BilerMotorcykler

Oversigt motorcykel Honda Sabre: beskrivelse, specifikationer og anmeldelser

Motorcykel lavet i Japan Honda Saber er en førende repræsentant for Shadow serien. Han har meget til fælles med de andre, "skygger". Ikke desto mindre er den enhed mærkbart forskellige fra dem, der fungerede som dens separation i en separat model. Faktisk er den tohjulet køretøj - den originale og stilfulde cruiser, som gengiver den klassiske amerikanske stil. Designet er ikke brugt eksotisk og ekstrem innovation, grundlaget for cyklen - det er gode gamle klassiker. se på dens funktioner, specifikationer og kapaciteter.

kortfattet information

De fleste motorcykler japanske selskab "Honda" er karakteriseret som stabil køretøj uden yderligheder og mangler. Denne egenskab gælder også for Honda Sabre. Alt i en motorcykel er overladt til tilfældighederne. Cyklen har et par ændringer, primært orienteret mod det amerikanske marked. Der er modeller, der efterligner motoren motor legendariske "Harley Davidson". Pedalarme han placeret på en skinne, og lyden af "motor" blev grovere.

En anden funktion af kraftenhederne er at øge "højrøstede" ved lav hastighed og nivellering det ved maksimal belastning. Dette skyldes det faktum, at jo større enhed svarer til "Harley", jo bedre sælger.

I Rusland blev denne model heller ikke ignoreres. Ændring af C-2 kan købes ikke kun med hænderne, men også gennem autoriserede forhandlere. Den vigtigste faktor er, at produktet er beregnet til forskellige typer vejbelægning uden væsentligt at ændre komfort bevægelighed.

Kraftværk og transmission samling

motorcykel motor Honda Shadow Sabre kan beskrives ved blot to ord - bekvemmelighed og pålidelighed. Den effekt enhed har ingen balancer skaft, men samtidig give minimal vibration node. At begynde at bruge et konstant vakuum karburator, som aggregerer med accelerator pumpe. Dette giver fremragende dynamiske præstationer motor. Rettidig olieskift og filterelementer, kan motordrift nydes i årtier uden vedligeholdelse. Forebyggelse, pleje og korrekt brug - nøglen til en vellykket anvendelse af denne model.

Transmissionsenheden imponerer med sin funktionalitet og holdbarhed. Stort set slid-fri, han er i stand til at tjene mindst et hundrede tusinde km. Særlig note skal Driveline, som er holdbart og modstandsdygtigt over deformationer af forbindelseselementerne i forhold til direkte konkurrenter samme fabrikant eller udenlandske kolleger.

enhed

Honda Saber rammen har en klassisk struktur damp med værdige karakteristika. Det er positioneret som en stabil arbejdsposition element, uanset den tilstand, der anvendes ved betjening af motorcyklen. Denne del er ofte udsat for alle mulige forbedringer og styling, gode materialer og redskaber til dette er mere end nok.

Bagaffjedring justeret med preload fjedre. Forgaffel perfekt reagerer selv under nødbremsning. Generelt kan ophængningsenheden beskrives som en komfortabel og energikrævende. Han er ikke tilbøjelig til nedbrud og giver god kontrol over bilen på en anden lærred.

Bremserne gør et fremragende stykke arbejde med sin pligt, kræver ingen tuning. Ved driften af det bageste bremsesystem element er nødvendigt for at vænne sig til i første omgang det kan synes barske. Det er værd at bemærke, at motorcyklen Honda Saber er meget brugervenlig, så meget, at nogle ændringer blev udstedt med en guide til at reducere komforten.

modifikationer

Alle modeller i denne serie liste ikke giver mening - så mange af dem. Lad os betragte ændringen Honda Sabre UA2, som er fokuseret på det amerikanske marked. Det adskiller sig ved, at den har topstykket med tre ventiler, en mere aggressiv organ kit, special stil. Enheden er udstyret med en motor V-formede væskekølede volumen 1099 kubikcentimeter og tændrør. Forgængeren for denne model under navnet Honda Shadow 1100 Saber er en af de mest populære choppers på verdensmarkedet.

En veltilrettelagt vægtfordeling gør det muligt at afbalancere en anstændig vægt af motorcyklen og dens trækkraft. Sædehøjde indstilles således, at flertallet af bilister vil være i stand til at få sine fødder på jorden uden at komme op fra sædet. Ergonomien på enheden og koncise informativ instrumentbræt - en anden plus i statskassen af cyklen under overvejelse. Komfortable og velbeliggende rat passager fodhvilere organisk passe ind i den overordnede ydre cruiser.

Honda VT 1100 Shadow Sabre: Specifikationer

Nedenfor er en liste over taktiske og tekniske indikatorer anses for motorcykel:

 • motor - Honda VT 1100 Sabre - 2007;
 • volumen af motoren - 1099 cu. cm;
 • cylindre (diameter og stempelslag) - 87,5 / 91,4 mm;
 • Maksimal effekt - niogfyrre kilowatt;
 • skrive antændelse - starter;
 • revving - 5500 omdrejninger per minut;
 • power - ca. seksogtres hestekræfter;
 • Brændstoftank Kapacitet - seksten liter;
 • vægt - to hundrede og tres kg;
 • Dæk - 170 / 80-15;
 • bremser - disc type "Single-315 mm";
 • år - fra 2007 til 2009.

Desuden er det værd at bemærke den ydre udformning af cyklen, der ligner en nedskaleret kopi af den amerikanske "Harley Davidson", fordi også har nogle krom dele og original indretning af motoren.

anmeldelser ejere

Baseret på brugerfeedback, motorcykel Honda Saber virkelig er et benchmark i sin klasse. Fordelene ved enhed ejere bære en smuk udvendig, funktionalitet og holdbarhed af motoren, en høj andel af løb, stabilitet, komfort under landing sikkerhed.

Blandt ulemperne ved forbrugerne siger hårde regelmæssige sæder og de høje omkostninger af originale reservedele. Med hensyn til "sidushek", der fører til, at ryggen efter den lange tur blev derevyannoyYu - ingen forbyder udskiftes. Resten af cyklen pågældende - en drøm for enhver rytter.

Test Drive

Som et resultat, den kører du kan påpege et par vigtige punkter:

 1. motorcykel suspension viste sig at være fint, trods stivhed.
 2. Køretøjet holder vejen meget godt, viser stor smidighed.
 3. Tilfreds med pålidelige bremser og en behagelig pasform.
 4. Elskere af eksklusive modeller vil sætte pris på muligheden af motoren til at ændre "tone" efter overgangen fra lav til høj hastighed.
 5. Komfortabel rat, og en informativ udstilling bidrager kun til behagelig bevægelse.

Motorcykel Honda Sabre - ideel til kortsigtede bevægelser i byen og udenfor. For lange ture, er han usandsynligt at passe, men kan med rette kaldes en af de bedste i rækken af choppere.

Ved slutningen af

Japanske designere i selskabet "Honda" for at oprette en rigtig pålidelig, stilfuld og velafbalanceret cykel Sabre. Det er lettere end deres "brødre" type VTX-1800, men det kan konkurrere på lige fod, ikke kun med dem, men også med produktionen af krydsere i USA og Tyskland. Det er denne kvalitet og gøre cyklen en favorit for mange cyklister.

Køretøjet blev oprindeligt beregnet som cykel robust, holdbar, egnet til kørsel på forskellige vejbelægninger. Adskiller maskinen ikke kun det oprindelige design, men også V-formet motor, der falder harmonisk ind i det overordnede koncept, der minder om den stil af den legendariske amerikanske legende under klangfuld navn "Harley Davidson".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.