Hjem og familieKæledyr

At vælge et kæledyr: ilder hjem

Hvis du er en elsker af udendørs aktiviteter og sjov, ilder derhjemme - det er præcis, hvad du har brug for. Disse dyr er forskellige munter disposition, smidighed og leg. Pleje af din ilder ikke kræver meget arbejde, nok til at brødføde og lege med kæledyr, men ligesom alle dyr, disse kæledyr elsker hengivenhed og opmærksomhed. Derfor efterlade dem i et bur hele dagen er simpelthen uacceptabelt.

Hvordan man vælger en ilder

Anbefales at købe en hvalp ilder i en alder af 1,5 måneder. Når du vælger bør være opmærksom på tre ting:

1. Udseende. Vær opmærksom på uld: det skal være skinnende, den samme type (uden skaldede pletter). Næsen er våd, uden isolering. Øjnene er lyse og skinnende. Disse symptomer taler om afskaffelsen af hvalpens helbred.

2. Adfærd. Sunde fritter tendens til at være mobil, nysgerrig og legesyg. Små dyr bør ikke være bange for menneskehænder. Overdreven aggression eller frygtsomhed siger det forkerte opdragelse PET, sandsynligvis en ilder hjem vil bringe kun problemer.

3. Bevægelse. Disse dyr er meget mobile, så hurtig koordineret bevægelse tegn på et godt helbred.

Derudover er der en uskreven regel - intuitionen. Du skal lytte til din indre stemme, der er sikker på at angive den på dit kæledyr.

Hus til fritter

Det er en temmelig dyr frihed. De foretrækker at være sammen med din familie og tage aktivt del i alt, hvad der sker. Hold ilder i et bur behøver kun de første par uger, at han var vant til det nye miljø, lyde og familiemedlemmer. Efterfølgende satte der kan pet som en sætning eller med henblik på uddannelse.

Hvor er bør leve ilder? Home er bedst rustet til det isolerede altan eller et helt rum. tilskyndet Også den fri bevægelighed i hele lejligheden, men i dette tilfælde skal behandles energisk uddannelse ilder og ikke overlade det uden opsyn.

Det område, hvor PET vil leve, skal være udstyret med senge, hængekøjer, foderautomater og waterers, tunneler og legetøj. Kun under sådanne omstændigheder, vil du se alle detaljer i hans karakter og adfærd.

Fodring og pleje af en fritte

Hver opdrætter foretrækker en individuel tilgang til deres kæledyr, så hvordan at tage sig af en fritte og hvordan at fodre den, er det bedre at spørge sælgeren.

Disse dyr i naturen - rovdyr. Derfor bør sejre i deres kost protein fødevarer. Opdrættere fremme tre typer af magt:

1. Levende foder (gnavere, lille fugl). Denne mulighed er mest omtrentlig det faktum, at dyrene er i deres naturlige habitat, så det er optimeret. Desværre, i et bymiljø for at opretholde en sådan kost er næsten umuligt.

2. Farshekasha. Den består af kød og korn. Med denne diæt skal du tilføje et vitamin kompleks. Kød bør anvendes med indvolde og knogler og lår stærkt mør.

3. Tør mad. Særlig foder til fritter stadig ganske små, så det kan bruges til at fodre killinger.

I intet tilfælde ikke lade Ferret menneskelige fødevarer. Strukturen af dens mave-tarmkanalen er ikke tilpasset til den fuldstændige fordøjelse af sådanne produkter. Heller ikke glemme, at disse dyr har brug for masser af frisk vand.

Med den rette pleje, opdragelse og afbalanceret ernæring din ilder hjem vil føle stor og til en fest eller på gaden etablere sig lydig og velopdragen kæledyr. Kun korrekte fremgangsmåde vil bringe op denne lille rovdyr ven for hele familien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.