Mad og drikkevarerOpskrifter

Havre grød med mælk - velsmagende og sund parabol

Ingen vil nogensinde strides om, hvad der er nyttigt for vores krop havre grød med mælk eller ej. Alle diætister anbefaler regelmæssigt indtager sådan et rod. Det er mest nyttigt for børn, fordi det indeholder en enorm mængde af næringsstoffer, som er nødvendige voksende organisme. Men også brugen af produktet sikrer deres voksne krop med de nødvendige beføjelser til aktivt liv.

Nedenfor er opskrifter, som forbereder lækker grød havre mælk. Selv om disse opskrifter meget lille forskel, smagen af hver af dem er forskellige fra hinanden. Selv en ændring i sekvensen for tilsætning af ingredienser i væsentlig grad ændre smagen af grød.

1. Varm havre måltid

For det vil kræve en knivspids salt, glas havre, 0,5 liter mælk. Til dets fremstilling bør bringes til kogning mælk, hvorefter, under konstant omrøring, tilføje den flager. På dette tidspunkt, du har brug for at reducere varmen. Grød havre mælk koges i 15 minutter. Alt dette tidspunkt, er det nødvendigt at røre på sig. Inden udgangen af madlavning grød tilsæt salt. På anmodning, det tilføjede smør, marmelade eller sukker. Mange mennesker kan lide at tilføje til dette fad med hakket tørret frugt og rosiner.

2. havre måltid med mælk og sukker

Det kræver 0,5 liter mælk, glasflager, 20 g smør, en skefuld sukker.

I mælk tilsæt sukker, smør, og bringe det til en simre over svag varme. Når det koger hælde korn i det. I dette tilfælde er det grød omrøres konstant for at undgå klumper dannet. Havregrød med mælk bør koges, hvorefter den fik lov at henstå i en halv time til kvældning af flagerne.

3. Cereal mælk til vand

Denne opskrift er bedst egnet til dem, der forberede denne parabol om morgenen splittet mellem køkkenet og afgifter på husholdningernes arbejde og skole. Til mælken i madlavning proces er ikke brændt og ikke løbe væk, det gjort for lidt vand. Når mælken kommer i kog, salt det, tilføje elementet. skefuld sukker og hæld havregryn. Forberede grød i 15 minutter, hvorefter den blev dispergeret på pladerne og top hver sætte et stykke smør. Af grøden kan tilføres marmelade. Meget velsmagende sådan et rod med friske bær (hindbær, jordbær, jordbær).

Der er en interessant skotsk opskrift på, hvordan man kan lave mad havregryn på en usædvanlig måde. For det vil kræve et glas flage, et glas mælk, honning, kanel, solbær marmelade. Panden hældes 0,5 liter vand og hældes tilbage flager. Vandet blev bragt til kogning, hvorefter salt og kogt i 3 minutter. Grød spise således: ready havre hælde på en plade, drysset kanel på toppen, tilsæt honning og marmelade. Ovenfra hælde lidt kold mælk og spise, forsøger at score ske lidt af hvert.

Du kan lave mad og søde retter af havregryn. Så vil disse flager vise sig en lækker kage til som skal bruge: 2 æg, 2 kopper korn, 200 g sukker, salt, 100g margarine, lidt vaniljesukker. Æg med pulveriseret blød margarine, sukker, havre, salt og vanille sukker. Massen spredes i form af præ-olieret papir sætte ind i det. Bagetemperatur - 180 ° C. Til denne kage er velegnet til næsten enhver creme.

Meget populær og cookies fra havregryn. For at gøre det, har brug for 2 æg, en kop havregryn, 100 g sukker, 2 spsk. spiseskefulde mel, knivspids soda, 50 g smør, formalede mandler (efter smag). Flager af jorden i en morter eller grind i en kødhakkemaskine. De hældes smeltet smør og blandingen omrøres. I processen med at blande det lidt opvarmet. Tilsæt vand og rør, bryde danner klumper. Særskilt, slå æg og sukker. De tilsæt mel. Begge blandinger er grundigt blandet og føjet til det de hakkede mandler. Den resulterende masse spredes på en bagning spoon. Småkager bages ved 190 ° C i 20 minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.