig smuk beliggenhed på bredden af Ob Sea er et fritidshjem, "Towers." Novosibirsk fra det er en halv times kørsel, så at komme her er let med bil eller med bus. I sidstnævnte tilfælde, skal du få til landsbyen Krasny Yar. Maleriske udsigt over naturen, afsides fra større byer og veje, stilhed og frisk luft - her er der alle betingelser for en perfekt ferie om vinteren og om sommeren. Turister vil nyde komfortable værelser, hjemmelavet måltid i restauranten, venlig service og masser af underholdning. Spændt om ferien og vil være aktive unge og familier med børn.

Fritidsklubben "Towers" i Karakansky skov

Novosibirsk er centrum for det område, som er kendetegnet ved en overraskende maleriske steder. Syd for byen ved bredden af Ob reservoiret er en kæmpe nationalpark - Karakansky bor. Omkring 100 tusind hektar uberørt natur med ren luft og en overflod af de mest forskelligartede vegetation er nødt til at hvile på naturen.

På grænsen Karakan bor og er et fritidshjem, "Towers." Novosibirsk ligger ikke langt fra det, så det er meget gerne bruge indbyggerne i byen. De kommer her for at få noget frisk luft, gå en tur langs skovstier, nyde den fred og ro. Året rundt fritidshjem, "Towers" tilbyder komfortabel indkvartering. Dette er en mulighed for at solbade på stranden og svømme i Ob Hav, fiskeri eller sejlads. På basen er der sportsbaner, græsplæner og endda område til grill eller grill. Om vinteren kan du stå på ski eller skate.

Levevilkårene på campingpladsen

Fritidshjem, "Towers" (Novosibirsk) tilbyder rejsende komfortable dobbeltværelser og firedobbelt værelser. Hver af dem har en separat indgang og et sæt af nødvendige møbler til afslapning, madlavning og spisning. Der er nogle små huse til 3-4 personer med nogen bekvemmeligheder. Et nummer i ét-etages og to-etagers bygninger er udstyret med et toilet med bruser. Hvert værelse har også et køleskab, TV, spisebord og endda retter. I alt 17 bygninger af varierende grader af kapacitet er klar til at modtage gæster hele året rundt.

Leveomkostningerne i vandrerhjemmet er fra 1200 rubler og derover. Det hele afhænger af komfort. Den billigste overnatning er i huse uden faciliteter, som er placeret i bunden. For et ekstra gebyr kan du bestille en rengøring, leje sportsudstyr, brætspil eller tilbehør til fiskeri, slappe af i saunaen eller tage chargrill område.

Service og fritid

Fritidshjem, "Towers" (Novosibirsk) har sin egen kaj med en veludstyret strand. Alle kan leje en båd eller solbade, svømme eller fiske. Stor basisareal anlagte og godt udstyret. Noget for alle her vil finde vacationers i alle aldre. Hvad er der på grundlag af tjenester og underholdning?

  • Fri parkering.
  • Hyggelig sandstrand.
  • Boating.
  • Leje både og katamaraner.
  • Chargrill område.
  • Sauna.
  • Tennisbane.
  • Sportspladser.
  • Grøn græsplæne til yoga.

Yngre gæster vil heller ikke være kede, fordi det område er der en stor legeplads med en racerbane til ridning radiobiler og cykler, indendørs spil hall, oppustelige trampolin, forskellige gynger. Alle børn er meget glade for den mini-zoo, hvor du kan fodre dyrene - rådyr og kaniner. mange familier mener derfor, at den bedste ferie stedet er "Towers" (fritidshjem, Novosibirsk).

Anmeldelser af turister

Alle dem, der kommer her, opmærksom på, at den smukke natur og ren luft til at hjælpe slappe af og slappe af fra den monotoni af hverdagen og travlhed i byen. Folk som dette område anlagte campingpladsen, service og komfort, og fortinning på højeste niveau. Her findes alle betingelser for komfortabel leve og rekreation. Alle kan finde noget for alle her. Corporate parter på grundlag af alt for store, de bidrager til at samle holdet. Mange bemærkede det høje niveau af service og venlighed personale. Bekvemt, i det område der er en butik hvor du kan købe ikke kun produkter, men også den nødvendige detaljer. Derfor er mange mennesker siger, at den bedste løsning til din ferie - en "Towers" (fritidshjem).

Novosibirsk - er en af Ruslands største byer. Og dens beboere skal være mindst lejlighedsvis at slappe af i naturen, indånde ren luft. Det bedste sted for dette er fritidsklubben, "Towers."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.