BilerBiler

Bil "Honda Crosstour": anmeldelser af ejerne

Måske en af de smukkeste biler af produktion Honda Motor Company kan med rette betragtes som en fuld størrelse crossover "Honda Crosstour". Anmeldelser af ejerne, og almindelige bilister, ved den måde, er bekræftet. Og at argumentere med, at det er vanskeligt, fordi bilen virkelig ser attraktivt. Men det er et rent æstetisk punkt er vigtigere end hvordan det opfører sig på vejen eller under drift. Og det er bedre ejerne selv ikke fortælle nogen.

Honda Crosstour 2.4: generelle egenskaber

Folk siger, at den bedste crossover til bykørsel er svære at finde. For megacity ideelle løsning er "Honda Crosstour". Anmeldelser ejere bekræfte dette. Mens nogle front-drev crossover med en 2,4-liters 192 hestekræfter kan synes svag.

Og endda nogle forvirrede hans 5-meter længde. Ja, i et bymiljø end en bil mindre, jo bedre. Men folk siger, at parkering for denne bil giver ikke anledning til problemer. Stadig høj grad på grund af den 20,5-tommer frihøjde. På en maskine med en sådan afstand forreste kofanger røre grænsen er umuligt. Af den måde, bilister, som Crosstour gjorde ikke det første køretøj, siger, at den opfører sig på vejen bedre end andre modeller (Subaru Forester, for eksempel), som er kortere og smallere.

dynamik

Honda Crosstour 2.4 gælder ikke for den kategori af "tankevækkende". Men accelerationen af hendes glatte. Mange siger, at jo mere det accelererer, jo mere afslører sit potentiale. Men hvis du kan klemme speederen i bund, vil crossover manifestere sig på en helt anden måde, og sætter pris på håndgribelige acceleration. Men for at blive spredt til "hundrede" bil vil stadig tage mindst 11 sekunder. Et maksimum, at det kan nå, er 190 km / t.

Lad denne bil ser sporty-dynamiske, kan det ikke sammenlignes med racerbiler. Dette bekræftes af modellen fra venstre i "Honda Crosstour" anmeldelser af ejerne. Dog kan den ulempe dens urbane karakter ikke kaldes. De fleste mennesker tager denne maskine som en solid imponerende bil, mærkbar i åen. Han beundrende blikke endda velhavende bilister. Selvom maskinen er økonomisk, hvilket bekræftes af feedback. "Honda Crosstour 2.4 'brændstofforbruget er mere end acceptabel - bare 12-14 liter 92-oktan benzin pr 100 km i byen.

Chassis

Hvordan var det muligt at forstå, hvad angår administration, "Honda Crosstour 2016" fik fremragende anmeldelser. Men om et emne vedrørende chassiset, er det nødvendigt at stoppe.

I en bevægelse, der giver bilen en stor fornøjelse. Folk siger, at en bil er praktisk flyder over asfalten. Et hjul adlyder den mindste berøring. Og på trods af den størrelse, kan maskinen være adræt og rask. Overhaling og fremskridt med det er nemt. Men dette element Honda Crosstour er et spor. Ejerne siger, at hastigheden er næsten ikke mærkes under kørsel på motorvejen. Det ser ud til, at bilen går på 20-30 km / t langsommere end speedometeret viser.

Mere om denne bil kan gå ud på en lille off-road, med hvilken den er let at håndtere. Og på den grusvej bilen går perfekt. Men bilen er ikke designet til off-road, så ikke føler, at det i pitten og huller, trods stor frihøjde og crossover-status.

operationelle nuancer

På dem kan du også finde ud af om du nøje at undersøge de anmeldelser. "Honda Crosstour 2,4" velopdragen på vej, men hvis dens ejer er en elsker af pludselige starter, så han bliver nødt til at vænne sig til at spinde. Og lære at komme i gang jævnt og præcist håndtere speederen. Mange kritiserede producenter for hvad de har ikke udgivet denne model med firehjulstræk, under forudsætning af, at Honda Crosstour har brug for det.

Mere Ulempen er dårlig lyd isolering. Støjen af hjul tydeligt hørbare i kabinen. Også modellen svage bremseskiver. Når du kører 50 000 km er allerede behov for erstatning. Hvis du ikke installere nye, bliver nødt til at udholde en ubehagelig run-out i rattet, føler under bremsning ved høj hastighed.

Og den model-specifikke suspension. Uregelmæssigheder bymæssig karakter det "sluger", men hvis du går let på vejene, alle fejlene i vejen føreren og hans passagerer vil føle sig fuld. Som om af spor sektioner, hvor bilen ryster.

mangler

Ulemper har hver maskine er ingen undtagelse, og den "Honda Crosstour". Anmeldelser af ejerne, men gør det muligt at sikre, at manglerne i denne model er ikke så meget.

Ulempen er en stor radiator til at beskytte cellen. De er ikke dækket med net mærke, er det nødvendigt at installere dem individuelt. Også, er der ingen beskyttelse af hjulkasserne. Ifølge kroppens frigange kan ses, at er en æstetisk ulempe. Og alligevel forruden er ikke udstyret med varme. Der er kun en knap forceret ventilation. Producenter sige, at dette er gjort for at reducere udgifterne til glas udskiftning i tilfælde af skader.

Men mange forstår ikke beslutningen om at placere reservehjulet under gulvet. Under frost eller sjap er det svært at nå og ren.

komfort

Kan vi overveje dette en bekvem bil som "Honda Crosstour"? Anmeldelser sætte dem i stand til at sikre et positivt svar på dette spørgsmål.

I basen model er udstyret med ikke blot læder interiør og en 5-trins automatgear. Der er to kameraer. Rear inkluderet i tre positioner, og til højre viser spejlet i tre bånd i blinde zone. Betjenes fra bekvemme kontroller placeret på drejeknappen. Når parkering i omvendt automatisk spejle er udeladt. Mere brugervenlig funktion er 2-zone automatisk klimaanlæg. Forsædepassagerens kan individuelt justere temperaturen, og den bageste arbejder samme behandling som den for føreren.

Der er også 2 skærm, som (vigtigst) ikke glimt. Lavere styres af føleren. Og toppen er så let at bruge, at selv svagtseende behøver ikke at se nøje med henblik på at adskille de viste oplysninger. Sæderne er udstyret med en hukommelse, der er en god nyhed, og multifunktionsrat med læder flettet bekvemt passer i din hånd. Og alligevel mange mennesker som den automatiske stigning / ned for lydstyrken på musikken. Lyden justeres i afhængighed af støjniveauet i kabinen.

spørgsmål funktionalitet

De opstår for mange ejere, "Honda Crosstour" model. Anmeldelser muligt at sørge for, at denne maskine har defekter, afspejles på maskinen funktionalitet.

På grund af den lille bakspejl synlighed er minimal. Folk siger, at du selv kan se på ham ikke som personlige at overveje ikke. Også på synligheden af en mangel på alle-sky kameraer, der normalt er udstyret med dyre præmie model. Flere producenter er gemt på en dør. Når du lukker det indtryk, at håndtaget er ved at komme ud.

Også mange anser for lille kuffert. Dens volumen er 457 liter, men en vis del af denne "stjæle" svulmende hjulkasser. Plus, bagdøren, uden servo. Også i dette en dyr bil fabrikken ingen regnsensor og Parktronic. Ved betydelige omkostninger kan det være i basen sæt.

Mere mærkeligt lyssensor fungerer. Når du åbner førerdøren er inkluderet xenon (nærlys). Med motoren slukket, han bliver på så længe man ikke kommer ud af maskinen. Lyset går ud efter et bestemt tidsinterval indstilles af føreren (fra 0 til 60 sekunder). Og hvis han ikke forlader, xenon lys slukket efter tre minutter. Mange tror, at det er spild af strøm.

En mere kraftfuld udgave

Det handler ikke kun om den forladte køretøj "Honda Crosstour" anmeldelser af ejerne. 3,5-liters modifikation også fortjener opmærksomhed.

Version med 278 hestekræfter V6 motor under kølerhjelmen er meget elsket af elskere af dynamisk kørsel. Maksimal hastighed er ikke særlig fremtrædende, da der i dette tilfælde er det begrænset til 194 km / t. Men accelerationen til "hundreder" tager kun 8 sekunder. Selvfølgelig er dette motor bruger mere brændstof. 100 "urban" kilometer væk 15-16 liter brændstof.

Men en kraftfuld motor er ikke den vigtigste årsag til den popularitet det har fået denne ændring "Honda Crosstour" model. Anmeldelser af ejere 2.4-liters versioner gjort det muligt at sikre, at denne maskine har brug for firehjulstræk. Nu, ændringer af 3,5 motor har dem. Real Time 4WD og 6-trins "automatisk" - de vigtigste elementer i denne bil.

Adfærd på vejen

Hans første strejf af opmærksomhed på anmeldelser "Honda Crosstour" med motoren i 278 hk Folk siger, at kvaliteten af accelerationen på denne bil på toppen. Det er svært at formidle i ord. På tidspunktet for acceleration forekommer det, at 2-ton maskine kravler over asfalten som en dynamisk plan, og iler fremad. Men under intens acceleration udstødning lyd kan høres, men det er et særligt træk ved alle V6.

følsomme, hvilket også behager bremserne til at stoppe. Maskinen bliver ikke, naglet til stedet, fra mild depression. Det er en lille nuance, men takket være de særlige forhold i chaufføren virkelig har en fornemmelse af, hvad det var, han betjener maskinen, og ikke omvendt.

Andre funktioner

Glat turen i denne bil giver en god akselafstand. Firehjulstræk giver en glimrende mulighed for en god start uden at glide. Og hvor der ikke er asfalt - overalt kan du køre takket være høj kvalitet suspension og stor frihøjde. Men bilen har forsikring mod ridser. Hvilket er den sorte beskyttende trim på kofangeren.

Flere nye "Honda Crosstour" med en 3,5-liters motor er økonomisk. Brændstof besparelser portion cylindre deaktiveres ved lav belastning. Og økonomien er faktisk observerede. Mindst 2-3 "reservedele" liter forbliver i tanken.

Men hvis du ønsker en dynamisk drev, bliver du nødt til at fylde tanken helt. Per 100 kilometer rejste på vejen med en hastighed på 110-120 km / t, tager det omkring 10 liter. Hvis du stadig få ekstra 30-40 km / t, og strømningshastigheden vil stige med 2-3 liter. Og i den kolde årstid, når du kører rundt i byen motoren tilbringer omkring 20 liter. Men som vist til venstre, "Honda Crosstour 2016" anmeldelser af ejerne, oplevede de fornemmelser, mens man kører, er der stor strømningshastighed.

Nyttige indstillinger

Honda Crosstour har en masse nyttige funktioner. Traction kontrol, for eksempel. På sporet hjælper det, men i byen er det kan deaktiveres for at øge manøvredygtighed. Men ikke om vinteren. Når gaderne hersker is, uden ABS starte på denne crossover vanskelig. Alt for glat til en selvsikker start. Men her er det beskidte byen, da vi er sikret ejerne, er til denne maskine er en reel racerbane.

Glædeligt og stole, der er udstyret med alle mulige justeringer. Ride komfort maksimum. Hertil kommer, at i dette crossover en kæmpefordel. Højere end i sedan, men ikke en "bus", som i den kompakte crossover.

Og alligevel mange siger opmærksomhed tilstedeværelsen af CH knapper på fronten passagerdøren. En nyttig mulighed, især for folk med små børn.

udgifter til

Om prisen, vil jeg sige til sidst. Omkostninger er et vigtigt kriterium, som spiller en rolle i processen med at vælge en bil. Og jeg må sige, dette crossover er helt acceptabelt.

Nu bilen er i fremragende stand 2012 udgivelse vil koste mellem 1,1 til at 1,3 millioner rubler. For denne pris, vil personen få firehjulstræk bil med en 3,5-hestekræfter motor, læder interiør, soltag, opvarmede sæder alle elektrisk og andre nyttige funktioner.

Der er andre forslag. Tidlige versioner kan koste 800-900 tusind rubler. Sidstnævnte, som på dette tidspunkt var kun et par år siden, at produktionsomkostningerne i prisen på 1 500 000. At vide, hvad er kendetegnene for denne bil, kan vi sige, at en passende omkostning. Sandt nok, markedet tilbyder lidt. Folk ønsker ikke at skille sig af med de crossovers i brand, fordi de er virkelig gode. Og de ovennævnte anmeldelser er bevis på.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.