Sport og FitnessFodbold

Yozhef Sabo: biografi, aktive fodboldliv

Yozhef Sabo - en berømt sovjetisk fodboldspiller og træner, der er af ungarsk oprindelse, men det brugte hele sin karriere var i de sovjetiske klubber. Selv efter afslutningen af den fodboldkarriere han blev en træner, han coachet udelukkende sovjetiske klubber og endda på landsholdet i Ukraine. Det er imidlertid nødvendigt, alt for at blive fortalt i orden. Yozhef Sabo - en fremtrædende skikkelse i den sovjetiske fodbold, så du bør kende sin biografi.

Tidlig karriere

Hans fodboldkarriere begyndte i József Yozhefovich ukrainske klub "Kemiker" fra Kalush - hvor han var en fodbold akademi og spillede for ungdomsholdet indtil han var 17 år gammel i 1957 er forårsaget af fundamentet. Yozhef Sabo, en lovende midtbanespiller, der allerede havde indgivet et stort håb, så ingen var overrasket over, at han ikke forblive længe i sådan en lille klub. I 1957 flyttede han til Uzhgorod "Spartak", som lovede ham mere imponerende udsigter. Det og Yozhef Sabo forlod sit første klub i jagten på udviklingen i fodbold vilkår, og i en alder af 17 flyttede han til en anden by. Men han var ikke bestemt til at blive der for lange - "Spartacus" blot to år Sabo spillede for Allerede i 1959 hele Sovjetunionen indset, at det ikke bare var en anden ung talent, og geni. Naturligvis er det tiltrak sig opmærksomhed fra de stærkeste klubber, og 19-årige József pludselig i søgelyset, når gjort højt overgang til en af de stærkeste klubber - Kiev "Dynamo". Det var der venter ham og en stor succes.

for "Dynamo" forestillinger

Det er ingen hemmelighed, at Kiev "Dynamo" i sin tid var den stærkeste i hele området i Sovjetunionen. Det er grunden til Yozhef Yozhefovich Sabo, der for nylig spillede for ukendt Uzhgorod "Spartak", dukkede op i en utrolig stilling, efter at have modtaget en invitation fra sådanne giganter. Naturligvis havde han ikke afvise, og i 1959 begyndte sine frugtbare opførelser af "Dynamo" - ved hjælp af det i ti år, har klubben vundet fire liga titler og to kopper USSR. I løbet af de ti år, han tilbragte i "Dynamo", Yozhef Yozhefovich Sabo spillede 245 kampe, hvor scorede 42 mål. I slutningen af karrieren, 29-årige midtbanespiller er dog ikke længere finde et sted i bunden, så han besluttede at ændre klubbens registrering. Så i 1970, Szabo var i Lugansk "Dawn".

Karriere tilbagegang

Selvfølgelig, på alder en spiller ingen forventede nogle utrolige præstationer, men Yozhef Sabo - en spiller, der kan gøre overraskelser. I sin eneste sæson af "Dawn", blev han en central aktør i klubben og hjælpe ham med at opnå gode resultater. Men skæbnen for spilleren opfordret, udforske nye horisonter. Den væsentligste del af sin karriere blev brugt i Kiev "Dynamo", og nu kunne han prøve noget nyt. Derfor, i 1971, har den 31-årige midtbanespiller har besluttet at gå til "Dinamo", men denne gang var det ikke Kiev, og Moskva.

sidste klub

Yozhef Sabo, hvis biografi er bestemt ikke i slutningen af hans præstation som en spiller, kunne stadig viser god fodbold. For to sæsoner var han en af de førende Moskva "Dynamo" spillere, men i 33 år, da han kom til enden af sin kontrakt med Moskva klub, Jozsef Yozhefovich besluttet, at hans rejse kom til en ende. Sabo annoncerede sin pensionering, men at skille sig af med fodbold ikke travlt.

Forestillinger for landsholdet

Alle ved, at Yozhef Sabo - træner med masser af erfaring, men før en mere detaljeret diskussion af hans coaching aktiviteter, er det nødvendigt at se på den måde, han fungerede som en spiller er ikke for klubberne og for landsholdet i Sovjetunionen. Desværre, Jozsef Szabo var kun tyve år gammel, da USSR landshold vandt EM kun én gang i hele sin historie. Szabo deltog ikke i turneringen, og kun fem år, blev indkaldt til holdet senere. Som et resultat, han spillede for USSR landshold 1965-1972. I løbet af denne tid sluttede midtbanespiller i 20 år med landsholdet fjerde ved VM, og hjalp hans team til at tage tredjepladsen ved OL i 1972 - det var den sidste store turnering, hvor Sabo deltog som spiller. Men coaching er ikke straks begyndte Yozhef Sabo - for sin familie var det vigtigste, og at fem år efter OL i 1972, tilbragte han væk fra fodbold. Dette arbejdede til hans fordel, genvandt han styrke og var klar til nye udfordringer. Yozhef Sabo, hvis egen kone insisterede på, at han igen tog hans passion, besluttede han at vende tilbage til fodbold i 1977.

Den første coaching indlæg

Hans første coaching erfaring Sabo besluttede at komme i klubben, som allerede var bekendt for ham - i Lugansk "Dawn", som det handlede så snart færdig med at tale i Kiev "Dynamo". Desværre gik det ikke umiddelbart gå den måde, vi gerne vil, og hans første sæson som træner Szabo ikke havde den bedste måde - sin klub sluttede kun niende plads. Dette førte til, at det var begrænset til et år, i henhold til klubben ledelse.

Andre sovjetiske klubber

Szabo at forsøge at opnå succes - i 1978 han headede Kiev "SKA", som senere blev omdøbt til "CSKA", og i øjeblikket er ophørt med at eksistere, men selv der han har undladt at gøre alvorlig fremskridt. Så klubben spillede i anden division, men selv hans Sabo var i stand til at hæve kun den tredje sted. Dette blev efterfulgt af Dnepropetrovsk "Dnepr", hvor tingene begyndte at bygge, og selv Szabo brugt som træner er ikke én, men to af sæsonen. Men i sidste ende var resultatet det samme - forestillingen, langt fra den ønskede og tilfredsstillende. Desuden er det "Dnepr" først forvist til anden division, og derefter næsten gled endnu lavere. Denne serie af fejl førte til, at i lang tid Szabo forlod hans forsøg - han trak sig tilbage fra fodbold i mere end et årti.

Vend tilbage til fodboldens verden

Men i begyndelsen af halvfemserne blev det klart, at Yozhef Sabo ikke ønskede at bare lade fodbold. Det blev meddelt, at han vil føre klubben, som tilbragte næsten hele sin karriere - Kiev "Dynamo". Det var ikke længere Sovjetunionen, og "Dynamo" blev opført som den ukrainske klub. Sabo boede i Ukraine, og derfor besluttet at arbejde på her. Han ønskede ikke at have forbindelser med andre klubber - kun dem, der gav ham en fodbold karriere i sin ungdom.

Flere klatre coaching bro

Det var meget uventet, men Sabo begyndte straks at vise utrolige resultater, som ikke er blevet set fra ham før. I 93/94 sæsonen, da han netop var blevet udnævnt til stillingen, "Dynamo" umiddelbart vandt mesterskabet. Dette forårsagede offentlig uro, han blev straks kaldt til at coache landsholdet i Ukraine til EM i 1996. Men Sabo endnu besluttet, hvad endnu har at fokusere specifikt på arbejdet med klubben. Og det har bragt sine resultater - under hans ledelse "Dynamo" i fire på hinanden følgende år blev mester i Ukraine, som bragte Jozsef Yozhefovichu temmelig bred berømmelse. I 1996, da han stadig coachet "Dinamo", han igen modtaget en invitation til landsholdet, der tog.

Ukraine træner

Fra 1996 til 1999 Yozhef Sabo var træner for det ukrainske landshold, og viser det på de to kvalifikationskampe - til VM i 1998 og EM i 2000. I begge tilfælde, Ukraine tog andenpladsen i deres grupper. Men i det første tilfælde i play-offs, har ukrainerne mistet kroaterne, mens der i det andet tilfælde, de har slået slovenerne. Men selv disse resultater var utroligt fremragende for Ukraine, og det kan bemærkes af, at Sabo sluttede sig til de tre bedste trænere i historien om det ukrainske landshold, kun overgået af legendariske Blokhin og Lobanovsky.

Vender tilbage til Kiev "Dynamo"

I 2004 Szabo vendte tilbage til stillingen som cheftræner i Kiev "Dynamo", men denne gang kunne han ikke føre holdet til succes - det tog kun den anden plads i mesterskabet. Men folk i Kiev ikke gå uden et trofæ, efter at have vundet landspokalen i Ukraine - den anden under Sabot (den første var i 1996). I slutningen af sæsonen, han Jozsef Yozhefovich fratrådte - det vides ikke, om årsagen til dårlige resultater eller ej, men han henviste til sundhed. I 2007 forsøgte han at vende tilbage til ledelsen af Kiev "Dynamo", men i processen han har lidt et hjerteanfald, hvilket er grunden til han blev taget til hospitalet. Lægerne formåede at redde liv Sabo, men det var strengt forbudt at fortsætte med at arbejde fodboldtræner, da det er forbundet med for meget stress, at hans hjerte ikke bringer. Og sluttede den atletiske karriere Yozhefa Yozhefovicha Szabo.

liv efter

Naturligvis Sabo kunne ikke forlade sin passion - han var ophørt med at være en træner, men forblev næstformand for Kiev "Dynamo". Nu er han forsøger at så lidt som muligt at stamme dig selv, men stadig fortsætter med at være aktive i fodbold anliggender. Det skal også bemærkes, at ikke den bedste måde opførte sig Sabo, da han begyndte at blande sig med sport og politik. Det er ingen hemmelighed, at konflikten mellem Rusland og Ukraine er meget frisk, så den dukker op, og temaet er meget almindeligt. Det Sabo kunne heller ikke modstå, når kommentere det faktum, at ukrainske talent Seleznyov kan gå til en af de russiske klubber. Yozhef Sabo om Seleznyov talte, som om han var en forræder og en forræder. Sabo rådgivet Seleznev og alle ukrainske spillere tilbage i ukrainske klubber og indbygget understøttelse fodbold og ikke bevæge sig til fjenden, og fjenden aggressoren. Denne erklæring er en meget lang tid diskuteret i pressen. Det er forårsaget, på den ene side, den støtte, og den anden - alvorlig utilfredshed. Under alle omstændigheder, du aldrig ønsker at blande sport og politik, og i dette tilfælde Sabo endnu lidt plettet sit ry. Selv om han altid har været kendt for sin impulsivitet, så få mennesker overrasket, da en sådan erklæring er blevet hørt fra ham. Men det ophæver ikke det faktum, at det er forkert og vil være det for evigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.