LovStat og lov

Fuldmagter og Advokatfuldmægtig

I henhold til lovgivningen er beføjelser anklageren at føre tilsyn med overholdelsen af lovgivningen. Anklagemyndighedens beføjelser er inddelt i 3 grupper:

- forebyggelse af overtrædelser;

- Identifikation af overtrædelser;

- afskaffelse af overtrædelser.

Anklageren bør ikke være nogen hindring for gennemførelsen af den tilsynsmyndighed, der er hans faglige pligt. Han har ret til uhindret adgang til det område under tilsynsmyndighederne det på det rigtige tidspunkt, uanset hvilken adgang mode. For at gøre dette, er det nok at vise deres officielle identifikation.

Attorney Powers har ret til at anmode om alle dokumenter, der er nødvendige for at identificere overtrædelser af loven. Ikke tilladt fornægtelse af anklageren, selv de dokumenter, der indeholder forretningshemmeligheder. Anklagerens forpligtelse til at omfatte ikke-videregivelse af overholdelse af regler fastsat af loven, når der beskæftiger sig med hemmelige dokumenter.

anklagemyndighedens beføjelser tillader ham at udfordre de retsakter ikke er i overensstemmelse med loven, som han er forpligtet til at gå til domstolene for at anerkende deres ugyldig. Ved afgørelsen af, om overtrædelser af loven officerer af den offentlige anklager kan frigive den ulovligt tilbageholdt, hvis deres tilbageholdelse fandt sted på grundlag af afgørelser truffet ikke af retten.

Anklageren er en part i straffesagen. anklagemyndighedens beføjelser i straffesager er forskellige på forskellige stadier.

På det tidspunkt i indledende undersøgelse og indledning af straffesager beføjelser den offentlige anklager i den bredeste og har karakter af magt-administrativ. Advokat fører tilsyn organer involveret i undersøgelsen doznavatelnoy og operationelle-undersøgende arbejde. Han er ansvarlig for at overvåge overholdelsen af lovgivningen om den del af disse organer.

Fuldmagter i fasen før kan opdeles i fire grupper.

Advokat accepterer at indgive et krav om valg af Inquirer, ændring eller tilbagekaldelse af forebyggende foranstaltninger (husarrest, tilbageholdelse, suspension af værker, samtale optagelse, beslaglæggelse af ejendom, ejendom søgning, personlig søgning).

Han giver skriftlige instrukser og godkendelse for handlinger myndigheder, der deltager i undersøgelsen og forundersøgelse, der er involveret i undersøgelsen, udvider den foreløbige undersøgelse løse andre spørgsmål, der opstår i løbet af undersøgelsen.

Det tillader selvstændig udfordring og vandhaner investigator, underordnede anklagere. Fjerner efterforskere og efterforskere fra undersøgelsen, trækker straffesager fra investigator og investigator rapporter, case rapporter fra nogle andre agenturer med obligatorisk begrundelse for sådanne ændringer.

Han hævder anklageskriftet, og sagen til retten returnerer sagen til undersøgeren eller investigator for yderligere undersøgelse, suspendere og afslutte straffesagen.

Under den fase af forsøget anklager udstyret med andre magter. Det er den offentlige anklager eller embedsmand betroet den opgave at tage fat overtrædelser af loven.

Den offentlige anklagers kontor forudsat en ledende assistent anklager og assistent anklager, der er underordnet anklagerens stedfortrædere. Assistenten er en selvstændig person, der kan påvirke de handlinger, inden for en proces. Han forbereder proceduremæssige handlinger til at underskrive til anklagemyndigheden. De beføjelser assistent anklager tillade ham til selvstændigt at tage en række retssager, for eksempel, at give undersøgeren de overvågede organer skriftlige instrukser om undersøgelse spørgsmål. Opgaverne i en assistent omfatter ikke handlinger at udføre, som udelukkende er godkendt anklageren og stedfortræder for eksempel godkendelse af en søgning, beslaglæggelse af dokumenter, tilbageholdelse, placering i en psykiatrisk institution og en anden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.