SkønhedNegle

Gel-lakrød: brand på spidsen af negle

Du kan henlede opmærksomheden på manicure, hvis du bruger rød gel til dette. Hvorfor ikke den sædvanlige lak? I det mindste fordi at holde sådan en manicure vil være flere gange længere. Den vigtigste egenskab af gel-lak er holdbarheden af belægningen. Det betyder, at du ikke behøver at justere din manicure hver tredje til fire dage.

Matt Skønhed

Gel-lakrød, dækket med en frostet fixer, vil give manicure adel. Du kan vælge en scarlet eller tomatfarve. En sådan dyb farve, som i billedet ovenfor, vil se rigtig mere elegant ud end en lys og mættet glans. Og det passer til en skygge for både unge piger og respektable damer.

At udføre den nødvendige gellakeret rød. Design med rhinestones, så uden dem også, ikke. Du kan ikke bruge analoger af Swarovski krystaller, men metalnitter til manicure. Stadig brug for en base og top. Faktisk er det uden en ultraviolet lampe at gøre en sådan manicure umulig, så det skal nødvendigvis være til rådighed.

Først påfør basen, og derefter gellakken (rød). Hvert lag skal tørre i UV-lampens stråler. Derefter anbringes et tyndt lag af matte fixer. Den er lidt tørret (20 sekunder), og spredes derefter ud med rhinestones eller nitter. Mønsteret og designen kan være alt, billedet er blot et eksempel. Først efter alt er de dekorative elementer på overfladen af neglene, og designet vil blive betragtet som klart, anvende fixeren og tør det med en UV-lampe.

Negle design med gel-lak

Hvem sagde at manicure kun skal udføres i rødt? Nej, grundfarven kan være nogen. For eksempel kan baggrunden laves creme, og gel-lak rød bruges kun til design. Sidstnævnte kan være noget: svampe, katte, hjerter og ting.

Gennemførelsen er ret simpel: efter tørring af basen påføres baselakfarven. Hvis designet vil optage mere end 40% af overfladen af neglen, så nok til basisfarven på et eller to lag, ikke mere. Når lakken tørrer i UV-lampens stråler, tegner et fint pensel eller specialværktøj (såsom et stempel til stempling) et mønster. Svampe, forresten, det er bedre at udføre det ved hjælp af et frimærke - så figuren bliver mere klar.

Til anvendelse af basisfarven er det bedre at bruge en tyk gelfarv (rød). Design kan være absolut noget, det hele afhænger af din fantasi. Enhver tegning ser imponerende ud på en lys baggrund og på en mørk baggrund, så du kan eksperimentere med farveskalaen.

Glem ikke at rette manicuren med fixativet efter alt det arbejde du har gjort.

Farvekombinationer

For at lave et usædvanligt manicure er det slet ikke nødvendigt at rackere dine hjerner og tænke på et design. Det er nok at bruge to forskellige farver. Og du behøver kun gel-lak (rød). Design behøver ikke at være præcis ved hjælp af en rig skarlagen skygge eller valmuefarve. Dette kan f.eks. Være koral tone. Det kan kombineres med sort farve, med imprægneringer af lille farveglitter. To negle kan dækkes i en farve, tre med en anden. Denne kombination ser interessant ud både på lange morgenfugle og på korte.

Fikseren kan bruges både blank og mat. Dette vil tilføje ekstra zest til manicure.

Udsøgt skønhed

For at udføre kræves flere analoger af Swarovski krystaller og gel-lakrød. Design med krystaller (foto ovenfor) udføres så hurtigt som muligt. Når basen tørrer i strålen i den ultraviolette lampe, påføres en gel-lak. Farven skal være mættet og ensartet. Hvis lakken er for flydende, skal den påføres i flere lag. Hver skal tørres i en lampe.

Fikseren påføres også i et tyndt lag. Den ene er nok. For at holde krystallerne længere, er det bedre at vælge en top med et klæbrigt lag. Det er på den, at de dekorative elementer er fastgjort i den kombination du har brug for. Efter det udførte arbejde tørres dispersionslaget af med en særlig remover eller væske for at fjerne lakken (uden acetone!). Manicure er klar!

Design Valg

Du kan vælge absolut enhver metode, du kan lide at dekorere dine negle. Design er ikke begrænset til rhinestones eller malerier. Der er forskellige materialer til dette: klistermærker, glimmer, folie og så videre. Det vigtigste er at finde det rigtige tilbehør til den røde gellakke, så designet ser organisk og stilfuldt ud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.