Intellektuelle udviklingAstrologi

Kompatibilitet Lions og Jomfruen horoskop

Astrologer siger, at de tegn i dyrekredsen partner kan forudsige, hvad de vil have et forhold. For eksempel Lions kompatibilitet og Dev er yderst tvivlsomt. Det er forbløffende, hvordan disse to mennesker kan lide hinanden. Ofte i deres relationer skænderi, misbrug og misforståelser væg helt ophæve alle de gode ting, der kan ske.

Kompatibilitet Lions og Virgins: generelle egenskaber

Repræsentanter for tegnet Jomfruen ganske charmerende, er det let at henlede det modsatte køn. Tale af løver, er det værd at bemærke deres lidenskabelige natur, ønsket om at være først på alle måder. Sådan en mand - den fødte leder, og ved at omgive det på et ubevidst plan, der søger anerkendelse af sin unikke natur. De to mænd ser på livet fra en helt anden vinkel. Selv indenlandske udstedelser blive en alvorlig hindring for deres lykke. Leo er her nu for at tilbringe alle dine opsparing, bare fordi denne ting, han kunne lide. Selv hvis gaven er beregnet elskede Jomfru, er det usandsynligt, at sætte pris på sådan et kraftfuldt impuls. Denne stjernetegn er meget sparsommeligt og pragmatisk, det har alle de faciliteter er planlagt for det kommende år, og ud over grænserne for budgettet til at gå i hvert fald umuligt. I betragtning af seksuelle relationer, er det værd at bemærke et andet niveau temperament. Virgin, som regel, stivhed, ikke velkommen mangfoldighed, aldrig tillade dig selv at slappe af til fulde. Sådanne mennesker altid i total kontrol. Leo, til gengæld venter udtryk for en partner, den absolutte enhed og frigørelse. Han kan opnå dette i mange år, men Jomfruen vil aldrig tillade sig at blive afsløret.

Kompatibilitet Lions og Virgins: mulige problemer

Efter at have mødt i livet, kunne parret hurtigt blive ophidset over hinanden. Og for første gang den eufori helt opsluge dem, men i en måned vil de begynde at udtrykke de gensidige krav. Det er meget vanskeligt at eksistere sammen, da Virgin - identiteten af en selvstændig, betyder det ikke tolerere de kommandoer og ordrer i sin tale. Og ja, det nægter at høre noget sagde i imperativ tone. Leo, at være en leder, forstår virkelig ikke, hvordan man ikke kan erkende sin overlegenhed, og vil vise deres ret til at være master på alle måder. Kort sagt, standarden af repræsentanter for disse tegn i dyrekredsen er ikke kompatibel. Pige Leo, Jomfruen mand kan sameksistere ganske lykkeligt bare i tilfælde, hvis fyren er vildt forelsket, der gør ham uden at ophøre med at beundre den skønhed og ynde af hans dame. Og så ivrig holdning bliver nødt til at gennemføre de år over et helt liv, og så hans kone, i taknemmelighed ned at varme relationer.

Kompatibilitet Lions og Jomfruer: hemmeligheden bag velvære

Uanset det foregående i verden er mange tilfælde af succesfulde ægteskaber mellem disse tegn. Faktisk, for at opnå familiens lykke er muligt, men bliver nødt til at gå "gennem torne til stjernerne." Virgin kompatibilitet med Leo er baseret på deres visdom. Hvis partnerne vil lytte til hinanden og gøre de funktioner karakteristiske for disse tegn i dyrekredsen, er en stærk familie kan få. Jomfruer bør ikke sjuske med komplimenter og ros. Med sådan stærk støtte fra Leo kunne lykkes i en karriere. Samtidig skal han taknemmeligt acceptere kritik, fordi de ofte er konstruktiv. Det sværeste for disse tegn - hæmmer deres selvoptagethed og til at tænke mere om velfærd for sin mand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.