TravelingRetninger

Ob reservoir nær Novosibirsk

En meget bemærkelsesværdig vandområde ligger lige syd for byen Novosibirsk. Det er et kunstigt reservoir. Den blev dannet i slutningen af halvtredserne af sidste århundrede, som et resultat af den opstemning af Ob HPP. Men i dag er det svært at forestille sig området uden vestlige Sibirien er blevet almindeligt for alle Ob Hav, på trods af at der er behov for at skabe det er hævet over enhver tvivl af mange autoritative eksperter denne dag.

ob reservoir

Dens længde langs floden Ob fra syd til nord og 220 kilometer. Ved den sydlige ende den når byen Kamen-na-Obi. Ob reservoir på sin i det væsentlige over hele bredden varierer fra 2 til 23 km. Sin maksimale dybde i farvandet af kanalen er 25 meter. Ob reservoir sejlbar, er navigation periode begrænset til den varme årstid. Om vinteren er det fryser, is tykkelse tilstrækkelig til at skabe is overfarter køretøjer. Ob reservoir har betydelige vandkraft potentiale. Dens volumen sikrer stabil drift af Novosibirsk vandkraftværket og uafbrudt levering af vand milliontedel Novosibirsk med nærliggende og fjerne omgivelser. Men dens skabelse har forårsaget betydelig skade på økologi og kultur i regionen, hvilket førte til mange mindeværdige debat i de videnskabelige og offentlige kredse i slutningen af sidste århundrede, mulighederne for bygning af dæmninger på floderne i sletterne. Disse vandværker uopretteligt ødelægge den økologiske balance i naturen og ødelægge den traditionelle levevis mange mennesker fra oldtiden, der bosatte sig langs bredden af floderne. Og Ob reservoiret oversvømmet store områder af landbrugsjord oversvømmet, begravet for evigt i sin tid den historiske del af den antikke sibiriske by Berdsk og mange landsbyer ved kysten, hvor folk levede i århundreder.

i dag

Ob Hav bruges aktivt til gavn for kystnære beboere. Det naturlige sted for rekreation for beboere i forstæder Novosibirsk - Ob reservoir. Fritidshjem på dets kyster er skabt og med succes opereret i meget lang tid. Men mange foretrækker at bo i telte og lave lange rejser med krop af vand ved forskellige lys-motor og sejlskibe. På Ob Hav, kan du finde en masse interessante ting. Meget populær blandt turister nyde dens øer som Elban, Stone, Khokhlov Borok, Peberrod, Shlyapovsky, Sharapsky og Semizarodny.

Fiskeri på Ob reservoir har sine egne kendetegn, og disse bør tages i betragtning. Her godt fanget brasen, aborre, ferskvandskvabbe, karpe, aborre, gedde og stalling. Du kan møde og værdifulde arter af fisk, såsom stør, stør, hvidfisk og Peled. Men en vis del af fiskeressourcerne i indvoldsorm inficerede elementer, simpelthen sat - orme. Og dette faktum bør der tages hensyn til at undgå problemer. Denne situation er en af konsekvenserne af en overtrædelse af den økologiske balance og oversvømmelse af kystområder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.