Af teknologiElektronik

Dit første detektor modtager

Bekendtskab med den fascinerende verden af radioen, kan du starte med et simpelt kredsløb fabrikation, hvilket vil give en god hands-on erfaring i begyndelsen trådløse entusiast. For startere, kan du samle et krystal sæt, har sin produktion allerede blevet en god tradition i amatørradio. Han er let at lave, og gøre det muligt på bare et par timer. Dette kræver et minimum og billigt at hvert sæt af dele og, selvfølgelig, at ønsket om at arbejde. Den første prototype detektor modtager er anderledes, idet det er muligt at foretage ændringer, der ikke behøver at designe og fremstille for det en printplade, er det nemt at sætte op, fordi alle dele passer på bordet.

Forberede nødvendig til fremstilling af dele af instrumentet. Detektoren består af en halvleder modtagerpunktet diode (D9, D2), som er en detektor. Sæt af kondensatorer til nogle få tusinde pikofarad, ferritstang (diameter 7-8 mm) mærket 400HH, 600HH og en længde på 140 mm. det er også nødvendigt at fremstille en tråd varemærke NDV 1,2 (0,15-18 mm) samt eventuelle høj resistivitet Telefoner spolemodstand ikke mindre end 1500 ohm. Alle disse radio kan købes i en specialitet butik.

Nu fokuserer vi på fremstilling af spoler til ferrit stang. Til dette viklet flere lag af løse papirer på ferritkernen og lim dem. Bør få en tyk ramme, som let kan fjernes fra akslen. Nu vind vi vender tre hundrede allerede forberedt tråd og gøre vores vandhaner hvert femte omgange. Den grundlæggende fejl af dem, der først gør hans krystal sæt er, at hver halvtreds omgange af wiren bider, trimmet og obluzhivaetsya. Lad denne operation til senere, i færd med at vikle bøjninger lige nok til at gøre, og fortsætte med at vikle ledningen. Den resulterende spole er nødvendigt at lime papir lim og lad det tørre.

Nu samler vi alle de elementer i henhold til en enkel ordning. Fuld tilbagetrækning af spolen og anoden af dioden er forbundet til den modtagende antenne. En anden ekstrem tilbagetrækning tillægger jorden og en af de hovedtelefonudgangene. Den anden terminal af hovedtelefonen er forbundet med katoden på dioden. Alt hvad du har samlet dit første radio med sine egne hænder. Hvis alle modtagerens kredsløb er samlet korrekt, det begynder at arbejde med det samme. Indstillingsanordningen udføres ved at ændre antallet af vindinger på spolen og vælg kondensatoren , som er forbundet parallelt med hovedtelefonerne. Med dette opnår vi den bedste lyd.

En sådan modtager er vel fangster omkringliggende radiostationer, der opererer på MB, LB. Det næste skridt kan være produktion af enkelt, dobbelt, og en kaskade af modtagere, der kan tage et langt større antal stationer. Og på længere sigt kan producere en scanning modtager, der automatisk finder stationen og lagrer det. Jo mere kompleks ordningen af enheden, jo flere muligheder er det lagt. Men for korrekt opsætning af receiveren er nødvendigt at have i dit hjem lab en god test udstyr af høj frekvens generator et oscilloskop, etc.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.