BilerMotorcykler

Yamaha YZF-R1: historien lineup forklarelse

Yamaha YZF-R1 - er flagskibet i den verdensberømte selskab. I 1988 hun præsenterede den tekniske nyskabelser, der er designet til motorcykler. Men indtil 1998 blev denne model baseret på den originale motor Genesis.

1998

Yamaha YZF-R1 blev frigivet efter behandling. Det er værd at bemærke, at efter det tidligere nævnte Genesis dias krumtapaksel, såvel som den sekundære og den førende aksel gearkasse. På grund af denne ændring ske at opnå fantastiske effekter. Det var muligt at væsentligt reducere den samlede længde af motorblokken. Og takket være den akselafstand er også blevet mærkbart mindre. Resultatet af disse nyskabelser - forbedret håndtering og en optimeret tyngdepunkt. Så modellen blev udgivet i de blå og røde og hvide versioner. Den første farve var især populær i Europa, hvilket er grunden til hurtigt dukkede underskud datamodeller.

1999

Motorcykel Yamaha YZF-R1 i år er ikke meget anderledes end sin forgænger, med undtagelse af grafik og farve. Alligevel har nogle ændringer fundet sted. Opgraderet aksel gearkasse ved at udvide det - så forbedret switching. Også nogle ændringer foretaget i koblingen. Begrænset kapacitet af tanken (reserve) mere end en liter. Nu er hans tal var fire. Mængden af hovedtanken har ikke ændret sig.

En række fornyelser og ændringer

I 2000 har den bekymring præsenteret en lang række forskellige transformationer. Hos Yamaha YZF-R1 har ændret selv kroppen, skyldes som har forbedret styrbarhed på lange afstande. Tidligere på model var ideel til ikke alt for store afstande, men for fjerntransport det manglede lydhørhed at administrere. Og på det tidspunkt den vigtigste opgave for ingeniører og designere var at forbedre på hvad der var, ikke igen at gentage alt.

Det blev indført ca. 150 ændringer. Og det har givet sit resultat - produktionen vil blive perfekt justeret, skarp og let motorcykel. Selv i betragtning af, at der er tilføjet den nye luft-induktionssystemet, hvis vægt var ca. 1,8 kg totalvægten af køretøjet ikke nå de nødvendige 175 kg. Det hævdedes 150 hk, men det maksimale udbytte forblev den samme trods ændringerne til styresystemet, som følge af hvilken effekt fordeles at blive fuldt og jævnt.

deceleration faldt med tre procent. Ændret og huset forlygter, hvilket gør dem aggressive. Sidepaneler motorcykel blev glat og aerodynamisk. Vi kan sige, at næsten helt blevet modificeret Yamaha YZF-R1. Specifikationer er bedre og cyklen selv er blevet en størrelsesorden bedre end sine forgængere.

konkurrence

Indtil år 2001 Yamaha YZF-R1 har været den bedste i sin line. Men så udgav bandet Suzuki GSX-R1000, som vejede næsten det samme, men dets specifikationer have været meget bedre. Han gjorde en masse strøm, har en mere moderne moment. Hertil kommer, at 2001 var det sidste, når gruppen "Yamaha" har anvendt i sin motorcykel karburatoren motor. GSX-R1000 var i stand til at overgå denne model af magt, men at dømme efter nem håndtering og kørekomfort, Yamaha YZF-R1 vinder klart i dette kriterium. Og det til trods for, at hun var forbruge på det tidspunkt for meget olie.

Yamaha YZF-R1 har kun gode anmeldelser. Men på trods af dette, er mange motor-fans vender deres opmærksomhed på motorcykler fra Honda. Yamaha, følelse konkurrencen begyndte at gøre sit sortiment mere alvorlige ændringer. De var og stilistiske øjeblikke, ligesom udstødningsrør under sædet, og en forbedring af den tekniske ydeevne, og mange andre. Det viste sig helt ny motor, styretøj dæmper. Derudover har problemer er elimineret, som tidligere havde brugt placering, for eksempel, at rattet under hurtig acceleration stoppet ryste.

Aktuelle modeller

I 2006 blev det præsenteret en ny model af motorcykel. Derefter, i den samme model, var det muligt at opnå 180 hk. a. Svinghjul. Flere udviklere med 20 millimeter udvidet svingarm. Især for racing version af den nye motorcykel aluminiumsfælge er blevet oprettet, takket være som den samlede masse af sportsbike faldt næsten et pund. Den vigtigste forskel var den model af single-rækken opdateret 4 htsilindrovy motor. I 2008: e var der et navigationssystem, som også var en god tilføjelse.

Fra 2009 til 2011 model har undergået nogle ændringer. Den første ting, der skal bemærkes, er absolut nyt design. Også, udover det, modellen vundet motor, hvor teknik taget fra MotoGP, med pedalarme aksel blev påført og uregelmæssige bursts blanding. Dens kapacitet nåede 182 liter. a., som er i fuld overensstemmelse med den generelt accepterede standard Euro3. Opdatering og sæde - blev meget blødere tanken vinkel opstigning, som de mere avancerede stål fodrummet. Det er umuligt ikke at bemærke den nye oppustede jord, hvorigennem en ekstra vægt på forsiden af motorcyklen. På grund af alt dette har forbedret vægten balance. Generelt blev historien om skabelsen af denne flagskib sæt ændringer foretaget til lineup, men takket være dette, i dag Yamaha YZF-R1 er en meget populær og pålidelig motorcykel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.