Nyheder og SamfundKultur

Brand af cigaretter: listen. Frimærker slanke cigaretter

Ingen af kilden, vil du ikke finde den nøjagtige dato, der angiver den dato, hvor menneskeheden først stiftede bekendtskab med tobak. Smage det mange århundreder siden indbyggerne vidste Amerika og Asien. For nogle nationer, såsom de gamle aztekerne, tobak var et must, fordi han var en integreret del af ritualer.

Tobak i Rusland

Russerne mødtes med tobak i det sekstende århundrede. Dette produkt blev hurtigt vinder popularitet, trods det faktum, at kirken var helt imod dets anvendelse.

Præster blev forbudt at ryge tobak tilskrives en af de syndige fristelser. I mellemtiden, som vi kan se, rygning ikke kun fanget på i Rusland, men stadig eksisterer. Efter alt, vi hver dag kan observere i butiksvindue, hvor ser vi en række forskellige mærker af cigaretter.

Selvfølgelig ved vi alle, at de "Sundhedsministeriet advarer ...", men ikke alle er i stand til nemt at slippe af med en dårlig vane. Og ikke alle ønsker det.

Til dato er den person dømmes i visse kredse, baseret på, hvad cigaretmærke han foretrækker. I denne artikel, forsøgte vi at finde ud af, og hvad der er mest populære og købt, er der cigaretmærker? Liste over top ti nedenfor.

top

At producere Marlboro cigaretter begyndte i 1924. Fra de tidligste år er dette mærke er blevet den ledende positioner på de globale markeder og giver dem til andre produkter er meget sjælden. Producerer disse cigaretter virksomheden "Philip Morris". Der er tre typer af Marlboro cigaretter - rød, guld og sølv. De sælges over hele verden.

andenpladsen

I vores butikker kan du se en række banderole cigaretter fremstillet af firmaet "Philip Morris". En af de mest populære mener Parlamentet. I rækken af dette mærke giver et enormt antal forskellige arter. Det menes, at en person, der ryger disse cigaretter, understreger, at deres status. Efter alt, prisen er ganske høj, er det en af de dyreste tobaksvarer i hele verden.

tredjepladsen

Frigivet den første cigaretter Winston var i 1954. Succesfuld debuterede på det amerikanske marked. Efter at der for seks år besatte førstepladsen på listen over de mest populære mærker i verden. Selv i dag mange mennesker tror Winston bedste cigaretter.

fjerdeplads

Det tog bare cigaretter L @ M. Denne cigaretmærke blev etableret i 1953. Efter et stykke tid, blev hun overbevist om at vinde de latinamerikanske, asiatiske og europæiske markeder. Det vigtigste karakteristiske træk ved disse cigaretter - høj kvalitet og overkommelig pris.

femtepladsen

For første gang Camel cigaretter udkom i 1913. I dagens marked, er de stadig betragtes blandt de mest populære. Ofte er dette mærke i forhold til Marlboro. På nogle måder de er helt sikkert ens. mange rygere tror dog, at Marlboro blot forsøger at være lig med Camel. En Camel har den unikke smag og aroma, da de var de første på markedet tobak, og igen kan produktet ikke være nogen.

sjette plads

I lang tid, Dunhill cigaretter blev betragtet som en stor luksus. Og i dag er de til rådighed, er ikke for alle. Prisen er ganske høj. Men kvaliteten af dette produkt er værdig til en sådan udgifter. Der er et udvalg af brandet Dunhill og tynde cigaretter, en almindelig, velkendte produkter. De produceres af selskabet "British American Tobacco", og betragtes som en af den sælgende i de europæiske lande, på trods af den temmelig høje pris.

syvende

Nye Port cigaretter oprettet i 1957 i USA. Det vigtigste træk ved denne cigaretmærke - et stort udvalg, et stort antal arter. Der er også stærk, og mellemlang og lys og super lette vægt, og mentol cigaretter Ny port. Til dato har dette mærke vundet halvdelen af det afrikanske marked, og er meget populær i deres hjemland.

ottende plads

Hilton cigaretter produceret af selskabet "British American Tobacco". Cigaretmærke produceret af denne producent, har altid været af høj kvalitet og relativt lave pris. Der er to typer af cigaretter - Platin og Guld. Den første - meget stærk, med en stærk lugt af tobak. For det andet - og lunger lugter ganske lidt.

niende

I niendeplads afgjort cigaretter Red @ White. de er meget billige. Men kvaliteten af cigaretmærke er tilstrækkelig høj. Produceret velkendt firma "Philip Morris". Den mest populære af disse cigaretter er mennesker, der arbejder, middelklasse. Indstillinger de har sat. Der er helt lys, er der også meget stærk.

tiendeplads

Og lukker top ti cigaretter Pall Mall. I 1899, begynder mærket til hurtigt at vinde popularitet. Disse cigaretter er fremstillet af en blanding af flere højt tobakssorter. De er meget populære i Asien og Europa. Overhalet af deres popularitet, de og mange cigaretmærker i Rusland. En række forskellige former og varianter tiltrække forbrugere.

Cigaret til damer

I mange år, bruger kun mænd tobak. Ikke kun til tobaksrygning, men tygge og snus, rør og kun beregnet til mænd. Hunner, som på en eller anden måde bruger tobak - det var en meget usædvanlig fænomen.

Først cigaret, som blev udstedt specielt til kvinder, dukkede op i Amerika i 1924. Det var Marlboro mærkevarer. Over tid, har mange virksomheder besluttet at frigive kvindelig cigaretmærke og området begyndte at udvide.

kvindelige rækkevidde

For kvinder til alle tider producerer helt tynde cigaretter. De første Marlboro cigaretter har en standard tykkelse, de er pakket i en pakke med hvidt, langs hvilken udsmykkede bogstaver. Filteret har en speciel rød strimmel, som var at dække den resterende læbestift på det. Men produkterne ikke den popularitet, på trods af alle de reklamer tricks.

De næste kvinders mærke blev - Vogue. Mark begyndte at aktivt at fremme. Med hjælp fra reklamer til at trække i forbrugernes fantasi af kvindelige rygere som sofistikerede, selvsikre, stilfuld og magtfulde individer. Producenten understregede også udformningen af en cigaret pack. At virksomheden fik ideen til at gøre en kvindelig udgave af deres produkter mere sofistikerede, raffinerede. Så der var tynd og lang cigaret. I starten var der kun to slags Vogue cigaretter - regelmæssige og menthol. Disse damer cigaretter, i modsætning til Marlboro, begyndte at vinde popularitet, og i sidste ende deres sortiment er blevet udvidet betydeligt. Over tid, det er første gang virksomheden har udgivet en tynd cigaret pack forkortes ved at sige, at i dette format, de er mere komfortable at bære.

efterskrift

Selvfølgelig er der beskrevet, ikke alle cigaretmærker. Listen er uendelig. For eksempel er der meget populære kvinders cigaretter Glamour Esse og mærker. Ekstremt populær hos både mænd og repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden er sådanne mærker som Sobranie, Kent, "Laki Strayk", Bond og mange andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.