Kunst og underholdningTeater

Kiev-operahuset - en arkitektonisk perle i Ukraine

Bygninger, ligesom mennesker, har deres egen historie, og jo ældre de er, jo mere interessant og ofte dramatisk. Jeg var ingen undtagelse The National Opera- og Ballet Theater of Ukraine. Indtil 1867 en permanent trup i byen teater, som blev bygget i 1856 på projektet I. Strom, var det ikke. I en by med en turné besøgte lokale og udenlandske trupper, havde særlig succes af italienske operasangere. Siden Kiev fornøjelse at deltage i teatret, blev det besluttet at oprette sit eget firma.

De første succeser

produkt Verstovsky "Askold Grav" blev valgt til debut af den kreative teater selskab. Premieren var en stor succes, fantastiske natur og skuespillere bestået den historiske atmosfære af begivenheden, der fandt sted i den ukrainske hovedstad, mange århundreder siden.

Kiev-operahuset begyndte at nyde stor popularitet, hans firma var ikke ringere end de fremtrædende russiske Empire. Repertoiret er konstant genopfyldes med værker af russiske og udenlandske komponister. Inden for murene af teatret lød vidunderlige musik: Mikhail Glinka, Sergeya Rahmaninova, Rimsky-Korsakov, Alexander Dargomyzhsky, Petra Chaykovskogo, Nikolai Lysenko, Aleksey Verstovsky, Wolfgang Amadeus Mozart, Dzhoakkino Rossini, Dzhuzeppe Verdi og andre store komponister.

Opførelse af en ny teaterbygning

Måske den nuværende storslåede bygning af teatret blev aldrig bygget, hvis ikke for de tragiske omstændigheder i 1896. Brand, som fandt sted i en af udhuse af teater under udførelsen af formiddagen, voksede hurtigt til en brand, der næsten fuldstændig ødelagt bygningen. Borgere, der allerede elskede Kiev-operahuset appelleret til myndighederne med en anmodning om at bygge en ny bygning. Byens myndigheder har henvendt sig til spørgsmålet ansvarligt, det annonceret en konkurrence om det bedste projekt.

Da Kiev var et af de største kulturelle centre i det russiske imperium, bygningen af teatret var at opfylde alle kravene i tiden. Konkurrencen havde deltagelse af indenlandske og udenlandske arkitekter. Betragtes det bedste arbejde i projektet af den udestående russiske arkitekt Viktora Shretera, der tog højde for, når du opretter det omgivende landskab og arkitektoniske stil.

Allerede i 1898, arbejderne begyndte opførelsen af en bygning i neo-renæssancestil. Arbejdet blev udført i tre år under vejledning af anerkendte arkitekt Vladimir Nikolaev - forfatter til den berømte monument Bogdanu Hmelnitskomu. Desværre kunne Viktor Aleksandrovich ikke se rejst Kiev-operahuset, døde han kort før afslutningen af arbejdet.

Den nye bygning er kendetegnes ikke blot elegance og skønhed dekoration, men også det mest moderne udstyr for dagen: aircondition, centralvarme og en meget teknisk fase udstyr. Ved åbningen og indvielse af bygningen foreliggende værdsat luksuriøse ydre og indre af teatret. Talrige skulpturer, modellering, mousserende krystal, marmor, forgyldning og fløjl imponerer med sin majestæt og pragt. Hertil kommer, at teatret havde den mest omfattende scene af landet og kan samtidig modtage 1600 besøgende. Endelig fik en smuk operahus Kiev, anmeldelser om repertoire og den nye bygning var begejstrede.

Interessante historiske kendsgerninger

Teatret Bygningen er dekoreret med skulpturer, hvis centrum var emblemet af byen. Han var over hovedindgangen, er afbildet på det Arhistratig Mihail - protektor for Kiev. Da stedet tjene Melpomene kirke betragtes syndig, insisterede Metropolitan Feognost erstatte våbenskjold. Derfor blev hovedindgangen dekoreret med griffins holder i poterne på musikalsk symbol kreativitet - en lyre.

Hans bidrag til udsmykningen af teatret gjorde Mariinsky Teater, de buster af komponister Glinka og Serov, som blev doneret af kollega kreativt værksted, dekoreret facade. Fremtrædende komponister Tchaikovsky og Rakhmanov besøgte med ture Opera (Kiev).

Repertoire omfattede så berømte operaer som "Eugen Onegin", "Mazeppa", "Oprichnik", "Queen of Spades", "Aleko", "Maiden", "Ivan Susanin", "Ruslan og Lyudmila", "Havfrue" "Figaros bryllup" og mange andre.

triste begivenheder

Den herlighed teatret voksede. Under sit ophold i Kiev, kejser Nikolaj II, der august familie og omgangskreds deltog i september 1, 1911 til operaen "The Tale of Tsar Saltan". Denne lykkelige begivenhed blev overskygget af død premierminister Stolypin, der kom til byen med den kongelige familie ved åbningen af monumentet til Alexander II.

Peter Abramovich var i teatret i pausen blev dødeligt såret af en anarkist Bogrov foran Nikolaj II. Lægerne har ikke miste håbet og kæmpede for sit liv, men skaden var for tung, og om aftenen den 5. september Stolypin var væk. Ifølge testamente Peter Abramovich, han ønskede at blive begravet der, hvor han ville blive dræbt. Begravet premierminister i Kiev-Pechersk Lavra.

Den moderne udseende af teatret

Bygningen har gennemgået flere renoveringer, i trediverne i sidste århundrede, var planlagt at gennemføre ændringen af den ydre form for teater. Ifølge den sovjetiske regime, sin stil og udsmykning af konflikten med arbejderklassen behov. Heldigvis har disse planer ikke gå i opfyldelse. Bygningen kun tilføjet udvidelse med ekstra øvelokaler, som ofre ændringer faldt kun buster komponister.

Navnet på Tarasa Grigorevicha Shevchenko Kyiv Operahuset var i 1939, efterfølgende til den tid et par navne. Regnskabs- gemt under Anden Verdenskrig, den nationale operahus. Kiev udsat mens kanonild og bomber. Taget af bygningens ydre mure hit, slog hende og faldt til jorden, og ikke bryde.

Grundig rekonstruktion begyndte i 1983, blev gjort en indsats for at øge det samlede areal af teatret, har øvelokaler og tilføjede make-up, scenen og orkester også blevet meget mere. Etape og belysning blev erstattet med en moderne, speciel ordre i Tjekkiet blev lavet orgel. Genopbygning forsøgte at tilbringe så at bedst bevare værker af geni Viktora Shretera.

I dag Nationalteatret er besøgt af beboere og gæster i hovedstaden i Ukraine, er repertoiret af truppen hele tiden opdateret, og væggene er stadig musik af berømte komponister.

Opera House (Kiev): anmeldelser

Den trup af National Academic Theatre of opera og ballet, og i dag fortsætter med at konkurrere med de bedste teater i verden. Ture er altid en stor succes, og publikum fortsatte med at beundre værker af store komponister udføres af teater kunstnere. Besøgende får glæde ikke kun fra opera og ballet forestillinger, har den meget smukke rundvisning i bygningen altid beundret.

Opera House (Kiev): Adresse

Teater beliggende på gaden. Vladimir, 50 (metrostationen "Golden Gate"). Det vil være lettere at nå, brug af ydelser fra Kiev Metro. Teatret ligger i skæringspunktet mellem Bogdana Hmelnitskogo med Vladimir, ved siden af dem er de berømte seværdigheder i Kiev: Golden Gate og Sankt Sofia-katedralen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.