SkønhedNegle

Værktøjer til tør Manicure SHBs - Udvalg af moderne kvinder

Denne kvinde - er ideel fra rødderne til spidserne af øre tånegle. For at være perfekt, damerne bruger en masse tid, tålmodighed, energi, og, selvfølgelig, penge.

Men den forrykte tempo i livet efterlader lidt fritid en fin halvdel af menneskeheden. Ifølge den kendte vittighed: "Jeg ønsker at være meget skrøbelige, men hestene stadig køre og hytte - brænde". Der skal være stærk i luften og useriøst shell. Hold en blid hånd på pulsen i deres egen skæbne - at holde trit overalt, at være den bedste i alt. En god kone, en vidunderlig mor, en værdig kollega, forførerske og temptress ... Hvor mange roller spilles af en kvinde - som en rigtig skuespiller. Det er bare den "Oscar" ikke giver.

Men al lidelse betaler sig beundrende blikke af mænd - blandt dem kun én mere end alle. For ham vil jeg altid være printssessoy. Men fortællingen er ingen mangel på plads. Forestil dig selv - red Prince til Askepots hus, for at måle hendes sko. På det ene knæ, alt officielt ringer i lommen i briliantovym brosten. Og hendes hæl - i revner. Og det er tilgiveligt - arbejde hårdt, stedmor pristavuchie og krævende, ubehagelige sko igen .. Men - er ryddet, og hvis ikke tabt, er det stadig gnaver i deres egen stat af utilfredshed - det er alt prinsessen, og hælen - rough.

I dag, gøre dine hæle blød - ikke et problem.

I 2005, den største internationale udstilling i Seoul, Sydkorea opfinder Pak Il Indtil indsendt obeschestvennosti terochki pedicure. Opfindelsen skabte en furore - mange kvinder til at vurdere, hvordan man nemt laver en perfekt hæle.

Råvaren fra hvilken pladen terochek - 100% ethyl canadisk Medical nikkel. Dette materiale, som det fremgår af navnet, anvendes i den medicinske industri - det besidder høje antibakterielle egenskaber. Mikrolezviya placeret på hver af de særlige plast, forfatterens teknologi Pak Ile Up - de forsigtigt fjerne al overflødig, uden at beskadige sund hud på samme tid. I den traditionelle pre pedicure stoppe det damper i vannoche, ikke kun den løsnede lag af keratiniserede celler, men også "levende" hud. Som et resultat, efter dampning, fjernes med en barberkniv, neglefil, pimpsten, hvilket fører til nye mikrorevner. Derfor er flere og flere saloner tilbyder denne service som et tørt pedicure.

Og hvad - at gå til en mirakel terochkami i Seoul? Overhovedet ikke - i Rusland og det tidligere Sovjetunionen kun udstedes under varemærket «SHBs». Bare gå til den officielle hjemmeside http://www.shbs.org/, let at bestille og bare vente på det ønskede.

Standarden Sættet indeholder to neglefile:

Neglefil "soarse" anvendes til forbehandling af foden. Hun fjerner forsigtigt det yderste lag af døde hudceller, efterlader om ligtorne og revner endda minder

Neglefil «medium» - er bredere end det grove, der kræves til den endelige forarbejdning af foden - slibning. Det fjerner blidt resterne af ru hud af det ydre lag, og glider på den beskyttende pleje. Efter alt, linjen mellem sprukken og sund hud er meget tynd.

Men for fagfolk skabt en række "Black". Ud over den allerede velkendt for os neglefile "grov" og "medium" her er der en tredje - "fine" - til polering og endelige konsolidering resultat.

Nå, siger du - taler nemt. Og at i virkeligheden? Men i virkeligheden - magi! Her er blot en lille del af de anmeldelser efterladt på SHBs terochkah på en række åbne rum af internettet. Stavning og tegnsætning bevaret

"Jeg har gjort sådan en pedicure neglefil i kabinen. Så så snart jeg så straks beordret til sig selv og sin datter en gave "- en gennemgang fra brættet.

"Generelt ved jeg ikke, hvordan de gør det, men resultatet af at skære imponeret! Hælen er nu som en baby, pink, lyserød) "- anmeldelse fra forummet

"Jeg vil bare lade deres enorme taknemmelighed. Huden i hælene på den grove karakter af, hvad jeg gjorde med det. Købet tog prøven savning art.404. Disse neglefile - et mirakel, mine hæle i lang tid var ikke så glat og myagonkimi, hud blev følsom, jeg er glad for at røre ved dem, og jeg er meget glad! "- anmeldelse fra forummet i Nizhny Novgorod

"Jeg sidder med blødt, behageligt at røre hæle og nyde"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.