SundhedPræparater

Tsefekon: stearinlys for voksne

Stearinlys "Tsefekon" - for voksne ordineret medicin til forskellige ømhed, feber, traumer, og visse inflammatoriske sygdomme. Han henviser til kombinationen af NSAID (eller nonsteroide antiinflammatoriske lægemidler). Anvendelse af NSAID begyndte i slutningen af det 19. århundrede med brugen af natriumsalicylat ved akut gigt. En brugt under malaria birkebark, da det viste sig, den indeholder salicin. Salicylamid del af "Tsefekona" er ikke blot derivat af salicylsyre. Sammensætningen af denne formulering suppleres af naproxen og koffein. Naproxen og salicylamid give anti-inflammatorisk, antipyretisk og analgetisk virkning. Koffein øger deres virkning. Absorption af naproxen er associeret med fødeindtagelse, ville det være at foretrække at anvende "Tsefekon" stearinlys. Rektal form reducerer risikoen for bivirkninger i mave-tarmkanalen, og på samme tid kroppen vil modtage alle dosis medicin uanset måltid tid eller tager anden medicin. Indføres i rektum aktive NSAID'er virker hurtigere og mere effektivt end antiinflammatoriske lægemidler fra oral form modtagelse. Virkningen opnås ved særlige sugeforhold. Rigelige venøs netværk del af fordøjelseskanalen tillader suge processer når et maksimum, hvor det ikke forstyrrer med store mængder fordøjelsesenzymer. Rektal indkommende materiale sendt videre med strømmen af blod og lymfe. Kredsløbssygdomme giver en hurtig effekt. "Tsefekon" stearinlys hurtigt have en indvirkning, der varer op til 12 timer.

Dette stof, ligesom andre NSAID kombineres, har været meget anvendt i de senere år. Dette forklares ved det faktum, at i nogle tilfælde, såsom udnævnelsen lægen forsøger at reducere dosis af narkotiske analgetika.

På grund af den udtalte anti-inflammatorisk, antipyretisk og analgetisk aktivitet "Tsefekon" stearinlys er ofte ordineret til:

- feber forårsaget af infektionssygdomme;

- forskellige former for smerter, såsom: tandpine, hovedpine, muskuloskeletal, postoperativ neuralgi, dysmenoré;

- betændelse i endetarmen: hæmorider, sprækker, proctosigmoiditis;

- gigt, skader, betændelser i bevægeapparatet.

Anvendelse: 1 stearinlys fra 1 til 3 gange om dagen. Banen er mellem 3 til 6 dage. Indgivelsesvej: efter afføring lavement eller suppositorier træder dybt ind i anus, derefter tage en vandret stilling i 40 minutter.

I lægemidlet har en række bivirkninger, som kan omfatte lidelser i det hæmatopoietiske system, centralnervesystemet og det kardiovaskulære system. De kan også opleve allergiske reaktioner og lokale. Det er også nødvendigt at omhyggeligt læse listen over kontraindikationer. Tag ikke "Tsefekon" stearinlys under graviditet og amning.

Der er én omstændighed, som tvinger en til at overveje brugen af "Tsefekona" tvetydig. Lægemidler anses salicylsyrederivater, inklusive "Tsefekon", forbudt i nogle lande at anvende, især for børn. Men i vores land, det fortsætter med at tildele selv til børn. Mange forældre, uden kendskab til farerne ved at bruge denne medicin, fortsætter med at sætte børn "Tsefekon" stearinlys, der nyder sin hurtig handling. Dog kan børn under 15 års anvendelse af præparater indeholdende acetylsalicylsyre udfældes Reyes syndrom. Denne alvorlige toksisk encefalopati, som har 50% af tilfælde død. Derfor, for børn den sikreste antipyretiske og antiinflammatoriske middel anses Paracetamol og dets derivater, såvel som ibuprofen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.