HobbyHåndarbejde

Størrelsen og typer af perler

beading kunst har eksisteret i tusinder af år i forskellige kontinenter. For nylig er det igen begyndte at vinde popularitet blandt både unge og voksne kunstnere. Og ikke så mærkeligt, fordi det gamle håndværk er meget smuk og spændende.

Nyt materiale teknologi har ført til, at der var alle slags perler. Små perler varierer i størrelse, farve, form, materiale og oprindelsesland. Sådan en bred vifte af lyse kerner giver dig mulighed for at skabe unikke og virkelig spektakulære produkter, der giver endnu ikke skamme.

perlestørrelser

Perle størrelse har en særlig betegnelse, der blev lagt i oldtiden. De mest bittesmå perler bevilgede figur 0. Senere var der en anden mindre perler. Han begyndte at markere to nuller. Og så det er stigende. Da det blev svært at tælle nuller, blev de erstattet af numre. Så systemet størrelse notation vedtaget som følger: 6/0, 7/0, og så videre. Det er det første tal - antallet af nuller. Og jo større tallet er, jo mindre perlerne. Typisk er størrelsen i området fra 1,4 til 4,2 millimeter. Som det første ciffer før nul er antallet af perler, der passer i en tomme.

Men ikke alle producenter svarende til de konventionelle anlægstyper perle størrelse. Mærkning et selskab kan være meget forskellig fra den anden virksomheds mærkning. På dette tidspunkt bør du være særlig opmærksom på ved køb af materiale. Dette gælder især i de tilfælde, hvor overfladen skal være helt glat. På grund af de forskellige størrelser af perler Produkter kan blive skæv og ujævn.

Den farvesætning af perler

Moderne perler fremstilling teknik gør det muligt at male det i en række forskellige farver og nuancer. Men bortset fra, at han er anderledes og andre egenskaber.

Således kan ifølge de optiske parametre skelne gennemsigtige, gennemskinnelige og uigennemsigtige glasperler. Det er lavet af forskellige typer glas, der afspejler lyset forskelligt.

Typer af perler, du kan se fra de virkninger, som bruges til at skabe en unik finish. Farve kan være mat, blank, perlemors, metallisk og benzin.

forskellige måder at farve anvendes også. Perler overtrukket med enhver farve fuldstændigt, kun den ydre eller indre overflade. Derudover perler farves hul i guld, sølv, bronze eller kobber toner. Fra en sådan virkning, at det produkt, der opnås ved et spejl, en mousserende finish. Perler kan overtrækkes med fine riller. Ud fra dette bliver det ligesom en silke klud eller en sten tiger øje. Der er også perler med forskellige imprægneringer fra alle punkter og striber.

Fra hvad der produceres?

Materialet udsender mange slags perler. Billeder i denne artikel viser. I dag er de fleste af de små perler er lavet af glas eller polymerer. I produktionen skala plast sammensmeltning på garnet, og brugt "lempvork" -teknik i indenlandske hånd-Maid.

Materialet til perlerne i princippet kan tjene som noget. Sten, metal, træ, ben, brosme, rav, skaller, perler, koral, sten, keramik, korn planter. Nogle mestre selv formår at gøre perler ud af papir eller fiber.

Typer og navne i form af perler

Producenter producere perler i tre vigtigste former.

  1. Runde perler. Det kaldte dem og perler.
  2. Fældning. Denne korte stænger.
  3. Bugle. Dette er de lange rør.

Selvfølgelig er der andre sorter og former. Men det vil blive betragtet som kun tre store, da de er de bevæger sig.

runde perler

Den runde form er den mest kendte for alle strikkere, og det er til stede i alle de traditionelle ornamenter. Denne små perler varierer i størrelse fra 6/0 til 15/0 værelser. Hullet kan være runde eller firkantede med kondenserede kanter. Denne type perler i dag er lavet af glas, som opvarmes til en flydende tilstand. Derefter indad hærdes ved kun farvestoffer - kemikalier og metaller. Fra stadig dannes varme glaskugler. Efter afkøling til sortere efter størrelse. Hvert selskab pakker perlerne på egen hånd, uafhængigt at bestemme størrelsen og antallet af perler i en pose.

dækshus

På en anden måde, er det også kaldes perlerne hakkede. Denne stumpet rør (ca. to millimeter i længde) skæres fra begge ender. I størrelse passer de runde perler 11/0. En variation af denne type skæringen facetteret. Disse pinde er ikke afrundet og kantet. Typisk i form af fem- eller sekskant.

Deck er speciel, fordi det har temmelig tynde vægge og en bred åbning. Hun har også den samme form og størrelse, mens de runde perler i denne henseende, er der en lille fejlmargin. Det er derfor, de hakkede perler er ideelle til væveteknik "mursten søm" og "mosaik". Også på grund af den brede centrum af denne type perle det er perfekt til de situationer, hvor du ønsker at springe tråden flere gange gennem et hul.

signalhorn

Bugle - også hakket ruller, men af større længde - fra 2 millimeter til 2,5 centimeter. På salg kan du finde endnu flere aflange pinde, men de er meget sjældne. Glasperler kan være afrundede, facetteret og snoet. Disse arter fabrikanter også kombinere indbyrdes.

Den beading top sælger er signalhorn af to, seks og tolv millimeter. Det bruges mest til dekoration kvaster og broderi. Som lange rør godt udsmykning produkter, vævet på en væv, eller manuelt.

Klassifikation af producentlandene

Perler varierer ikke kun den farve, størrelse og form, men også i kvalitet. Det var fra ham, vil afhænge af, hvor glat, pæn og smukke produkt vil vise sig.

De mest almindelige perler producenter er tre lande:

  • Kina.
  • Tjekkiet.
  • Japan.

Afhængigt af hvilken type af beading perler bør vælge en bestemt kvalitet. Selvfølgelig er den højeste er altid bedre, men dyre perler ikke alle har råd. Og hvorfor betale mere, når galt billigere alternativ.

kinesiske perler

Dette er den mest billige og overkommelige perler, som ofte tager nybegyndere mester, for at træne. Den kinesiske producent ret begrænset udvalg af former, størrelser og farver. Salget ofte kommer fuldt malede perler (gennemsigtige og uigennemsigtige) og med en intern forsølvede. Selv lyse farver falmer med tiden.

Perler fra en taske altid er forskellige i størrelse, form, og det viser. De er ujævn og for skrøbelige, så ofte er brudt op i halvdelen af arbejdet. På Bugle og banebrydende er så skarp, som kan beskadige gevindet på hvilket er trukket.

På grund af alle disse mangler og udvikler lav pris. Men det betyder ikke, at sådanne perler er ikke værd at købe. Han er god i børnenes kreative arbejde, til træning og en festlig kostumer (som lys).

tjekkiske perler

I needlewomen mest populære for enhver form for vævning perler tjekkiske produktion. Kataloger over arter er meget forskellige i form, størrelse og farve. Perler betragtet moderat dyrt, høj kvalitet, men ikke uden fejl. Den samme nuance i de forskellige partier kan variere, selv om det er vigtigt at skabe produktet. Ifølge den størrelse og form af perler er grundlæggende de samme, men nogle gange stadig nødt til at beskæftige sig med kalibrering. Nogle perler brast i arbejde eller mødes med for smal en åbning, på grund af hvad at nålen ikke bare kravler.

Disse mangler er konstateret, men ikke så ofte som de kinesiske kolleger, som er meget billigere. Af denne grund, needlewoman ofte give fortrinsret til de tjekkiske perler.

Japanske frø perler

Denne producent er ikke så almindelig i butikker for kreativitet. Mest sandsynligt, kan dette faktum tilskrives for høj en pris for forbrugerne. Selv om dette er tilfældet, når prisen er begrundet i kvaliteten.

Næsten et hundrede procent japanske perler glat og jævn. Derfor, før fletning det er ikke nødvendigt at røre ved. Hvis der bliver fundet nogle uregelmæssigheder, de er ikke synlige for det blotte øje, og ikke ødelægge det færdige produkt. Farvepaletten er tydeligt fast, og selv den mindste fejl i skyggen ikke forekommer. Kanterne af perlerne er smeltet godt, så det ikke klip tråden. Væggene er meget tynde, hvorved de japanske perler vejer mindre kinesiske og tjekkiske kolleger.

Nu ved du, hvad der sker perler. Arter så meget på tilbud, at enhver needlewoman stand til selv at vælge den relevante indstilling lignende udseende, og omkostningerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.