HobbyHåndarbejde

Cap EP - fashionable og sjov

Den enorme popularitet af den animerede film "Grusomme mig", og alle dens fortsættelser bragte søde og lidt skøre karakterer. De mest interessante og attraktive betragtes tilhængere af den "onde" geni, talrige improviseret hovedperson. Mange faglærte arbejdere fra hele verden har tiltrukket en usædvanlig idé, og der var en såkaldt cap minion. Bright gul hovedklæde elsker børn og mange voksne fed tilbøjelige til at eksperimentere med deres garderobe.

Kom godt i gang

Minion kasket kan være med en eller to øjne som tegneseriefigurer. På grund af den sidste show der var lilla "skøre" model med fluffy top. Det er lavet af garn "græs", men strik alle af samme ordning. Til cap minion nærmede en voksen, du skal bare bruge standard ordning for stramtsiddende hovedbeklædning. Du bør også vælge en lidt strække tråd og ikke den tyndeste krog. Den sædvanlige "to øjne" minion cap, et diagram er vist i denne artikel forudsætter kendskab til grundlæggende teknikker til strikning, men henviser til de simpleste modeller.

Valget af garn og krog

For hatte, beregnet på hovedet omkreds i 52-54 cm, kræves en hel del af tråd. Det er let nok at strikke fra billig og fælles garn Baby, sælges i hank med 50 imidlertid muligt at anvende andre tilgængelige tråde, hvis sammensætning svarer omtrent til følgende: 25% naturlig uld, bomuld eller endda silke og 75% konventionel akryl. En sådan et forhold ville tillade ikke at bekymre sig, at produktet er "sidde ned" efter den første vask, eller vil rynke. Model "cap EP" indebærer anvendelse af 50 g lyse gule tråde, samt rester af brune, blå, sorte og hvide farver for at skabe øjet. Det ville være godt, hvis alle trådene er af samme kvalitet og samme firma. Krog til garn Baby suit nummer 2,2-2,5.

Hat Minion: strikning ordning

Bunden af hatte strikkede gule tråd på en meget enkel ordning med tilføjelser. Ringen af seks sting provyazyvayut to sløjfer med fm. Derefter, i hver efterfølgende række at gøre ensartede intervaller: én kolonne, uden fm (sc), efterfulgt af to fm i en løkke. I næste række 2 fm, derefter den næste tilvækst fm i en løkke. Således, i hvert efterfølgende række vil blive tilføjet fm i hver m 2-3-4-5 ... loop.

Så strik 10 rækker bunde med tilføjelser, og cap EP bøjet og tog den ønskede form, med den 11. serie af tilsætningen ikke behøver. 13. og 14. rækker provyazyvayut sort - det vil være grundlag for fremtidige point. Endvidere kan op til 23-rækken, bruge gul garn, og hovedbeklædning kant bundet konventionelle kolonner uden nakida blå tone. Du kan linke små ører, men de findes ikke i den klassiske model.

Til fremstilling af øjet skal linke de to dele af den samme ordning bunde og krog tyndere. Du bør begynde med en sort farve, der er en elev, så gå til de brune iris og hvid finish. Til briller så færdig, på kanten af deres slips med grå tråd (for at skabe en ramme). Klar øjne syet til et loft på niveau med sorte striber, brodere smil og alle - klar til at arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.