BilerBiler

Top 10 mest luksuriøse biler for de rige

Hvis du ønsker at rejse ved høj hastighed, mens du sidder i en luksuriøs læder interiør med imponerende lydsystem, skal du lære om disse biler til de rige - hver model i denne liste er perfekt til at nyde kørslen. Måske kan disse maskiner kaldes den mest luksuriøse i verden.

Koenigsegg Agera S

Produceret af den svenske bil selskab bilen er udstyret med en virkelig kraftig sports motor i en tusind hestekræfter, accelererer til mere end hundrede km i tre sekunder. For dit udstyr, dette luksuriøse bil engang nok budget - at erhverve det du får brug for kun en halv million dollars!

Koenigsegg Agera R

En anden smuk med høj produktivitet fra svensk bekymring. Denne model tusinde 140 hestekræfter turboladede fem liter og deystivitelno imponerende hastighed. Auto er i stand til at nå hastigheder på mere end firehundrede kilometer i timen! Denne teknisk vidunder kan købes for en million seks hundrede tusinde dollars. Tilgængelige endda leje købe!

Aston Martin One-77

Udviklingen af bilproduktionen håndværkere anderledes udsøgte skønhed. Det blev gjort kun syvoghalvfjerds eksemplarer, hvilket forklarer tallene i modelnummeret. Motoren på 7,3 liter kapacitet på 750 hestekræfter accelererer hurtigt, og bilerne kan nå hastigheder på op til 260 kilometer i timen. Selv om det er ikke så hurtig som den tidligere model, men fremtrædende mærke af den højeste kvalitet til mindste detalje, der fuldt ud forklarer den prisseddel på næsten to millioner dollars.

ferrari 599XX

Denne luksus bilen er udstyret med seks-liters motor og udvikler tre hundrede og femten kilometer i timen. Hvis du ønsker at få denne imponerende model i kult firserne design, du nødt til at bruge et beløb på to millioner.

Koenigsegg CCXR

Igen, det svenske mærke. Ligesom den tidligere model, kan det øjeblikkeligt nå hastigheden af hundrede kilometer i timen, og den maksimale på samme tid er mere end firehundrede kilometer i timen! Engine 4.8-liters og innovativt design isoleret model blandt europæiske sportsvogne. Du kan købe en bil for "beskedne" sum af to millioner 173 tusind dollars.

Lamborghini Sesto Elemento

Denne maskine ville passe og Batman - det er ikke underligt, at hendes og valgte at bruge i en film om en superhelt. Det er ikke kun den hurtigste i Europa, en sportsvogn med motoren i 570 hestekræfter, men også en af de mest eksklusive - kun tyve eksemplarer blev oprettet. Omkostningerne ved denne bil er to millioner to hundrede tusinde dollars.

Bugatti Veyron 16,4 Grand Sport Vitesse

Denne franske bil er udstyret med en motor på tolvhundrede hestekræfter med et volumen på otte liter. Det er i stand til at accelerere til fire hundrede mil i timen. Start komplet version er tilgængelig i næsten tre millioner dollars, men der er dyrere versioner.

W Motors Lykan Hypersport

Denne bil er som en tegning af en japansk tegneserie. Raffineret roadster udstyret motor på 3,7 liter med 750 hestekræfter. Dette er perfekt til chaufføren, der kan lide luksus og ikke bange for prisseddel på tre millioner fire hundrede tusinde dollars.

Lamborghini Veneno Roadster

Denne maskine ligner et rumskib. Hun motor størrelse seks og en halv liter, i stand til hastigheden på tre hundrede og halvtreds fem kilometer i timen. Priserne starter ved fire og en halv million - er planlagt til at producere kun ti af disse biler, som også tilføjer til omkostningerne.

Maybach Exelero

Denne maskine er udstyret med en seks-liters motor med en syv hundrede hestekræfter og udvikler tre hundrede kilometer i timen. Dog kan meget få mennesker har råd til - det er værd otte millioner dollars.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.