LovStat og lov

Federal Law № 400 "On Forsikring pensioner" i enkle ord. Den føderale lov af 2013/12/28

En stor rolle for alle pensionister spiller FZ-400 "On Forsikring pensioner". Sagen er, at pensionssystemet konstant lider ændringer i Rusland. Så du er nødt til at være interesseret i et år, hvad der vil ske med folk, der har nået pensionsalderen, i en bestemt periode. Hvem er berettiget til forsikring betalinger? I hvilket omfang er afsat støtte til pensionister af denne type? Om alle de nuancer bør tale på forhånd. Efter alle de seneste ændringer, der trådte i kraft i 2016, er hårdt ramt af pensionssystemet i Den Russiske Føderation.

Betingelser for forekomsten af betalinger

Den første ting du bør være opmærksom - det er en betingelse for forekomst af pensionsudbetalinger. 400-FZ af 2013/12/28 klart definerer reglerne for etablering af forsikring pensioner. Hvis betingelserne ikke er opfyldt, foregiver ikke at få en form for støtte.

I øjeblikket er det om, at forsikringen udbetales til alle borgere, der har nået pensionsalderen. De russiske kvinder får status af pensionister i 55, og mænd - i 60 år.

Det skal bemærkes, at forsikringsperioder i dette tilfælde skal være mindst 15 år. Det vil sige, hvis der i løbet af denne tid, en borger foretaget betalinger til pensionsfonden, har han ret til sådanne betalinger. Men det er ikke alt.

Pointen er, at Rusland nu handler system koefficienter. For hvert år arbejdede borger vil tilfalde nogle punkter og koefficienter. Sidstnævnte skal være mindst 30. Først da er alle betingelser for opgørelsen af de forsikringsmæssige pensioner til almindelige borgere.

handicappet

Men dette er kun én form for forsikring til at understøtte befolkning tilbagetrækningsalderen alder. Der er forskellige versioner af begivenhederne. Som beregnet og betalt forsikring førtidspension?

Ifølge lov 400 fra december 28., 2013 for denne betaling har ret til alle borgere, der er i denne eller hin alder blev oprettet handicap. Hun er opladet, uanset de mange forskellige faktorer, der er for eksempel, påvirker den samme løn, men helt raske mennesker.

Med andre ord, den forsikring, vil invalidepensionen blive opkrævet for alle, der har et handicap. Ikke vigtigt eller anciennitet, og heller ikke den finansielle situation for borgeren, eller hans alder. Selv en sygdom eller anden tilstand ikke spille en rolle. Hvis en person er handicappet 1-3 grupper, har han ret til forsikringsydelser selv som en mindreårig.

Survivor

Der er et andet scenario. Sagen er, at forsikringen ydelse kan tildeles på grund af tabet af forsørger. Men i nogle tilfælde, og som har ret til det? I øjeblikket, i loven om betaling af efterladtepension til alle borgere, der er pårørende til den afdøde. Igen, alder er ikke vigtigt.

Men 400-FZ "On Forsikring pensioner" giver et vigtigt punkt. Pårørende skal anerkendes som handicappede. Hvis en person, der holdt den afdøde forsørger, på egen hånd ikke virker, kan støtte fra staten ikke tælle.

Hvad bestemmer mængden af pension

Nu er det nødvendigt at forstå, hvad parametre vil påvirke mængden af pensionsudbetalinger. Hvem er berettiget til en pension forsikring? Det er klart, at alt afhænger af den type betaling. Men hvilke faktorer har en direkte indvirkning på mængden af monetære støtte i denne sag?

FZ-400 angiver antallet af elementer, der kan øge eller mindske mængden af forsikringsudgifter til offentligheden. Hvad der præcist er der tale om? På dette tidspunkt, baseret på loven, kan det konkluderes, at betalingen er påvirket af følgende faktorer:

 • individuelle bidrag til pensionsfonden for året fra en borger;
 • pension faktor for et givet år;
 • erhvervserfaring (indirekte).

Derfor er mere borger oversatte for sit liv til pensionsfonden, jo mere vil det modtage. Anciennitet påvirker antallet af point opnået ved hver enkelt medarbejder. Hvis en person ikke har modtaget det nødvendige minimum, for at opnå forsikring pension han ikke kan.

Hvad er inkluderet på arbejdsmarkedet vagt

Hvilke andre funktioner bør være opmærksomme på? Sagen er, at loven om pension (400-FZ af 2013/12/28) fastsætter visse perioder, der ikke fungerer, men det regnes som erhvervserfaring. Dette er et meget vigtigt punkt. Efter alt, behøver du ikke altid at udføre deres opgaver. Vi kan håbe på en stigning i deres anciennitet i følgende situationer:

 • passage af værnepligt (tidsbegrænset);
 • alternativ militærtjeneste;
 • servicere henhold til kontrakten;
 • orlov til at passe et barn op til 1,5 år (men ikke mere end 6 år i alt);
 • en tid, hvor en borger at få dagpenge;
 • finde ulovlig tilbageholdelse;
 • når omsorgen for en borger efter 80 år, samt handicappede børn og voksne handicappede, gruppe 1;
 • mens de bor med sin mand i en militær by under servicekontrakt.

Ovennævnte punkter kan henføres til anciennitet. Derfor er de tidsintervaller dataene vil blive taget i betragtning i forbindelse med beregningen af pensionen. Ja, og erhvervserfaring i almindelighed.

calculus

Hvordan er beregningen af pensionen? Dette spørgsmål er også af interesse for mange mennesker. Systemet, opfundet i Rusland, ikke kræver nogen større offentlig viden. De kan uafhængigt tælle antallet berettiget til at modtage midler som en forsikring pension i en bestemt sag.

Når det kommer til alderdom periodisering samt handicap, er nødt til at bruge formlen P = K * IC hvor:

 • P - pension;
 • K - antallet af point scoret af en borger under fødslen;
 • CK- værdi på 1 point på det tidspunkt, de pensionsudbetalinger.

Mængden af forsikring for alderspensioner er nu klar. Og hvad hvis vi taler om betalinger på grund af tab af forsørger? I denne situation, bruger vi en lignende formel, men i det:

 • P - er på størrelse med pensionsudbetalinger;
 • K - antal point scoret på modtageren og leverandøren;
 • SK - udgifter til 1 punkt på den dato, hvor opgaven udføres pensionsudbetaling af overlevende.

Der er ikke noget svært ved det. Det største problem er, at det er umuligt at sige præcis, hvad der vil være de omkostninger faktorresultater i fremtiden. Derfor engagere sig i beregningerne for fremtiden giver ingen mening.

fast betaling

Studerede lovgivning giver faste betalinger til pensionsforsikring i forskellige størrelser. Denne form for yderligere støtte fra staten.

Hvert år skal betalingen være indekseret. Og FZ-400 indeholder en specifik dato, hvilket gjorde en stigning på faste betalinger. Det er 1. februar måned.

Bemærk også, at siden 1. april 2015 den russiske regering har al mulig ret til at udpege en yderligere indeksering materiel støtte til borgerne. Men i det øjeblik disse betingelser ikke er opfyldt. Faktum har sine egne grunde.

Hvilke? Effekt af disse betingelser er suspenderet frem til 2017. Disse ændringer trådte i kraft i 2015. Derfor, i Rusland hvert år forsøger at hæve de faste betalinger til pensionsforsikring, men ikke altid formår at gøre det.

nøjagtige beløb

FZ-400 "On Forsikring pensioner" er ikke specificeret det nøjagtige beløb, der skal betales i form af faste betalinger til pensionsbidrag. Dette er en indlysende kendsgerning, fordi disse tal ændre sig årligt. Hvad er reglerne i 2016?

Pointen er, at kosttilskud er inddelt i flere kategorier - den alders- og invalide på 1-2 grupper, samt separat tilgængelige betalinger til borgere med handicap 3 grupper. I januar 2016 var de beløb henholdsvis 4383 rubler 59 cent og 2191 rubel 80 cents.

Men i februar samme år, der var indeksering. Nu borgere modtage yderligere forsikring til alderdom, samt handicap 1 eller 2 grupper af 4 558 rubler 98 cent per måned og ved 3 gruppe handicap - 2 279 rubler 47 cents. Ikke for store ændringer, men endnu vigtigere, at indekseringen selv opstod.

Hvor at ansøge om et

Hvad andet bør være opmærksomme på? Sagen er, at FZ-400 "On Forsikring pensioner" angiver, hvordan du kan få disse betalinger. Hvor kan du gå til dokumenter, giver dig mulighed for at tildele en sådan støtte?

I øjeblikket har borgerne lidt alternative foranstaltninger. De har ret til at appellere:

 • de territoriale pensionsfonde;
 • FIU;
 • gennem portalen "Offentlige tjenester";
 • i multifunktionelle centre.

Det er i de data, f.eks borgere med en chance for at modtage forsikring pensioner skal anvende, en redegørelse og et bestemt sæt af dokumenter. Den undersøgte lov også, at arbejdsgiveren har ret til repræsentation og behandling af en pensionist i hans Sted i de ovennævnte organer for beregning af forsikringspræmier. Men denne handling er kun muligt med skriftlig tilladelse fra den fremtidige periodisering af modtageren.

Dokumenter til

Og hvordan får en pensionsforsikring i en bestemt sag? Ofte er borgere har ret til flere typer af statsstøtte. I dette tilfælde bliver du nødt til at vælge, hvilken slags pension. Så læse reglerne i Rusland. FZ-400 "On Forsikring pensioner" er den fulde liste over dokumenter, der kræves med henblik på statsstøtte. Den russiske Pensionsfond eller i nogen anden organisation, trækker en pension, skal du komme med følgende liste over dokumenter:

 • legitimation (pas på en borger i Den Russiske Føderation);
 • snils;
 • ansøgning om pensionsforsikring (det er nødvendigt at angive de forsikringsydelser);
 • pension certifikat ;
 • beskæftigelse historie;
 • certifikater og uddrag bekræfter visse perioder af ikke-operation, men i relation til anciennitet;
 • fødselsattester for alle børn;
 • et uddrag fra den personlige konto til en borger;
 • militær ID (for mænd).

Også nødt til at tage noget bevis for, at personen ikke modtager nogen anden pension. Når en borger går til den finansielle efterretningsenhed er sandsynligt, at denne kendsgerning vil blive kontrolleret på stedet. Hvis du ønsker at modtage penge på en bankkonto, forudsat detaljer herom.

Når det kommer til en pension til handicap eller overlevende vil kræve dokumenter, der bekræfter borgerens handicap. Også inkluderet nogen angivelse af, handicappede plejekrævende (i tilfælde af tab). Selvfølgelig kan de bede certifikatet for død af en person, som indeholdt de fremtidige pensionsmodtagere.

Alle dokumenter, der er anført ovenfor, skal kontakte de relevante myndigheder. Det er tilrådeligt at tage en kopi af papiret. Endvidere vil det kontrollere. Og hvis alle dokumenter er i orden, vil borgeren begynder at optjene pensionsforsikring.

Ikke for alle

Et andet vigtigt punkt - i 2016 for den undersøgte støtte til pensionister skal have mindst 7 års erhvervserfaring, samt 9 af pensions- point. Hvis disse betingelser ikke er opfyldt, vil en national social pension sættes.

betalinger som en overlevende ikke tildelt borgere, der har en straffedom. Eller hvis den potentielle modtager af forsikring betalinger begået, der forårsagede død af forsørger.

Disse er de vigtigste elementer, som er fyldt med pensionsforsikring. Føderale lovgivning fastlægger de grundlæggende principper for beregning af disse betalinger. Men det er hele tiden ændres. Det er derfor svært at sige, hvordan situationen er med forsikringen pension situation vil være i et par år. For eksempel, at hæve pensionsalderen bliver nu diskuteret i Rusland. Dette skridt vil pålægge for FZ-400 sit præg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.