TravelingRetninger

Seychellerne ø - et paradis på jorden

Seychellerne - en fabelagtig sted at bo, beliggende midt i det Indiske Ocean. Det samlede areal af øerne er mere end 400 kvm De er et unikt sted for at bevare den uberørte skønhed af ørkenen. Sandstrande, store kokospalmer, kæmpe skildpadder, sjældne havfugle mystiske indbyggere i havet, fantastiske koralrev - alle disse fantastiske skønhed af øen vil blive åbnet foran jer Seychellerne. De er med rette kaldes et paradis på jorden.

Seychellerne. klima Egenskaber

Den store fordel for turisterne, er det faktum, at dette er et sted at slappe af er placeret i en tidszone til det centrale Rusland. Derfor behøver ikke at udholde ulejligheden i forbindelse med omstruktureringen af tiden. De Seychellerne Øer er beliggende i den oceaniske område lige syd for ækvator og anderledes mildt tropisk klima. Det bliver ikke for koldt eller for varmt, temperaturen altid praktisk talt det samme, uden nogen væsentlige udsving. I perioden fra december til maj, øerne falder det meste af nedbøren. Den varmeste periode er fra november til marts, og kulde - fra maj til september. De vigtigste turist øer er Praslin, Mahe, La Digue, St. Anne, Fregatten, Surf, Denise og Silhouette.

Seychellerne. rekreation

Turister besøger denne himmelske sted, med stor glæde rejse, opdage nye hjørner af den unikke natur. Helligdage i Seychellerne kan ikke kaldes ren strand eller sightseeing, det er mere en observation. På en cykel, bil eller blot til fods, kan du udforske alle de nye ø hver dag, bugten og marine parker. Nogle hoteller tilbyder turister tage en tur med den vejledning for en fabelagtig sted at besøge og park fugle og skildpadder. Mange feriegæster, studere oplysninger zaprsu "Seychellerne: Ture 2013" plan til aktivt at bruge tid. For at gøre dette, er blevet skabt alle de nødvendige betingelser her. Du kan fiske (i havet, på rev eller stimer) både regelmæssige og dybe. Leje er muligt at tage en båd eller en yacht. I Seychellerne er mange dykkerklubber, der tilbyder tjenester til turister for studiet af marine reserver og andre smukke steder. Aktiviteter for børn tilbyder kun fem-stjernede hoteller, men unge turister er ikke så lidt.

Meget ofte er de Seychellerne, et foto af hvilke på denne side, vælge at bryllupsrejse unge par. Mange hoteller tilbyder tjenester til den romantiske bryllup ceremoni. For høj kvalitet turistmål på øerne, er der flere kasinoer, caféer og restauranter med nationale køkken, diskoteker, barer og souvenirbutikker.

hoteller

I Seychellerne er meget få store hoteller. Normalt det hotelværelse fond ikke overstiger 25. Den lille hotel er meget hyggelig og komfortable. Deres design vil få selv de mest krævende turist appel. De fleste værelser har aircondition, men tv-paneler næsten overalt, fordi på øerne, og så der er noget at se. Seychellerne mange små villaer, slotte, hytter, som kan rumme en familie eller et par.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.