TravelingRetninger

Kavgolovskie Lake - perle af Karelske næs

Slap af på i weekenden det er bedst for byen. For beboerne i St. Petersborg og sine besøgende Kavgolovskie sø - en af de mest populære og besøgte steder. Dette er på grund af sin beliggenhed, smuk natur og god infrastruktur. Forud for dette mirakel af naturen kan nås med bil, tog (stien fra finske station til station Kavgolovo tager 45 minutter) eller med bus fra metroen Devyatkino (15 minutter).

Kavgolovskie Sø ligger på Karelske næs. I nærheden er der andre søer, store og små, men det er - den smukkeste. Intet under, at hans anden navn - Mirror. I et roligt, stille vejr på overfladen af dammen afspejlede naturskønne shore og den bundløse blå himmel, og på en gennemsigtig dybde scurrying flokke af fisk ... Selvom denne sø betragtes som en af de mest besøgte, er der fundet en masse fisk, der tiltrækker fans til at sidde med en fiskestang. Kun fangst fra kysten vil ikke være muligt - for lille, har brug for en båd. Men her kan du fange skalle, hvid brasen, hork og aborre, gedde sommetider sker. Og vegetationen af kysten tiltrækker opmærksomhed. På østkysten langs strækning af vand siv, sumpede vestlige bred valgt Potbelly, canadisk waterweed , og pilespids. Søen er lavvandet: den største dybde er 4-5 meter, og den gennemsnitlige - i området 2-3 meter.

De, der foretrækker en mere komfortabel resten kan drage fordel af database-tjenester og fritid hotel, som ligger tæt på reservoiret. De komfortable værelser har smuk udsigt over søen Kavgolovskie. Landsbyen ligger i nærheden, giver alle mulighed for at stoppe for at hvile i den private sektor. Og du kan hvile ikke kun i de varmere måneder. Med den begyndende vinter ski elskere kommer her. Tæt på skiløjperne Toksovo.

Som du kan se, at mulighederne diversificere fritid er der mange - omkring strække tilstrækkeligt tætte skove, hvor entusiaster "stille jagt" vil være i stand til at indsamle bær og svampe. Blandt underholdning - ikke kun for fiskeri og vandreture naturens gaver: du kan tilbyde og jagt (afhængig af sæsonen), og ridning. I sommeren kan du svømme om vinteren - skiløb og snowboarding. Og der er ingen grund hver gang til at gå hjem: komme i et par dage på Kavgolovskie søen. Hytteby, beliggende på den sydøstlige kyst, til at levere en bred vifte af lejligheder og huse, hvor du kan bo (den bedste mulighed, hvis du ikke kan lide hoteller og rekreative centre, og den private sektor beskæftiget med de tidligere nævnte).

Hvis du vælger ikke at være begrænset til friluftsliv, kan du tage på udflugter i Toksovo. Det er værd at besøge Museum of Wooden Håndværk, besøg Novokavgolovsky Forest Park eller besøge Bison farm. Generelt, i bydelen er omkring 150 monumenter af arkitektur og historie, så de nysgerrige have noget at gøre.

Kom Kavgolovskie søen vil ikke forlade dig ligeglade, for alle der er noget for enhver smag. Du kan beundre den barske skønhed i den nordlige natur, ikke uden grund på Karelske næs og skønheden i disse søer legender. De er velkendt for dig? Hvis ja - fantastisk! Så er du helt sikkert nødt til at besøge dette vidunderlige sted og se alt med mine egne øjne. Som man siger, bedre at se én gang end hundrede gange ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.