Af teknologiElektronik

Jern "Brown": instruktion, anmeldelser

Strygejern herreskjorter og lidet fornøjelse. For at lette arbejdet for husmødre, er producenterne forsøger at forbedre periodisk kendt af alle enhed - jern. "Brown" - et tysk firma, der udmærker sig ved sin omhyggelige opmærksomhed på ergonomi og sikkerhed apparater. Overvej strygejern dette selskab TexStyle 7 modeller.

Precious strygesål - trumfkort

jern-producenter har besluttet at være opmærksomme på dette problem alle strygejern, som slid og ridser på sålerne. Det er kendt, at styrken af safir er tæt på diamant. Det er denne kvalitet, og besluttede at drage fordel af opfinderne. De dækkede strygesålen belagt safir. Nu er du nødt til at prøve meget svært at holde skaderne på en sådan overflade. Du kan endda rense metalbørster jern "Brown". Sapphire i mange år den eneste bevare i perfekt stand.

tekniske egenskaber

Power Model - 2400 watt. Dette giver dig mulighed for nemt strøget mest uregerlige væv. Den smalle tud dampstrygejern er udstyret med huller. Det er meget bekvemt for strygning skjorter, hvor der er knapper og andre svært tilgængelige steder.

damp stødkraft er - 170 g / min. Jern "Brun» TexStyle 7 har en vandtank på 400 ml. Stripning kan udføres i en vertikal position. Ingen grund til at fjerne varen fra bøjlen for at opdatere det og strøget. For gardiner er denne funktion for at være uundværlig.

Særlig belægning af safir ikke kun ridser men giver også let at glide på overfladen af vasketøjet. Auto ikke tilgængelig på alle modeller TexStyle 7. Denne parameter kan kun findes på modeller TS 765 og TS 785 A STP. Der er en særlig knap til at ringe til jern damp slag på kroppen - "Ekstra Steam". Tryk bør være på steder, hvor almindelig jern er tydeligvis ikke nok funktioner.

Udseende og ergonomi

Udseende er helt moderne og trendy. Virksomheden har været tilstrækkelig opmærksom på ergonomi. Håndtaget er fremstillet af plastmateriale med gummi belagte skær. På lang strygning denne vigtige kendsgerning. Jern "Brown» TexStyle ledning 7 har en længde på 2,5 meter. Dette er helt nok, især hvis du ejer strygebræt udstyret med stikkontakter. Farve - grå, blå, hvid eller sort.

positive anmeldelser

Jern "Brown" feedback fra husmødre får overvejende positive, og de vedrører selve processen for strygning. investorerne til nemt klare de skjorter og fjerntliggende steder på tøjet. Alt dette takket være en smal jern tud og huller på det for dampning.

Vertikal damp ikke forårsager klager fra kunder. Jern "Brun» TexStyle 7 klarer denne opgave.

Ligesom, lykkelige ejere af enheden, og skub den eneste magt. nu er den tid på processen til tider mindre.

Udformningen af husstanden apparat er udformet sådan, at når de falder jern ikke vil bryde og ikke mister deres funktioner. Dette faktum er set i en gennemgang af husmødre. Selvfølgelig er det ikke nødvendigt at kontrollere styrken af enheden på denne måde. Meget afhænger af højden af skaden og af gulvbelægningen. Men brugerne siger det handler om at falde ned fra strygebrættet.

Inkluderet med jern, kan du finde en særlig tilknytning til strygning sarte stoffer. Værtinden påpegede, at når du bruger den let kan stryges tynde og hvide bluser, og er ikke bange for, at de gule pletter overflade. Denne dyse er uundværlige strygebræt jakkesæt og bukser. Du kan glemme alt om de specielle materialer og gaze, hvorigennem jern bruges til den ældre generation af husmødre. Solidt fastgjort dyse og kommer ud i løbet strygeprocessen.

Ergonomi designet til bagateller. Knapperne er komfortable og presset uden større besvær. Tast for at vælge temperaturen og stoffet er også let at rotere. Ledningen ikke er snoet.

negative anmeldelser

jern "Brown" er ikke så perfekt. Anmeldelser på formularer og hjemmesider til vidnesbyrd. Den væsentligste årsag til, at mange husmødre ikke elsker enheden - det er dens ustabilitet. Dette problem er let løses med en speciel stativ på strygebrættet. I et sådant tilfælde jern vil blive gemt i en vandret stilling. Det er ikke altid nem, men det er den eneste vej ud.

Cord for nogle modeller, jern TexStyle 7 er ikke helt holdbart. Dens længde er ikke alt for tilfredse med alle de husmødre.

Åbning for infusion af vand - en smal, men den ulempe, at forfølge næsten alle strygejern. Målebæger med en tud i mange modeller leveres ikke. Vi er nødt til at bruge vanding dåser og flasker.

Kalk er udformet i jern bestemt tidspunkt. Så enheden begynder at lække og plette tøj. Brug kun specielt vand til strygning korrekte position.

Vægten af enheden, især med en fuld tank til stripning - en imponerende og passer langt ikke alle messen køn.

Prisen på jern i Rusland i gennemsnit er 6-7 tusind rubler.

Iron Brown instruktion

På trods af, at jern er en forholdsvis enkel enhed, og hvordan du bruger enheden er kendt af alle. Stadig, før ansøgningen anbefales kraftigt, at du læser vejledningen. Den leveres med et strygejern. Vand til dampning kulør og hane. Men hvis det er hårdt, er det nødvendigt at fortynde den med et lager eller en filtrerede væske i en andel på 50 til 50.

Før du fylde tanken med vand, skal du indstille placeringen af dampregulatoren til værdien - "0". Beholderen har en etiket den maksimale mængde væske. Du kan ikke hælde vand over ikonet.

Du kan derefter medtage jern gitter. Før du begynder at slagtilfælde nødt til at vente, indtil den stopper med at blinke pærer. Enheden dermed holde oprejst.

Strygejern temperatur skal være i overensstemmelse med oplysningerne på etiketten tøj.

Antal udledte damp kan justeres fra 0 til 6. Det er tilstrækkeligt at vælge en ønsket tilstand på strygejernet legeme. Fabrikanten anbefaler at bruge den maksimale dampregulatoren til forarbejdning af hør- og bomuldstøj. For alle andre væv sådan ordning anvendes med forsigtighed.

Har sine egne regler, der indeholder damp på fuld kapacitet. Således kan positionen af knop på den maksimale effekt opbevares kun i 30 sekunder.

Sikkerhed og forholdsregler

Iron Brown TexStyle 7 kan slukkes automatisk efter 8 minutter ved en position - den vertikale til overfladen. Når strygning strygejernet på stoffet og stoppe den vandrette enheden slukker efter 30 sekunders inaktivitet. Med alle de sikkerhedsforanstaltninger, der er etableret af fabrikanterne, bør jern "Brown" ikke efterlades uden opsyn. Brug ikke defekte stikkontakter og forlængerledninger. Før du hælder vand i tanken skal sørge for, at jernet er "Brown" unplugged ud af stikkontakten. En særligt mærke på det maksimale niveau af vand advarer om transfusion væske i jern. Under alle omstændigheder er det umuligt at slukke for jern ved at trække i snoren, i stedet for en gaffel. Hvis strygning er nødvendigt at være forsigtig og sørg for, at ledningen ikke kommer under sålen. bør ikke have tillid til presning af denne enhed Børn under 12 år. I tilfælde af skader, såsom - bly skader eller pletter fra vandhuller, der ikke er beregnet til at strippe, bør du straks kontakte servicecenteret service for fejlfinding. Brudt eller beskadiget jern i hvert fald ikke kan indgå i netværket

Pleje og rengøring

Rens såler af overfladen kan kun være et stykke uldent klæde. Det kan ikke anvendes til dette formål slibemidler, acetone, alkoholer og stive, jern svampe eller børster. Sagen selv kan rengøres med en fugtig klud eller en klud dyppet i en sæbeopløsning.

konklusion

Jern "Brown» TexStyle 7 kan næppe tilskrives de lave omkostninger muligheder for udstyr. Mange tilskrives prisen på denne enhed er på nedsiden, men dens styrke og pålidelighed er af de penge, der udbydes til sine producenter. Fejl er ikke så væsentlig, og mange kan nemt flade med ekstra enheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.