BilerMotorcykler

"Orion" - en knallert til en behagelig tur. Tekniske specifikationer, anmeldelser, priser, billeder

Hvor knallerter er lavet "Orion", og som designede dem? Hvad er deres tekniske specifikationer og modeller? Hvad er deres værdi, og hvordan de adskiller sig fra de kinesiske kolleger? Hvad skal denne type teknologi og forskellene mellem "Orion" model fra hinanden? Hvad med disse knallerter ejere reagerer og at de i deres mening, de fleste af dem ud af drift? Svarene på alle disse vporosy - i denne artikel.

"Orion" - en repræsentant for de russiske brand Stels

Knallerter "Orion" familier bliver mere og mere populære i vores land mototekhnikoy. De vil på virksomheder i de russiske Holding "Velomotors" under varemærket Stels. "Orion" - en knallert foretaget på grundlag af de kinesiske komponenter, men nogle af de vigtigste elementer er lavet på Stels virksomheder i Rusland.

Motorcykel og Cykel på Zhukovsky for disse lette motorcykler laver en ramme og nogle eksterne elementer. Selskabet er forpligtet til udskiftning af importerede dele, og hvert år er andelen af dele og mekanismer i russisk-made design af knallerter steget.

Knallerter billede transportørenhed der præsenteres i artiklen, pass afsluttende kvalitetskontrol fase.

model "Orion", hvor der er udviklet knallerter?

Grundlæggende kredsløbsmodeller af familien "Orion", såvel som deres motorer blev udviklet i det japanske firma Honda. Knallerter fremstillet i Kina til disse japansk teknologi, har længe været kendt på det russiske marked, og er meget populære. Ligheden modeller Stels «Orion" med kendte kinesiske modparter som 'Alpha' og 'Delta' er ikke tilfældig, og de grundlæggende forskelle mellem dem ikke, men det russiske selskab søger at udvide den kinesiske lineup på bekostning af deres egen udvikling af nye kits, der påvirker både chassis og designelementer. "Orion" - en knallert, som bør have størst mulig omfang i forhold af russiske veje. I sådanne en vellykket tekniske løsninger indarbejdet japanske prototype, som tillod at skabe på deres grundlag af modellen for den universelle bestemmelsessted lette motorcykler.

"Orion" - knallert høj ydeevne

Specifikationer moto "Orion" familie ligner de kinesiske modeller hovedsageligt på grund af de samme motorer og de fleste chassis komponenter. Motoren design blev udviklet i Japan mere end halvtreds år siden, og de første japanske scootere med motorer af denne type kaldes Honda Cub.

på "Orion" Motorer er kloner af den japanske prototype, fremstillet i Kina, og kan have forskellige konfigurationer for stemplet gruppe - fra 50 til 120 kubikmeter. cm. De fælles specifikationer for motorer monteret på alle sådan model er tilgængeligheden af en enkelt cylinder, fire-takts driftscyklus, luftkøling, den cirkulære skiftende, firetrins transmission, den samme struktur og timing checkpoint.

Afhængig af motorstørrelse, kan magt variere fra 3,5 til 7,5 liter. a.

Den maksimale hastighed, som er i stand til at "Orion" 125A kan være større end 100 km / t på grund af den kraftfulde motor udførelsesform 120 cu. cm. motordesign giver nemt ændre deres volumen og kapacitet ved at udskifte stemplet. "Orion" har omtrent samme størrelse og vægt 81 til 87 kg.

Knallert "Orion" med en støvle på benzintanken

Familien model "Orion", er der to grundlæggende varianter, forskellig ramme form og konfiguration af brændstoftanken. Modeller med den universelle ramme, hvori brændstoftanken er placeret over metal kurv til bagage, henvises til "A" type og er udstyret med motorer fra 50 til 100 kubikmeter. cm.

Dette er en meget populær scooter - "Orion", dens prisklasser fra 17 til 23 tusind rubler .. På grund af den høje permeabilitet og komfortable indretning af bagagerummet til rammen, denne model bruger en særlig kærlighed til russiske købere i landdistrikterne. Knallert "Orion" 50 (72) A kan have både hjul alufælge og edderkoppen. Motoren er monteret på denne model, er det meget let ændres ved at erstatte stempel gruppe for en mere kraftfuld udgave. Dette kan gøres i hånden, da motoren design er meget enkel.

Lidt mere end en langstrakt base og sæde formular anderledes "Orion" 100 Og med slagvolumen på 99 kubikmeter. cm afhængig af konstruktionen af hjulet -. med diskene eller nåle - prisen på knallert er fra 20 til 21,7 tusind rubler .. Disse modeller er relativt lille brændstoftank til 3 liter.

Modeller med en stor brændstoftank og tasker

Modeller med seks og vosmilitrovymi tank og en garderobe kuffert til kuffert udstyret med motorer kapacitet fra 50 til 120 kubikmeter. cm., og er af typen "B". Knallert "Orion", hvilke billeder kan ses nedenfor, et sådant arrangement er forskellig fra den "A" type.

En meget vigtig forskel typer "A" og "B" er en anderledes håndstilling under landing. I modeller af type "A" over hjulet, og de er lettere at administrere. Model "B" sikrer, at motorcyklisten, som hjælper med at reducere træk.

Knallert "Orion" 125 adskiller sig fra den "Orion" 50 V (72) kun den større masse og slagvolumen motoren 120. En væsentlig forskel i motorkraft "Orion" skaber meget store forskelle i deres dynamiske egenskaber. "Orion" 110 - en knallert at færdselsregler i Den Russiske Føderation bør betragtes som en motorcykel. Det er den samme slags "B" med en stor brændstoftank og bageste bagagerum, med en tilsvarende motor 110 cc. cm. Prisen for "B" modeller, der spænder fra 21 til 27 tusind. gnide.

Der er luksus muligheder i "Orion" familie. "Orion» Lux er udstyret med tyverialarm og en mere kraftfuld motor på 120 kubikmeter. cm. Strukturelt denne mulighed er en type "B". Pris - fra 31 tusind rubler .. Om den samme pris er den anden luksus mulighed - en knallert "Orion City". Denne model idræt en smuk plastik linjer, lydpotte med en skrånende tilbage, en kraftfuld motor og et alarmsystem. Denne model gælder også for "B" type. Den billigste version af undergruppen "B" er en knallert "Orion 50".

Forskelle fra de kinesiske modparter

Begge typer af "Orion" (type "A" og "B") er meget lig de kinesiske kolleger - knallerter som "Delta" og "Alpha". Chassis, motorer, begge kædehjul, kæder, bremsetromler og mange andre vigtige designelementer har den samme. Stadig i russisk montage Stels mærke har en række vigtige forskelle. Og en af dem - en høj kvalitet skruer. Knallerter, samlet i Kina, kræver obligatorisk anstikke enhver og alle elementer før operationen.

Fasteners anvendes i "Orion", mere holdbart materiale og strække bedre kvalitet på fabrikken. Vis alle modeller af begge typer "A" og "B" standard har ringe eller ingen meningsfulde forskelle fra deres kinesiske kolleger. Men "Orion" 100 A har et komfortabelt sæde, lidt mere end en lang base og stærkere vinger. Under kørsel frontvingerne 50 på modellerne (72) A og B er fremstillet af tyndt stemplet jern, er ofte ødelagt af vibrationer. Den "Orion" mere holdbar og behagelig ramme og svingarm baghjul, hvilket har en positiv virkning på pålideligheden af låse baghjulet tensioners, samt bekvemmelighed ved udskiftning af luftfilteret. En af de positive konsekvenser af anvendelsen af bedre kvalitet metal i fremstillingen af rammen i "Orion" er manglen på ødelæggelse af motor mounts, og de kinesiske kolleger, disse komponenter er modtagelige for skade under drift varianter med motorer 110 - 120 kubikmeter. cm.

Funktionelle forskelle i familien "Orion" knallerter

"Orion" - en knallert universel formål. På grund af forskellige udformninger komplette motorer, som er ganske forskellige med hensyn til energiproduktion, kan denne motorkøretøjer har funktionsegenskaber sammenlignelige med lette motorcykler. Den lave vægt og store hjul, disse letvægts motorcykler fint træk over ujævnt terræn og på grusveje. I byområder, hvor det er nødvendigt at manøvrere blandt trafikpropper, "Orion" om håndtering er sammenlignelig med en konventionel cykel. Men forskellene er visse begrænsninger i kapaciteten af kraftværker. Modeller med motorer på 50 kubikmeter. cm. (49 cu. cm. i overensstemmelse med dokumenter) er mere praktisk til brug i naturen, mens man kører på en grusvej ved lav hastighed. Til by og motorvej de er for langsomme, men har nogle fordele i brændstoføkonomi og i fraværet af behovet for at have de rigtige kategorier, løse at køre motorcykel. "Orion" med forbrændingsmotorer færdselsreglerne er de virkelige knallerter. Alle andre muligheder "Orion" bør overvejes med lette motorcykler, som er nødvendige for at forvalte de respektive rettigheder. Den mest kraftfulde "Orion", i stand til at accelerere til hundrede km / t., Er de mest alsidige varianter, som er egnet til bykørsel og motorvej og grusveje og ujævnt terræn.

Den mest optimale model knallert "Orion"

Hvis lav hastighed modeller med motorer på op til 50 kubikmeter. cm. kun egnet til adstadigt ture uden for byen, derefter modeller med motorer på 110 cc. Se. Også have flere væsentlige ulemper. Først, de forbruger mere brændstof. For det andet, den lette rammekonstruktion og temmelig svage chassis komponenter, især kæden, og stjerner, med komplette knallertmotorer på 110 kubikmeter. cm. og derover er meget højere grad af slitage og er ikke beregnet til de belastninger, der opstår, når den motorkraft 6-7 liter. a. Også disse motorer dramatisk øge vibrerende belastninger, som fører til en hurtig forringelse af mange vigtige dele og komponenter ikke er direkte relateret til chassiset.
Timing af kraftigere motorer, der er installeret på "Orion", kræver hyppigere inspektion og udskiftning af ruller og kæder. For det tredje motorer 110 l. a. kræve, at indehaveren af en motorcykel kontrol og alvorlige kørefærdigheder. Den optimale variant af modellen "Orion" knallert, som vil være komfortabel og sikker for de fleste fans af denne type transport er det medium variant af motoren kapacitet på 5,7 liter. a.

Anmeldelser ejere "Orion" knallerter

Pålidelig og lav vedligeholdelse teknologi, der markedsføres under varemærket Stels, har al mulig grund til at elske og anerkendelse af forbrugerne. "Orion" pålidelige deres kinesiske kolleger. Hvis du studerer bedømmelser af ejerne af denne type teknologi, langt de fleste går ind for klare fordele "Orion" til kineserne, "Alpha" og "delta". Positiv feedback er primært vedrører mere robust og pålidelig ramme. Dette element er fremstillet i Rusland Stels virksomheder. Sammenlignet Stels og kinesiske kolleger, også pege på den positive side af de bagerste støddæmpere, færre nedbrud på grund af dårlig fiksering. Mange siger, at kvaliteten af pris og "Orion" knallerter, reservedele tilgængelighed, vedligeholdelse og evnen til at operere i barske off-road forhold. Erfarne ejere af knallerter bemærke vigtigheden af overholdelse af alle regler i drift, at det er nødvendigt at overvåge montering tilstand og korrekt justeret kobling drift, brændstofforsyning, spænding førende kæde. Knallerter, der er vist nedenfor foto, rejste mere end 20 thous. Km.

Brud, der klager over i en bedømmelse, ejerne af "Orion" knallerter

Den hyppigst stødt på følgende fejl:

  1. Justering af karburator fiasko.
  2. Bær stjerner og strække førende kæder.
  3. Svigt af en tur signal skifte signal relæ.

Alvorlige fejlfunktioner, der kan opstå på grund af forkert drift, og der mangler mekanismer til arbejde knallert kontrol:

  1. Tab af kompression grund af forkert indstilling af ventiler, ventil recession.
  2. Break timing kæde på grund af slid hendes spændesystem.
  3. Svigt af koblingen grund af forkert indstilling og tøjr forlængelse.
  4. Svigt i kædestrammeren og strammer fastgørelsespunkter på deformation på grund af slitage af kæden selv og stjerner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.