ComputereComputerspil

Nyttige tips til at spille i "Regler for krig nukleare strategi"

"Regler for krig nukleare strategi" - en stor browserspil i strategi genren, der tager dig ind i en verden af cyborgs og apokalyptiske slag. Udgivet udviklere af Plarium Gaymes tilbage i 2011, og siden da har vundet millioner af fans over hele verden. Spillet er gratis og kører uden installation eller downloads, og hvis du ønsker at tage din tid til en fascinerende strategi, det er det værd at spille. Men vi skal huske, at "reglerne for krig nukleare strategi" - ikke sjovt for et par timer. Her som med enhver strategi, vil nivellering tage en længere periode.

Sektor - huset og spilleren samlet i én

Formålet med strategien - det maksimale for at udvikle deres sektor, til at bygge en kæmpe hær og til at holde under kontrol hele omkringliggende område og ressourcer. For at opnå dette, er det nødvendigt at arbejde hårdt. I første omgang vil sektoren selv ikke noget, men efter et par timer vil det være uran- og titanium miner, der bringer ressourcer, der er så nødvendig for opførelsen af hæren. Boligkomplekser give lån, som er væsentlige for opretholdelsen af tropperne, og af udgifterne til at pumpe selv uden opgaver fra General Lapidus, så for ikke at kollidere med rasformirovkoy tropper. Men det vigtigste bygning - en kommandocentral, fordi gennem det vil du være i stand til at interagere med deres tropper, der er optaget i noter af venner eller fjender og indsamle ressourcer fra kolonierne. Sektoren har en masse andre bygninger, som du vil blive introduceret med udviklingen.

Samspillet af spillerne

Spillet "Regler for krig: nuklear strategi" - en neodinochnaya fest, og du er nødt til at interagere med andre spillere. Nogle af dem vil være fjenden eller ressourcebase, og nogen - og trofaste allierede.

En separat tema i spillet "regler for krig nukleare strategi" - en ressource udvinding. Efter alt, vil mine ikke være i stand til at give dig den rette mængde forbrugsstoffer. Og for deres plyndre eller fange miner bliver nødt til at gøre produktionen. Men andre spillere er usandsynligt, at ønsker at dele med dig, og her er der, hvor slaget vil begynde. I første omgang værd stjæle forladt sektoren, ejerne af som har smidt spillet. Men når du er sikker i deres evner, kan du roligt gå ind i kampen med fjenden, på grund af dette kan du få uvurderlig erfaring og et par nyttige artefakter.

For at få venner i spillet "spillereglerne for nuklear strategi" - et vigtigt skridt, fordi takket være dem kan du få denne form for daglige enheder som cyborgs. En særlig fordel ved denne type af tropper er, at de ikke forbruge kreditter, og det er ganske belejligt. Når du niveau op din karakter, vil du blive tilbudt at deltage i klanen, er det nødvendigt at sørge for. "Regler for krig nukleare strategi" - et team spil, og kun sammen kan fange senderen og holde det i deres hænder. Og udledere, til gengæld vil give værdifuld mutagen, hvilket øger ydeevnen af tropper og reducerer antallet af point, der kræves for deres vedligeholdelse.

Hurtig Leveling

Zoom sektor indekser, at købe tropper og øge produktionen af ressourcer til at hjælpe alle, så ønskede krystaller. De kan fås ved at sende jobbet på en generel eller købes for rigtige penge. Hvis du ikke ønsker at tilbringe en masse tid at pumpe sektor eller bygge tropper, er det muligt at rydde op lidt af en ATM og at fremskynde processen. Krystaller gøre en masse nyttige ting, fra opsving kræfter efter at have kæmpet for at købe elite og strategiske enheder, og udøvelse af dem var den vigtigste ting i spillet, "loven om krig:. Nukleare strategi" Snyd til indpakning denne ressource bør ikke anvendes. Fordi udviklere er stærkt ser tyvene, og for første gang sektoren blev forbudt i en uge, men varianten med fjernelse af kontoen fra spillet for evigt.

"Regler for krig: nuklear strategi" - placering

Spillet har udarbejdet en masse interessante job, tage det - er en fornøjelse. Og måske den vigtigste rolle i dem spilles af Morgan sted, hvor du kan få værdifuld erfaring og en præmie i form af ressourcer og tropper. Det er værd at huske, at placeringen kan være defensiv eller angribe, og at sende tropper til dem for at være passende. Placering - det er først og fremmest en stor mulighed for at få tunge kræfter, udveksle dem hans infanteri. Denne variant er enkle nok til entry level - bygge infanteri eller kiberpsov og sende dem til den rette placering, og derfra du drypper præmie i form af tungt udstyr. På et mere komplekst niveau på en infanteri ikke kan gøre, og det er her værd og anvende deres færdigheder taktik. Jeg spillede en masse "Regler for krig nukleare strategi" har deres job passerer systemet. Nogen går kun på at angribe eller defensiv placering, og nogle tager lidt præmie og de også angribe de mere avancerede områder. Vælg en strategi bliver nødt til at passere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.