Mad og drikkevarerOpskrifter

Fransk ruller

Og hvis du forsøgte reelle franske rundstykker? Det forekommer mig, at endnu i Montmartre besøgte, ikke alle indbyggerne i vores land. Men dette betyder ikke, at lækre franske rundstykker, og forblive noget uopnåeligt for os. I denne artikel skal jeg male dig et par opskrifter til denne traditionelle fransk morgenmad.

Ingredienser, der har brug: mælk 400 ml, 4 æg, smør 200 g tørgær - pakke 20g kilogram mel, 6 spsk sukker skeer at teste og 400 g af siruppen, et par af stabler af vanillin, vegetabilsk olie, 70 g, 400 ml vand sirup. Hvis du ønsker at gøre de franske kanel ruller, så koge det for omkring '15

For nogle kan det synes, denne opskrift er meget svært, men det er ikke, blot følge nøje alle instruktioner, og alt vil vise sig.

Det første trin forbereder bryg, tage halvdelen af kogt mælk, gær og 3 spiseskefulde sukker, adskille æggeblomme fra proteinet, gnide æggeblommer med sukker. Proteiner, slå med en mixer eller en almindelig gaffel, kan du tilføje dem i lidt citronsaft.

Tilsæt æggeblommer til mælk, piskede æggehvider og svamp, forsigtigt blandes.

Vi hæld lidt mel og hæld vegetabilsk olie. Glem ikke, at det måltid, du stadig nødt til at drysse en arbejdsflade.

Mesim dej omhyggeligt, det bør være ensartet og blød, og deler den i 5 dele. Alle disse dele oprulle rektangulær firkant omkring en halv centimeter tyk.

Opdeling olie i 5 dele, sætte et stykke smør i centrum af hvert kvadrat af dej (olie er bedre at sprede i tynde strimler). Wrap de øvre og nedre kanter firkanter, derefter tilføje op de rigtige og venstre (i denne rækkefølge er vigtig).

Nu udrulle den resulterende kuvert til en tykkelse på en centimeter, og gentag fra begyndelsen - blev rullet firkantede, bøjede ender, rulle tilbage til en tykkelse på ca. 0,8 centimeter.

Når du er færdig denne procedure med alle fem kuverter, folde dem i rullen og rul igen fortrænge allerede sneglen. Drys den resulterende "snegl" med mel, sæt dem til side på en træplade og sat i køleskabet i en time.

Efter denne tid, vi får en ulitochke ud af køleskabet og to gange mere for at udføre proceduren med dornen. Derefter vi udrulning dejen til en 0,6 centimeter tyk og skåret i 12 stykker cirkel. Af disse dele er slukket bagels, men ikke i en fart for at sætte dem i ovnen, skal du først sætte dem på den halve time på en bageplade beklædt med papir: lad "indtægt". Når vores rækkevidde bagels, sætte dem i ovnen, forvarmet til en temperatur på 230 grader i 12-14 minutter. Mens vores franske boller er bagt, så lad os sukkersirup. Bland sukker og vand sirup og smazhem stadig varmt, rørsystemer hot boller (hvis du gør dem med kanel, glem ikke det).

Hvis du ikke ønsker ovnen på én gang, kan du fryse den ekstra dej stykker og få bare når du ønsker at spise vkusnyatinki. Så for 10-13 minutter vil du på bordet være friske franske ruller! Praksis viser, at dette beløb er typisk fra ca. 40 fik ingredients ruller.

Hvis du ikke har en dag, at der var en "fransk roll" for den første opskrift, foreslår vi, du prøver den anden mulighed med din familie bord karamel sauce, det er lidt hurtigere.

Ingredienser til basen: 130 g sukker, 250 g, mel, 10 g gær-, 250 g smør, vaniljesukker.

Ingredienser til saucen: 0,1 kg sukker, en teskefuld creme, 0,1 kg smør.

Opløs gæren i lunkent vand, tilsæt sukker og ca. 50 gram af en kop vand, tilsæt derefter mel og ælt dejen. Mesim ca. 10 min indtil dejen blødgøres, og derefter sætte den i en time og en halv i et varmt sted. Når dejen er egnet, mesim det igen, dæk med folie og sættes i køleskabet i et par timer. Når det stiger, skær den i fire stykker, sat i midten af olie, 80 gram sukker og vanille, så bøjet kant, en kagerulle rulle dejen ud. Fold det i tre lag, sat til afkøling i køleskabet i 15-20 minutter. Så gentage proceduren to gange mere.

Som dejen tre gange i afstand i køleskab, spredning, det pre-oprulning af bolde på bakken, og ved en temperatur på 180 ° bage 30 minutter. En halv time senere vi formindske temperaturen til 150 ° og bages i en halv time. I mellemtiden er dejen bages, så lad os karamel. En spiseskefuld af vand hældt på 100 g sukker, som er tilføjet i en gryde stående over ilden. Slukke ilden, i øsende pot fløde, sætte 100 g af olien og den resulterende blanding blev kontinuerligt piskeris. Hot boller Hæld karamel sauce.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.