SkønhedNegle

Tal for negle og bare -Smuk

Elegant pen, smuk, velplejet, med en sund hud og pæne negle - en drøm for enhver pige. Hænder ofte give vores alder, så er du nødt til at tage sig af dem konstant, daglig fugtgivende det, fodring, bevare sundhed og en smuk udsigt. Men skønheden i damernes pen spiller en vigtig rolle, ikke kun til hudoverfladen, men også de perfekte negle, perfekt form, og måske endda med den oprindelige mønster.

I de seneste år, moderne piger i stigende grad glad for kunst med titlen nail art - trække på neglepladen af forskellige billeder eller symboler. Det er forbløffende, hvor enkle tegninger på neglene kan foretage og dekorere hænder. Dette er ikke blot en fremragende manicure og en reel fremhævning af udtrykke originalitet og individualitet af sin ejer.

Nail art maleri

Tal for negle ser smuk kun, når den anvendes til en fuld manicure. Ladies morgenfruer er ikke kun nødvendigt at give en pæn form, men også at dække dem med lak, der harmonerer med den valgte for at anvende det ønskede symbol eller billede skygge. Maleriet kan foretages i overensstemmelse med en aftenkjole, og kan variere den måde af hverdagen, for at udtrykke karakter af ejeren og tjene som model for showet. Det vigtigste er, at tegningerne på neglene samt i fuld overensstemmelse med og det miljø, som kommer til at modtage deres elskerinde.

Arbejde for denne guide eller nailart derhjemme

Kun professionel troldmand kan skabe komplicerede tegninger eller enhver sammensætning til neglepladen. Der er dog visse teknikker, der tillader piger at eksperimentere med masser af søm-art, selv-omdanne deres egne hænder i arbejdet med søm kunst. Selvfølgelig, før begyndere kunsthåndværkere begynde at få noget godt, det tager en masse tid og kræfter, så damerne har alvorlige tålmodighed.

Udfør tegninger på neglene er kun mulig efter forudgående træning. Plade bør gives en flad form, som er egnet til den planlagte vægmaleri, så det drejer sig tid til at vælge de nødvendige midler, som er nødvendige, når den udføres. Du bliver nødt til at tage sig af de farvestoffer kompositioner for nail art design af specielle lakker og maling. Valg af farver til maling er meget rig, men eksperter rådgive først og fremmest være opmærksom på de akryl kompositioner, flot på neglene og er lille i værdi. Som for maling, er det bedst at anvende en faglig sæt, der omfatter flere børster af forskellig tykkelse, hver designet til forskellige typer af linjer. Vær sikker på at tage sig af de midler til fjernelse af en lak, da de tidlige stadier af en nybegynder mester nailart kan foretage visse fejltagelser.

Ud over alle de ovennævnte, med henblik på at opfylde de smukke tegninger på neglene har brug for nogle ekstra redskaber, såsom at variere tykkelsen af nålen eller stiften, kuglepen, klistermærker med farverige applikationer, såvel som alle mulige glamourøse ting - perler, pailletter, rhinestones og pailletter. Nogle typer af maling påført med fortyndede lak dråber danner tegn eller billeder på overfladen af pladen under påvirkning af nålene. Dette sofistikerede værktøj er meget smukke spreads i forskellige retninger lak, der danner usædvanligt bizarre og originale kompositioner. Som supplement til disse mønstre på neglene kan blive hængende på kanten perler eller skinnende perler, som vil fuldføre den perfekte nail art og udtrykke deres uafhængighed og sans for stil af ejeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.