BilerBiler

Lexus IS 300 - luksus eller beregning?

På det tidspunkt har virksomheden skabt TOYOTA enhed klasse "luksus", som var spørgsmålet om formålet med dyre, prestigefyldte biler. Ideen om at skabe dem var ikke ny på det tidspunkt luksusbil nichemarked var ikke gratis - det er fast besat af sådanne mestre i bilindustrien som BMW, Rover, Jaguar og Mercedes. Japansk er ikke forvirret: så i 1983 blev det besluttet afgørelse til bestyrelsen for selskabet - "for at udfordre verdens bedste biler." Mens selskabet er ganske fast stående på deres fødder, der er kendt som producent af høj kvalitet og billige biler. Deres popularitet er ikke længere nødvendigt at bevise over for nogen. Men deres prestige kunne ikke kaldes, så Toyota og besluttede at erobre den nyligt valgte Olympus under et andet varemærke, som blev en Lexus. Forud for den fulde virkeliggørelse af ideen har været fem år. I løbet af denne tid er der skabt en stor gruppe af ingeniører og designere, før der indstilles opgaven: at udvikle en bil, der har overlegenhed over de bedste europæiske mærker, og dermed billigere.

Efter utallige forsøg og afprøvninger, i 1988 den første Lexus blev introduceret som et varemærke for den brede offentlighed i USA. Efter alt, blev den første LS400 frigivet til det amerikanske marked. Lexus har hurtigt vundet anerkendelse rundt om i verden, og næsten hvert år, producenten afslørede en ny model, mere raffineret og opdateret. I januar 2000 i Los Angeles viser modellen Lexus IS 300 er udstyret med den nyeste teknologi og forbliver populære den dag i dag. Denne model foran alle konkurrenter i denne klasse af biler. Historien om bilen fortsætter med succes, ikke er begrænset til det amerikanske marked, som det oprindeligt blev oprettet.

Lexus er nu solgt i Japan, selv om de vigtigste marked salg var Europa, dette forklarer Lexus IS 300 har følgende karakteristika: udstyret turboladet dieselmotor seks-cylindret motor, den mængde på 3 liter og produktion på 218 hk og en fem-trins hydromekanisk automatgear. Den grundlæggende pakke indeholder en suspension med hjul 17 radius, fartpilot, startspærre, tyverialarm og kontrol stænger, shestidiskovaya radio Lexus IS 300 er udstyret med alle moderne klokker og fløjter, klimaanlæg (i nogle trimme niveauer har et navigationssystem) og mange andre funktioner, der giver bil komfort klasse "luksus".

Det er umuligt ikke at lægge mærke til, og traditionel japansk kærlighed til detaljer - i kabinen næsten hver detalje gennemtænkt. Lexus IS 300, læse instrumentpanelet kan være i enhver lys, alle tasterne for at skifte gear manuelt er i perfekt rækkevidde af føreren. Sæde form støtter perfekt kroppen i sving. Klarhed reaktion bil på førerens kommando, dynamik, jævn kørsel - alt dette bidrager til at opnå den maksimal køreglæde. Hos Lexus IS 300 pris lavere end for biler i samme klasse fra rivaliserende producenter. Det er i overensstemmelse med den kvalitet der ligger i alle modeller af Lexus, hvilket gør dem ønskelig i alle kontinenter.

Kvantitet og kvalitet af de vigtigste modeller produceret på Toyota fabrikker under Lexus mærke altid glade. Køberen kan altid finde i disse biler, lige hvad han havde brug for. Og derfor min konklusion er, at vi, den enkle bymændene, kan vi kun være glade for de mennesker (og nogen, måske lidt misundelse), der klogt valgte bilmærket Lexus, og i særdeleshed - Lexus IS 300. Vi ønsker dem held og lykke på vejene og kun positive følelser fra kørslen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.