TravelingRetninger

Hovedstaden i Seychellerne: arrangement, seværdigheder, især

Hovedstaden i Seychellerne - en by, der er omgivet af frodige, tropiske grønne - hedder Victoria. Det blev grundlagt i det 18. århundrede, da disse lande landede franske speditører. De blev fulgt af kolonisterne, som dannes på dette sted den fulde afvikling. Senere blev den jord ejet af England, så byen blev opkaldt efter den britiske dronning - Victoria. I dag er hovedstaden i Seychellerne placeret mellem bjergene, der omgiver det på tre sider. På den fjerde det vaskes ved Det Indiske Ocean, Golfen.

Hvordan kommer i Victoria?

For at komme til denne by kan være, som i enhver anden fjernt punkt fra os - med fly, det er sandt, er du nødt til at flyve med en overførsel. Bangkok, Paris, London, Johannesburg, Amsterdam, Rom, Milano og Frankfurt - dette er fra hvilken by modtager fly fra hovedstaden i Seychellerne. Lufthavnen er beliggende på øen Mahe, nær Victoria, fordi adgang til byen efter landing kan være hurtigt og enkelt (med taxa eller offentlig transport). Lufthavnen har tre terminaler - international, kommerciel og hjem. Det blev grundlagt i 1972 efter ordre fra den britiske dronning Elizabeth II.

vejr

Hovedstaden i Seychellerne er klar til at modtage turister hele året rundt, hver dag, uden undtagelse. Lufttemperaturen her er altid om det samme, og de årlige variationer er kun et par grader. I januar-februar, fast maksimal - 31-32 grader over nul. En lidt køligere (som ikke er der) her i juli og i august ,. Termometer ned til niveauet for 28-29 Celsius. Vandtemperaturen i bugten stabilna- altid 28-29 grader.

Hotel spørgsmål

Nu overveje, hvad boliger vi kan tilbyde Seychellerne. Victoria - hovedstaden - er den mest bebyggede by i hele øgruppen. Her er der hoteller i forskellige kategorier, der spænder fra to stjerner, der ender luksuriøse bungalows og hytter. Den første ligger i, tæt på centrum, eller i den sovende områder. Hvis du planlægger en økonomisk ferie på Seychellerne, er det nødvendigt at reservere et værelse her. Cottages, lejligheder, bungalows og et luksushotel ligger på bredden af havet, naturligvis, med en fantastisk udsigt fra vinduet. Men sammenlignet med andre resorts i verden (Bahamas, De Kanariske Øer, og så videre.) Udlejning af selv de mest luksus boliger her ikke er for høj.

Restauranter og caféer

Køkkenet, som kan tilbyde turister hovedstad Seychellerne, meget eksotisk og original, men stadig acceptabelt for vores maver. Fødevarer, som her i løbet - det kokos, skaldyr og krydderier kaldet karry. Lokale restauratører er ikke specielt Excel, og at fodre turister har tendens til at kombinere elementer af Creole og europæiske retter. I et sted kaldet kan Islander være meget økonomisk at spise på ethvert tidspunkt af dagen. Det tjener som de sædvanlige burgere, samt mere eksotiske retter, som har tendens efter typen af præparatet til det lokale indfødte køkken. Restauranten Marie Antoinete bare kan smage den sande Creole køkken, med alle dens krydderier og funktioner. Men La Perle Noir restaurant er berømt for sine høje priser og førsteklasses service. Det er det perfekte sted for en romantisk aften.

seværdigheder i byen

Når hovedstad Seychellerne blev grundlagt af franskmændene. De emigrerede koloni ved bredden af øen Mahe, og til ære for den nye byggemodning blev sat Stone besiddelse. I dag er det en mindeværdig sted for alle Seychellois. Hvis man går langs hovedgaden i byen, vil du helt sikkert komme på tværs af en mini-kopi af Big Ben, den mand, der er i England. Ved siden af ham, bør du helt sikkert tage et billede. Også mange katedraler, og vigtigst af alt, der hører til forskellige religioner, kan prale med en kapital på Seychellerne. Billeder af byen viser os, at gaderne er følgende sakrale bygninger: Indisk pagode, den engelske kirke St. Paul, den katolske katedral og støder op til bispesæde. Her kan du se de smukke billeder, der efterligner de bibelske historier.

shopping

Alle køb, der kan gøres i Victoria, og ja, i Seychellerne - er lokalt producerede souvenirs, smykker, mad og kostumer og remedier. Butikker, indkøbscentre, butikker, er ikke her, men butikker med forfatteren produktion af varer er på hvert trin. Helt ærligt, købe souvenirs her er ikke så interessant. De er ikke så lyse og originalt, både i Indien og i Thailand. Men de nationale Seychellerne hatte - det er en reel hukommelse af ferien her. Og der er sådan noget ganske billigt. Bemærk også, at du vil være i stand til at flette det selv. De lokale er villige til at donere en master class i vævning af hatte, og du vil blive en mester i ikke værre end deres egen.

Rejser og underholdning

Hvis du planlægger en økonomisk ferie, så mest sandsynligt, du vil ikke forlade Mahe. Hovedstaden i Seychellerne - Victoria (foto, se.) - knappe i nattelivet. Fordi turister gå til øerne i vest, Den Mexicanske Intendens. Så uret barer, restauranter, natklubber og underholdningsmuligheder. Det er også berømt for Golfen selv. Smaragd farvande, som er vasket af snehvide koralsand, kan ikke forlade nogen ligegyldig. Svømme i havet her på ethvert tidspunkt af dagen. Storms sker ikke som en hyggelig bugt, fordi det også er et ideelt sted for familier med børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.