Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan at lave mad hjemmelavet yoghurt?

Hjemmelavet yoghurt har altid været kendetegnet for sin forebyggende og helbredende egenskaber. Det indeholder calcium, proteiner, fedtstoffer, kulhydrater, fosfor og også rige på vitaminer B, A og D. Domestic yoghurt stimulerer væksten af E. coli, hvorigennem forbedrer fordøjelsesprocessen og ødelagde de fleste skadelige bakterier, som forårsager tarmsygdomme. Lactose, der er indeholdt deri, bistår fordøjelse, fordøjelse med fosfor og calcium. Indenlandske yoghurt også absorberes meget hurtigere end mælk (per time menneskelige krop fordøjer yoghurt ca. 91% og mælken er kun 32%).

Hvornår og hvordan man kan gøre hjemmelavet yoghurt? Normalt drikker indeholder det, og salater er tilberedt med dem i den varme sommer, og om vinteren er det ønskeligt at anvende mad fra mælken. Surdej til hjemmelavet yoghurt - det er enten en lille mængde af hjemmelavet yoghurt, eller købes i butikken. Produkt til surdej nødt til at vælge frisk og let sødlig, fordi hvis du bruger den gamle, resultatet er du også få en sur yoghurt.

Hvordan at lave mad hjemmelavet yoghurt? Følg opskriften nedenfor!

hjemmelavet yoghurt

ingredienser:

  • halv kop mælkepulver og mælk ved stuetemperatur;
  • liter mælk;
  • tre spiseskefulde almindelig yoghurt.

fremstilling:

Bland mælkepulver og sødmælk ved stuetemperatur, piskeris mixer indtil skummet.

Vi bringer mælken i kog under konstant omrøring. Så køle af til 48 grader. Når den er helt kold, hældes i et steriliseret glas halv skål og tilsæt yoghurt, så alt piskeris indtil glat.

Hælde mælkerester og med en masse af mælkepulver, bland godt. Så får vi mælkens temperatur på omkring 44 grader. Dæk med et rent håndklæde og lagt i et varmt sted, som temperaturen er under 30 grader.

Yderligere ovn varmer til 95 grader, i ca. ti minutter, derefter slukke. Fartøj med fermenteret mælk dække med et håndklæde eller tæppe og sat i batteriet varmt centralvarme eller ethvert sted, hvor tilstrækkelig varme.

Når passeret omkring seks timer kontrollere mælken, koaguleret eller ej. Yoghurt var en tyk og tæt konsistens. Efterhånden som han stadig afkøles, bør det blive tykkere endnu mere. Hvis du lader sur yoghurt i længere tid, vil det blive mere tyk og syrlig.

Hvis pludselig mælken ikke stivne, er du nødt til at tjekke det hver time. Hvis det ikke stivne, og tolv timer, kunne det ske af flere grunde:

  • uaktuelle mælk;
  • utilstrækkeligt steriliseret;
  • Det var utilstrækkelig i et varmt rum til fermentering;
  • starter yoghurt var uegnet.

Efter mælken koaguleret, er det nødvendigt at sætte den i køleskabet, og luk låget.

Det er tilrådeligt at bruge hjemmelavet yoghurt i tre dage. Men den kan opbevares i køleskabet i cirka fem dage, men derefter produktet anses for at være gammel, og det kan kun bruges i specielle opskrifter.

Hjemmelavet yoghurt er klar! Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.