Af teknologiElektronik

Kombiner Bosch Serie VI: overblik over

Mange mennesker i dag er i køkkenet mejetærskere. Foodprocessor - en universel elektromekanisk anordning, der gør det muligt at reducere antallet af manuelle operationer ved at automatisere processerne i forarbejdning af fødevarer.

En af de mest pålidelige og bedste assistenter i køkkenet - mejetærsker Bosch.

Virksomheden "Robert Bosch GmbH" i dag førende i forbrugerelektronik marked takket være en virkelig tysk tilgang til design og montage. Måske er det derfor Bosch produkter er altid i efterspørgslen.

Den nyeste processor Bosh - indretningen af en række "MCM6 multitalent". I denne serie, virksomheden er kompakt fem grundlæggende modeller, hvoraf tre vi ser.

Alle processorer Bosch multifunktionelle og tjene en lang tid. Men nogle gange vores ønsker ikke svarer til potentialet. Så lad os starte med udvælgelsen af den mest billig enhed.

Den nemmeste mejetærsker Bosch sjette række "MSM" har en kapacitet på kun tusind watt. Men det ændrer ikke sin berettigelse. 62020 Bosch vil fuldt ud opfylde behovene hos hver husmor.

Boliger MSM62020 mørkegrå, med en hvid indsat. Denne model Bosch - kombineret med en trinløs hastighedsregulering. Dette giver dig mulighed for at problemfrit øge eller sænke motorens omdrejningstal. Der er således en refleksion over udførelsen af LED-displayet. Så i dag er forsynet med en betjeningsanordning, ikke hver processor. Køkken Bosch - standard præcis indikation af rotation.

Modellen 62020 giver en pulserende tilstand. Bosch kaldte det en "Puls". I denne tilstand, at motoren kører med en lille pause. Pulse-funktion reducerer belastningen på motoren og giver dig mulighed for effektivt at håndtere den frosne frugt eller is.

Kombiner Bosch MSM62020 tillader alternative tilstande "Puls" og "Moment". Sidstnævnte er karakteriseret dyser maksimalhastighed. Når i "Moment" kniv roterer ved en meget høj hastighed kan skære fast føde hurtigere.

Med model 62020 kommer dyse-kniv med bølget kant klinge. Sådanne klinger er lange og kræver ikke skarphed. Hertil kommer, at pakken indeholder to dobbeltsidet disk lavet af rustfrit stål, som gør det muligt stort og fint rist og hak grøntsager og frugter.

Takket være en speciel plast dyse, giver en Bosch processor ælte dejen. En pisk let dej, creme eller æggehvider ved hjælp af stål corolla rustfri.

Harvester Bosch MSM62020 udstyret med en speciel presse citrusfrugter produkter. Han reagerer jævnt ind til benet.

For at forebygge skader, mens du arbejder med en mejetærsker i køkkenet Bosch har de tyske ingeniører forsynet ham med låsning låg.

Bosh Model mejetærsker 62020 er udstyret med fødder, sugekopper for en sikker pasform på bordet.

Alle ovenstående funktioner har alle processorer Bosch MSM sjette serien. Men hvis du vil have mere, er opmærksomme på modellen 64051.

Bosch MCM64051 motor mere kraftfuld end MSM62020 model 200 watt. Ud over plastik blender og tryk for citrusfrugter i 64051 har en saftpresser centrifuge til faste frugter og grøntsager. Det er alle de forskelle mellem modellerne er overstået.

Dem, der bruger mere tid med grøntsager, fra den sjette serien kombinerer Bosch MSM ligesom model 64085. Ikke at have så mange enheder til behandling af frugt som model 64051, processoren Bosh råder over tips til grøntsager: en dyse til terninger og drev til pommes frites.

Korte resultater af tre modeller er udstyret med Bosch MSM sjette serien

Model 62020 er den mest billig og alsidig. MSM 64051 mere end "skærpet" under safter. Model 64085 kan gøre alt, men med grøntsager virker bedst.

Enhver af de ovennævnte mejetærskere i stand til at hjælpe i køkkenet hver dag i ti år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.