Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvad gør fyldet? Fish hakkekød. hakket kød

Hvad gør oksekød, så det kan bruges til at forberede en lang række retter? Svaret på dette spørgsmål kan findes nedenfor.

Det skal bemærkes, at sådanne kødprodukter bruges i madlavning på mange måder. Fordi det gør zrazy, koteletter, frikadeller, fyldte peberfrugter, dumplings, dumplings, pasta nautisk, ruller og så videre. Af den måde, er dette produkt optages bedre og hurtigere end konventionelle kød. Men at købe det i en butik, kan du ikke altid være sikker på, at det er frisk. I den forbindelse har vi besluttet at præsentere dig hvordan man laver en lækker udstopning dig selv ved hjælp oksekød, svinekød, kylling og endda fisk.

Klassisk blandet fars

Dette produkt anvendes til en lang række forskellige retter. Til fremstilling vi har brug for:

 • magert svinekød (kød) - 1 kg;
 • oksekød med et lag af fedt - 1 kg;
 • bitter pære løg - 5 mellemstore hoveder;
 • mellemstor salt - tilføje smag;
 • sød peber - tilføj efter smag.

Produkt proces behandling

Før gøre mincemeat blandet bedes optø kød (hvis det har været frosset), og derefter grundigt vasket og skåret i mellemstore stykker. Det kræver også en separat børste pære løg og inddele dem i 4 udsnit.

madlavning udstopning

Efter hovedkomponenterne fremstilles, bør fortsætte til øjeblikkelig brud af kødproduktet. For at gøre dette, skal du bruge den automatiske kværn med en lille kniv. Således droppe et par stykker af oksekød og svinekød i enheden, bør du få en duftende udstopning. Af den måde, anbefales det at skifte kødet med løg fjerdedele. Så det vil være meget lettere at blande det hakkede kød i fremtiden.

Efter slibning af alt kød skal være salt og peber. Dernæst skal det blandes grundigt hænder indtil glat. Hvis du planlægger at gøre ham frikadeller, kødboller, etc., anbefales det at straks tilføje yderligere ingredienser (mælk, brød krummer, æg, friske urter, og så videre. D.). Hvis du har forberedt til fremtiden blandet hakket kød, skal det anbringes i plastposer (vystelit tynd lag), og derefter sende i fryseren i langtidsopbevaring.

Hvordan laver kylling hakkekød?

Hakket kyllingekød, en meget dem og mere mørt end kød. Desuden retter fremstillet af et sådant produkt, opnås kosten og fremstilles meget hurtigere.

Så for at forberede hakket kylling, vi har brug for:

 • kyllingebryster (friske eller frosne) - 2 kg;
 • søde hvide løg - 4 stk medium;.
 • salt tilsat jod er fint - tilføje smag;
 • friskkværnet peber, og andre foretrukne krydderier - føje til smag.

At lave mad

Hvad gør fyldet, har det vist sig at afgive bud, velsmagende og sundt? Selvfølgelig fra kyllingebryster. Efter alt, er dette en del af fjerkræ kost og indeholder en enorm mængde af protein.

Før du forberede en okse, bør kylling være helt optøet (hvis det har været frosset), så er det skal rengøres grundigt. Ved siden af brysterne er nødvendig for at fjerne skræl og adskille kødet fra benene og brusk. Som et resultat, bør du kun opholde filet. Efter at du har brug for at rense hovedet af søde hvide løg og skær dem i kvarte.

Som du kan se, at processen med at forberede de vigtigste komponenter i hakket kylling er ikke meget kompliceret og tidskrævende.

Fremgangsmåde til fremstilling

Efter fuglen filet behandles, skal den fortsætte med sit raffinement. Breast, som det er tilfældet med oprettelsen af blandede forcemeat kan hakkekød. Men de er så sarte, at de let kan hakkes med en konventionel blender. Dette vil yderligere spare din tid. Af den måde, kan købes højreb hugge, ikke kun i de førnævnte køkken enheder, men ved hjælp af en kniv. Men i dette tilfælde, er du nødt til at forsøge at skære brystet er meget lille. Efter alt, hvis du laver flere kuber, så får du en almindelig hakket kød, undtagen hakket.

Efter slibning kylling bør begynde at pære løg. Det er bedre ikke at makulere, og bliver til en saftige frugtkød med hjælp af en blender.

Når alle komponenter i fremtidens hakket kylling vil være klar til at blive placeret i en fælles beholder, så tilsæt salt smag, peber og andre krydderier. Ved afslutningen af disse ingredienser skal blandes hænder indtil glat.

Som det er tilfældet med en blanding af hakket kød, bør kylling også suppleres med en lang række ingredienser, hvis det skal straks bruges til at skabe zrazy, burgere og så videre. Hvis du ønsker at fryse, så produktet er forpligtet til at sætte i specielle poser og plads i fryseren.

Gøre blandet fisk hakkekød

Dette produkt er den mest duftende af alle. Efter at have brugt flere slags fisk for ham.

Så for at forberede den mest lækre fisk hakkekød bør indhentes fra:

 • sej frosne - 2 mellemstore pcs;.
 • kuller frosset - 2 mellemstore pc'er;.
 • kulmule frosset - 2 mellemstore pc'er;.
 • perch frosset - 2 mellemstore pc'er;.
 • Løg Hvid - 6 stk;.
 • salt og peber parfumeret - tilføje smag.

Behandling ingredienser

Hvad gør fyldet for duftende og lækre stegte koteletter? Selvfølgelig, fra fisk plade. Men før du begynder at tilberede en hovedret, bør behandles med alle de fisk. Af den måde, har sej, kuller, kulmule og aborre blevet valgt ved en tilfældighed. Efter alt, disse typer af fisk har et lille antal små knogler, er det mindste fedtindhold (hvilket er meget vigtigt for den fremtidige stegning) og lille pris pr 1 kg. Alle det købte produkt er påkrævet tø fuldstændigt, og derefter vasket grundigt, renset, afbrød finner, hoveder og haler. Dernæst skal du til at skære hver fisk i halve, fjern rygraden og den tilstødende knogle. Ved afslutningen af et forarbejdet filet, fjerne hud.

Blandt andet er det nødvendigt at rengøre den hvide løg og deler det i halve.

Madlavning hakket oksekød

Hvad skal man gøre for hakket stegt fisk kager, får vi at vide. Nu, efter behandling af de vigtigste komponenter bør knust forberedt fileter med løg. Erfarne kokke anbefaler at gøre det end anvendelse af en konventionel mølle eller en kniv, og ved hjælp af en blender. Efter alt, denne enhed er i stand til et par minutter til at konvertere fiskefileten og grøntsager i en duftende homogen gylle.

Efter de vigtigste komponenter vil være helt makuleret, bør de tilføje salt og peber, og rør indtil glat hænder. Hvis du planlægger at bruge jorden fisk til stegte frikadeller, så er du nødt til at tilføje til det et par rå æg, krumme af hvidt brød dyppet i mælk eller fløde, og friske krydderurter og eventuelle krydderier. Før ristning dannet halvfabrikata ønskeligt at rulle i mel eller rasp hvede.

Nyttige tips husmødre

Nu ved du, hvad de skal gøre af oksekød, så det har vist sig mest lækre. Overvej et par tips, der kan forbedre kvaliteten af dette produkt:

 1. Hvis du har brug for at få en stærk og elastisk fyld, bør det være omhyggelig med at bekæmpe off. Til dette formål er det færdige produkt kræves for at smide på bordet eller skærebrættet i et par minutter. Denne procedure reducerer mængden af luft i fyldet og gøre ham til den konsistens, du har brug for.
 2. For at opnå maksimal luft og blid fyld i det færdige produkt anbefales at tilføje æggehvider, pisket til en fast skum. Især en sådan fremgangsmåde fungerer godt under fremstillingen af produktet fra fisk eller kalvekød.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.