SkønhedNegle

Neglelak: maleteknik og ideer

Hvad pige drømmer ikke om at gøre hendes negle altid ser perfekt? Nu er spørgsmålet bliver særlig relevant, fordi begge hænder, og i særdeleshed til neglene, være opmærksom på måske den første. Lær hvordan man korrekt og smukt malet negle bliver, kunne man sige, er nødvendig.

Forberedelse til maling negle

Hvis du vil have dine negle er ikke bare malet, men også ser pænt og ryddeligt, bør du foretage en pre-forberedende procedure. Først og fremmest, at bruge neglelakfjerner er nødvendigt at fjerne den gamle belægning. I dette tilfælde bør selve værktøjet ikke tage indholdet af acetone: det er den mindst skadelige for neglepladen.

Så har du brug for at fjerne neglebånd og korrigere formen på neglen ved hjælp søm tilbehør. Normalt bruger neglefil, men kan anvendes, hvis det er nødvendigt, neglesakse. Efter dette, hænder olie creme og negle selv behandlet med olie til neglebånd.

Neglelak vil være lettere, og belægningen selv vil vare længere, hvis før påføring af neglepladen godt affedtes og derefter forårsage gennemsigtig basefarve. Affedtning kan udføres som en normal neglelakfjerner og alkohol.

Basen lag påføres før farvning for at skjule små defekter i pladen (lak ligger så meget glattere) og forhindre indtrængning af blæk i sine øvre lag. Ellers kan neglene bliver gule.

Det korrekte valg af lak

Når du køber neglelak bør være opmærksomme ikke kun på den farve, du kan lide, eller at du har planer om at bruge til at skabe et billede. Der er en række vigtige faktorer, der bør prioriteres. neglelak maling - det er ikke kun deres udsmykning ansøger til en bestemt del af kroppen et stof, der kan forårsage skade.

Prøv at vælge den maling, der ikke har alt for udtalt specifikke lugt. Han er ikke kun ubehageligt, men indikerer også tilstedeværelsen af farlige stoffer. Efter længere tids brug af en sådan sammensætning kan blive skøre negle og gulligt.

Kvalitet lak bør ikke være for tyk eller for tynd. For at kontrollere blot fjerne børsten og hold over flasken. Kvalitativt lak dråbe skulle komme til spids i 2-3 sekunder og falder ned. Hvis lakken løber lige ned, er det et tegn på, at den fortyndes. I denne fremstillingsproces forstyrres. Hvis malingen er for tyk, vil det ikke ligge fladt og smukt lag, er der en chance for at ødelægge manicure.

Børst det valgte produkt skal også være glat, uden fremspringende villøs let rundede. det skal også have en høj stivhed. Ellers vil enten belægningen være ujævn eller en manicure sjusket.

Udvælgelse af lak under huden tone

neglelak malet hjemmelavet forholdsvis let, men du skal vælge den rigtige farve til din hud tone. I dette tilfælde en manicure er ikke kun smukke, men også stilfuldt, elegant.

Hvis du har lyst hud, så for at skabe en dagslys manicure er bedre at bruge lyse nuancer. Men for en aften, kan du frit bruge lyse nuancer af rød og bær farver.

Ejere mørkere eller mørk hud kan bruge den gyldne belægning eller rødbrune nuancer. De vil være maksimalt understrege farven på din hud. næsten alle de lyse og mættede farver vil også se godt ud.

Der er en anden måde at bekvemt vælge farven på neglelak: hente ham i tonen i læbestift.

Man skal være også betalt til søm længde. Hvis du er af gennemsnitlige længde, så vil du være at stå næsten enhver nuancer. Men ejere af korte morgenfrue bør give fortrinsret til pastelfarver, eller gennemskinnelige. Kan være i centrum af den korte plade anvende lak, perlemorseffekt, men brugen af lyse og mættede farver bør opgives eller anvendes meget omhyggeligt, hovedsagelig på tegningerne.

neglelak

neglelak maleri har sine egne nuancer. For eksempel overtrækket var mere ensartet før brug hætteglas opvarmes i hænderne. Også, ikke rekrutterer på børsten er for stor mængde af lak, vil det sprede sig og skabe på samme tid en masse besvær.

Ved foden af neglen bør sætte en dråbe maling og let skubbe den første til neglebånd, og derefter til slutningen plade. Belægningen har brug for at strække omkring neglen, og resterne af maling ende. Så snart alle malede negle, er du nødt til at vente til tørring af det første lag og gentag proceduren.

Neglelak med tørring tager omkring 45 minutter. Hvis du ved et uheld rørt udtørret maling og smurte det, er det bedst at tørre belægningen og anvende den igen. Hvordan ser det ud pæn og smuk neglelak foto i artiklen viser dig mere tydeligt. Samtidig vil de hjælpe dig med idéer til manicure.

Moderne teknologi står ikke stille, forbedrede værktøjer til at skabe manicure, der er nye typer af lakker. Hver af dem har sine egne kendetegn og anvendelsesområder teknikker. Nail Polish gel lak af sin teknologi er næsten ikke anderledes end de sædvanlige. Forskellen er, at hvert overtræk tørres under en særlig UV-lampe. Det er ønskeligt, bekendt med anbefalinger for brugen af denne type lak, da det også kan have deres egne karakteristika. Proceduren tager lidt mere tid, men maleri negle gel negle helliger midlet og indsatser som ejende gange længere end normalt.

Sådan holder dine hænder, når sprøjtning

En masse, når de anvender lak afhænger af, hvordan du holder dine hænder. Bevægelsen skal være fri, og processen er ganske hurtigt. Hånd, som gjorde maleri er bedst at sætte på en vis støtte, at det er lige så meget en stabil position. Den lille finger på den anden side, kan du strække på bordet, og pegefingeren og tommelfingeren til at holde børsten. I dette tilfælde forsøger at anvende lak så hurtigt som muligt.

Brugen af disse tips, og i sidste ende erhvervede færdigheder vil hjælpe dig med at lære, hvordan man gør en manicure, i stand til at være et alternativ til salonen.

Mønstring på neglene

Nu er der er en hel del måder at anvende mønsteret på dine negle. Den mindste, at det er nødvendigt at gennemføre - maler negle to farver. Det er også meget praktisk at bruge moderne innovationer: kuglepenne, lak.

Meget populær lige nu at gøre en manicure gradient farveovergange. Intet kompliceret om det. Først har vi brug for et lille stykke svamp, der kan skæres ud over det sædvanlige køkken svampe. Derefter anvende en lak på det et par farver så tæt som muligt på hinanden. Efter det, som en svamp frimærker stempel på neglene. I dette tilfælde, på grænsen mellem to farver dannes glidende overgang.

Teknik Avis Manicure

Hvem vinder enorme popularitet såkaldte "avis" manicure. Gør det meget svært at lade være. For at gøre dette, skåret ud fra en avis ti små stykker. Neglene skal være dækket af hvid (eller en anden lys-farvet lak) og vente, indtil det er tørt. Papiret til et par sekunder for at dykke ned i alkohol og gælder for neglen. Breve skal udskrives på neglepladen. Samtidig bør ikke anvendes det samme stykke flere gange. På toppen af det ansøgte varemærke klarlak-fixer og vente indtil den er helt tør.

Ved hjælp af denne teknologi, kan du bruge deres egne variationer, supplerer og kombinerer denne idé, skabe nye og spændende designs.

Stempling hjemme

Kæmpe popularitet i vores tid nyder stempling. Denne overførsel af mønsteret med en speciel stencil på negle. Det kan købes i butikken eller lave dine egne, for eksempel en klæbende tape. For at gøre dette på et stykke malertape skåret mønster. Foruddefineret basiscoating maling polish. Efter tørring basisbåndet limes til neglen og male en kontrastfarve maling over sine frie steder. Når alt er tørt, kan stencilen fjernes og sættes på toppen af en transparent belægning.

Anvendelsen af ansøgninger

Neglelak kan anvendes ikke kun i den dekorative lak, men også for at konsolidere neglene af ekstra dekorationer.

Den nemmeste og hurtigste måde at dekorere dine negle med klistermærker. Du kan købe dem i alle kosmetiske butik. Lim dem ofte nødvendigt med en mindre udtørret maling, og anvende derefter en klar lak på toppen.

Det ser fantastisk manicure folie. Den kan anvendes både på den del af neglen, og helt hele pladen. Den er fastgjort ved hjælp af en speciel lim. Først gælder på neglelak base. Efter dette, med folien skal fjerne den beskyttende film og dække toppen med klar lak.

Udsmykning polish med rhinestones

Nemt og enkelt, kan du dekorere dine negle med rhinestones, pailletter eller perler. Når malingen tørrer lidt, dekorative sten skal trykke fast til pladen, let at synke i lakken. Når belægningen er helt tør, det øverste lag er nødvendigt at sætte en transparent emalje. Således kan du gøre selv en almindelig original fransk manicure.

Hvis din fantasi tillader, fra rhinestones kan være meget attraktivt og sofistikeret i design-applikationer. Du kan bruge småsten i forskellige størrelser og farver, kombinere dem og matche med hinanden. Vær ikke bange for at eksperimentere, fordi den eneste måde du vil være i stand til at forstå kunsten manicure og lære at tage sig af dine negle er ikke værre end den autoritative mester i kabinen. Mislykkede eksperimenter vil tjene dig lige har lært, i hvert fald, skal du ikke fortvivle.

I øjeblikket industrielle industri giver os en bred vifte af værktøjer til at skabe en manicure derhjemme. Vi får lige at lære at anvende dem korrekt. Neglelak derhjemme - en procedure er ikke kun kompliceret, men også meget underholdende, udvikle kreativitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.