ModeShopping

Swag, hvad betyder det

Lige nu er det nødvendigt at besvare spørgsmålet, hvad er det her? Sådan kaldes en af ungdomstrendene i mode, som er resultatet af blandingen af flere stilarter: sport, gade og rapper.

Style sveg kendetegnet ved lyse farver, usædvanlige detaljer og stilarter af tøj. Denne retning kan beskrives med udtrykket "være stejlere end den stejle". Nicky Minage, Riana, Lana Del Rey - alle disse stjerner kjole i denne stil. Hvad betyder det? Dette ord dukkede op i de sorte amerikanske kvarterer. Efter rapperen Jay-Z udførte sit hit "All I Need" til offentligheden, er ordet "swag" blevet allestedsnærværende i mange musik kompositioner i rapens stil.

Swag - hvad er det og hvordan man vælger tøj i denne stil

Rummelige skjorter, sweatshirts, T-shirts, toppe, shorts, brede bukser, jeans. På et obligatorisk grundlag på tøjet skal være til stede lyse tegninger, højt slagord, leopard print og farver på syrepaletten. Det er en svenskestil. Billedet suppleres nødvendigvis af massive kostume smykker, ringe, kæder og andre ornamenter. Af hovedbeklædningen er præference givet til strikkede hætter og kepi.

Fodtøj i stil med sveg

Nu da vi har forklaret hvordan tøjet ser ud som sveg, er det værd at overveje funktionerne i de sko, der bruges i denne trendy retning. Disse er sportssko: sneakers eller sneakers, men uden det mindste antydning af klassikere. Skoene bruger også lyse farver, rhinestones, skinnende detaljer, farverige snørebånd og andre finish, fængende og iøjnefaldende.

En pige i stil med sweg

En pige, der ved, snu - hvad det er, og hvem vil skabe et billede i denne stil, skal først og fremmest glemme blide farver i tøj, om skrøbelighed og raffinement. Denne trendy trend er præget af lyse dekorationer, fængende farver og frihed. Når du laver makeup i stil med sweg, bruges læbestift med lyse farver, fedtet eyeliner, farvet mascara og falske øjenvipper. Fantastisk, hvis du kan pumpe dine læber med silikone, men det er en speciel chic, at hver pige ikke har råd til. Ikke desto mindre, mange piger, selv ved at vide, snu - hvad det er, foretrækker ikke at bruge kosmetik overhovedet.

Nødvendige stildetaljer

For det første, når du opretter et billede i stil med Sveg, så glem ikke de prangende og massive dekorationer. Jo lysere og dyrere denne uundgåelige egenskab vil være, desto tættere vil du være på det ønskede billede. En anden detalje - tatoveringer på fremtrædende steder - jo mere jo bedre.

Det er også obligatorisk at bruge elementer fra hip hop-stilen. Disse er sneakers, sportsjakker, rummelige T-shirts og ting. Detaljerne i stilen skal være dekoreret med nitter, rhinestones og torner.

Det er værd at bemærke, at subtile piger kan glemme stilen af swag - det er ikke deres retning. Pigernes krop bør pumpes op med smarte og store former. Hos mænd skal kroppen også være sporty, med terninger med terninger og så videre.

I bogstavelig oversættelse betyder ordet "swag" "ekstraktion". Cro-Magnon-folk i forhistoriske tider dekorerede sig med halskæder fra knogler af døde dyr, fra tænder og sten. Og den moderne trend i swege overholder samme princip: Jo mere strålende og lyse dekorationer og detaljer i tøj, jo stejlere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.