Af teknologiElektronik

Ledningsdiagram over elmåleren. Tilslutning af elmåleren i lejligheden

Der er tællere af forskellige typer. Først og fremmest adskiller de sig i faser. Det er også vigtigt at overveje antallet af terminaler. Typen af tælleren bestemmer indretningens forbindelsesskema. Det er også nødvendigt at tage hensyn til placeringen af enhedstilslutningen For at forstå dette problem mere detaljeret er det nødvendigt at overveje i detaljer de specifikke typer af tællere og forbindelsesordninger.

Enfasetæller i lejligheden

Tilslutningsskemaet for elmåleren (enkeltfase) indebærer brug af en modulator. Modstande i denne sag er nødvendige via type. Hvis vi overvejer en model på 20 A, så kan expanderen være af koblingstypen. I nogle tilfælde er filtre forbundet. Overbelastninger fra netværket påvirker således ikke enhedens ydeevne.

Hvis vi overvejer ændringer på 30 A, er udvidelserne kun egnede til driftstypen. Konduktivitetsparametre for strømmen må ikke være mindre end 4,8 mikron. I dette tilfælde afhænger meget af modulatorens følsomhed. I standardskærmen er den indstillet til 3 mV.

Tilslutning af en tofasetæller

Tilslutningsskemaet til tofaset elmåleren indeholder tokanal ledere. Hvis vi overvejer en konventionel model ved 25 A, er det nødvendigt med en enkelt ekspander for at forbinde enheden. Ofte anvendes det med et overlæg. Konduktivitetsparameteren i kredsløbet er ikke mindre end 5,7 mikron. Det er også vigtigt at bemærke, at tærskelmodstandsværdien afhænger af modulatorens følsomhed. Forbindelsesordningen for 30 A-tælleren er forskellig. Først og fremmest skal det bemærkes, at ekspandereren påføres uden modstående. I dette tilfælde er strømmenes tærskelføringsevne på et niveau på 10 mikron.

Funktioner af tre-fasetælleren

Tilslutningsordningerne for trefasede elmålere antager altid brugen af en kablet ekspander. Hvis vi overvejer et standardskærm med en modulator, så forbindes enheden via tetrodeens kontakter. Der er tre modstande i ekspandereren.

I dette tilfælde bør tærskelstrømledningsevnen være mindst 5,5 mikron. Modulatorens følsomhed afhænger af nøjagtigheden af stabiliseringen af tælleren. Hvis vi betragter enheder på 20 A, så overstiger den angivne parameter ikke 2%.

Ordninger af to-takstmæssige ændringer

Tilslutningsskemaet til den elektriske meter (to-takst) har en gennemstrømningsmodstand. Transceivere i et kredsløb bruges normalt med to plader. Hvis du tror på eksperterne, er det bedre ikke at bruge tetroder. For at stabilisere udgangsspændingen er det mere hensigtsmæssigt at bruge netværksfiltre. Men hvis vi taler om tællerne ved 25 A, så har vi i dette tilfælde brug for to ensrettere. Transceivere i kredsløbet bruges sammen med adaptere. Nogle eksperter anbefaler kun at vælge transistorer med isolatorer.

Funktioner af tre-rate tællere

Tilslutningsskemaet af en tre-takstype elektrisk måler indebærer brugen af et ekspansionsrelæ. Modstande i kredsløbet påføres to ledere. Enheden er forbundet via kontaktorer. I nogle tilfælde anvendes en regulator. Hvis vi overvejer et standardskærm med en modulator, er et filter ikke nødvendigt.

Diagram over enheder på to terminaler

Skema, der forbinder måleren til de to terminaler, gør ikke uden ekspandereren. Meget ofte anvendes den med to plader. Transistorer installeres på isolatorer. Nogle eksperter mener, at filtre er ubrugelige at bruge. Først og fremmest reducerer de signifikant tærskelstrøm ledningsevnen parameter væsentligt. Nøjagtigheden af stabiliseringen falder også med filtrene. I normal tilstand er det 3%. Hvis vi overvejer standardmodellen ved 25 A, så kan en tyristor tilsluttes til en kablet type. I nogle tilfælde erstattes det af en konventionel regulator.

Ordningen med enheder på tre terminaler

Ordningen for at forbinde tælleren til tre terminaler er ret simpel. I alt er der tre udvidere. Hvis vi overvejer et standardskærm med en modulator, bruges regulatoren med en plade. Transceiveren er kun tilsluttet skærmen efter transistoren. Nogle eksperter mener, at det er upassende at bruge filtre. Først og fremmest påvirker de stærkt konduktiviteten af strømmen.

Endvidere reduceres tærskelbelastningsparametret signifikant. Men hvis vi betragter tællere på 20 A, så er filtrene betragtes som meget nyttige. Først og fremmest tillader de at løse et problem med skarpe springer i en spænding i et netværk og øge nøjagtigheden af udstyrsstabilisering.

Modeller til fire terminaler

Kredsløbet af tælleren til fire terminaler indbefatter ikke kun en modulator, men også pass-through modstande. Tetrod er oftest brugt åben type. Men i dette tilfælde afhænger meget af enhedens konduktivitet. Hvis vi betragter enheder ved 25 A, skal tetroden vælges med en halvleder. Men før forbindelsen er der monteret et foring med isolatorer. Nogle eksperter anbefaler at bruge specielle udvidere.

Sommetider erstattes de af udløsere. For at undgå pludselige strømforstyrrelser er kontaktorer nødvendige. Disse elementer forbindes direkte via terminalerne. Hvis vi betragter enheder på 30 A, bliver modulatoren kun brugt i felttypen. Først og fremmest påvirker dette positivt tærskelføringsevnen af strømmen. Det er også vigtigt at bemærke, at elementet væsentligt hjælper med at øge nøjagtigheden af stabilisering. Isolatorer installeres som standard med dækplader. Regulatoren kan bruges uden modstand. I dette tilfælde vil det nuværende ledningsevneindeks ikke overstige 6 mikron.

Skemaet af disken "Merkur"

Tilslutningsskemaet for elmåleren "Merkur" forudsætter brugen af to modulatorer. Forlængeren til modellen er af resistiv type. Nogle eksperter anbefaler, at det kun installeres efter modulatoren. Således kan problemer med overbelastning af kondensatorer undgås.

Hvis vi overvejer standardflappen på udløseren, er det mere hensigtsmæssigt at indstille filtre gennem en gennemgående type. Mange eksperter mener, at tetroden kan øge konduktiviteten af den nuværende. Det er imidlertid vigtigt at tage højde for, at nøjagtigheden af stabilisering af enheden er signifikant reduceret.

ACE 2000 tæller

Tilslutning af elmåler og ACE 2000-maskiner skyldes en modulator til tre adaptere. Forstærkeren anvendes med vikling. Der skal være to regulatorer i kredsløbet. Tetroderen i dette tilfælde er af kondensatortypen. Hvis vi betragter en tocifret flap med en output-flip-flop, er modulatoren mere hensigtsmæssig til at vælge en åben type. Transistorer installeres bag pladen.

Ordningen med model NIK 2102

Tilslutning af elmåler i en lejlighed omfatter ikke kun en modulator, men også en transistor. Der er to transceivere i kredsløbet. Direkt er modulatoren af åben type. Før forbindelsen er tilsluttet, er alle terminaler forbundet.

I dette tilfælde bør tærskelmodstanden ikke overstige 60 ohm. I nogle tilfælde når det nuværende ledningsevneindeks 5 mikron. Hvis vi overvejer et skærm af en kondensatortype, vælges modulatoren i dette tilfælde med et overlag. I alt kræves der to udvidelser til forbindelsen. Transceiveren bruges normalt som en åben type.

Ordningen for modellen ME172

Tilslutning af en elmåler via strømtransformere indebærer anvendelse af en konventionel lavledningsmodulator. Udløseren til kredsløbet vælges af en vektor type. Der kræves i alt tre stik til forbindelsen. Ledningsevnen for strømmen skal være 20 μm. Hvis vi overvejer kondensatorskærmen, bruges modulatoren med pladerne. Dette element er forbundet via udgangskontaktorer. Udvidelsen til enheden påføres med en overlay.

Tilslutningsmodel MTX1A10

Tilslutningsskemaet af tælleren af denne type indebærer brugen af en åben modulator. Der er to stik i kæden. Konduktivitetsparameteren er ca. 12 mikron. I alt kræves der to tetroder til forbindelsen. Men hvis vi overvejer kondensatorskærmen, anvendes modulatoren med en foring. Først og fremmest vil dette bidrage til at reducere udgangsspændingsniveauet.

I dette tilfælde afhænger tærskelmodstandsniveauet af transceiveren. Mange eksperter anbefaler det at installere uden at vende. Regulatoren bruges sammen med kontaktorer. Enheden forbindes via udgangsterminalerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.