ComputereOperativsystemer

Hvordan at sætte en "hund" ikonet? @ Hvorfor det kaldes "en hund"

Ampersand, skråstreger, cirkumfleks, oktotorp, stjerne - om alle bekendt med disse navne? Men de fleste ser dem hver dag, men ved ikke altid, hvad deres navne lyder på den måde. Men dette er kun en &, /, *, # og * hhv. Hvad med at finde ud af hvor gik ikonet "hund", hvor det bruges, og hvorfor det kaldes?

historie

@ Stadig forekommer i middelalderen tekster, men navnet på den person, der først begyndte at bruge det, er ukendt. Mens munkene skrev det at erstatte disse forholdsord og konstruktioner, som "i", "til", "mod", og så videre. E., Det er latin for annoncen. Hertil kommer, at i Frankrig og Spanien mødte mærket til at henvise til en af foranstaltningerne i vægt - arroba lig med 11.5-12.5 kg. I nogle handelsdokumenter "hund" ikonet opfyldt, når det kom til vin. eksperter mener derfor, at dette også er udpeget beholdere til drikkevarer - amfora.

Senere blev det brugt ved udledning købmænd kommercielle konti. Med opfindelsen af trykmaskiner og skrivemaskiner "hund" ikonet afviklet på deres tastaturer. En migreret der efter fremkomsten af computere. I forbindelse med sin funktion i det engelske sprog, blev han udnævnt handels på. Siden før indførelsen af edb-tastaturer i USSR, dette tegn var ukendt i russisk hans mere eller mindre officielle navn er endnu ikke blevet erhvervet. På trods af, at der i de gamle håndskrifter kan møde figurer, vagt minder om @, men de er ikke så velkendt. Så det er forståeligt, hvorfor en etableret og ensartet verbal betegnelse han ikke har modtaget. I dagligdags tale er brugt flere navne. Så hvorfor er ikonet kaldes "hund"? Der er flere mulige årsager.

Hvorfor er "hund"?

Den russiske sprog har ingen officiel oversættelse af navnet på ikonet, så hans navn lyder som "commercial hos". I dagligdags tale er stukket flere navne, den mest populære af dem betragtes som en "hund". I det russiske sprog, som i andre, er der andre, mindre kendte navne på de tegn, men de vil blive diskuteret senere. Så hvorfor er ikonet kaldes "hund"? Sandhed, selvfølgelig, ikke kender, men er et par mulige årsager:

  • I sig selv symbolet @ ligner en sammenrullet i Kalachik sovende hund.
  • Det engelske navn for denne karakter er lidt ligesom en hund gøede, selv om det er usandsynligt, det kunne påvirke den måde, at symbolet navngivet, så.
  • Endelig er den mest sandsynlige løsning: på et tidspunkt, hvor computere var langt mindre tilgængelig end de er i dag, mange eksperter afhængige Adventure spil, som er at henvise til de omkringliggende tegn og genstande, der anvendes forskellige symboler. På hovedpersonen var en trofast følgesvend - hans hund. Det er ikke svært at gætte, hvilken karakter der bruges til dets betegnelse.

Ud over navnet, for @ bruges mange flere navne. Det er underligt hvordan skulle man ellers kalde det et ikon.

Andre navne i det russiske sprog

Ud over forskellige udskrives udtryk, hvoraf nogle bruger det alternative navn "hund" - "abe", "volapyk", "krog", "øre", "snegl", "kat", "Rose", "frø", og andre. Typisk er disse navne afspejler folks ideer om, hvordan det er at karakter. Og russisktalende brugere af internettet er ikke så originalt i denne - i mange europæiske sprog dagligdags navn @ er også forbundet med den "dyr" tema.

I andre lande

Mange udlændinge tror, at @ som en strudel, som dog ikke er så overraskende lighed der. I Frankrig og Spanien forblev den samme gamle betegnelse - "arrobas". I nogle lande er det navn, der er forbundet med den mest ligner den "hund" ikon brev - "a". I Serbien, for eksempel, brugte navnet "skøre A", som i Vietnam - "Et skævt."

Men når det drejer repræsentanter fra forskellige lande, som regel, er @ kaldes på. Med udbredelsen af internettet er det blevet nødvendigt i det mindste for hurtigt at diktere nogen din e-mailadresse. Af den måde, har "hund" blevet anerkendt som et vigtigt symbol, der selv havde sin egen kode i 2004. morsekode.

I øvrigt, det var det mest populære navn @ i russisk sprog har været genstand for talrige vittigheder. Fordi denne karakter er oftest findes i e-mail adresser, og den første af dem udgør de navne eller øgenavne af brugere, nogle gange det hele lyder lidt komisk.

Sådan udskriver?

hund ikon på tastaturet er placeret, så chancen for at finde det næsten umuligt. Desuden er det ikke i den russiske layout, da det ikke er nødvendigt der. Efter alt, er det bare ikke bliver brugt af russerne i modersmål og skriftligt. På engelsk standard tastaturlayout @ er på nøglen 2. Til print ikon "hund"? Meget enkelt - ved at holde Shift-tasten nede, klik på de 2 øverste tastatur. Med andre layouts, er dette ikke fungerer. Hvis @ er meget nødvendigt, kan du kopiere den fra en hvilken som helst e-mail-adresse. Der er en anden måde at sætte ikonet "hund" - for at åbne en teksteditor, f.eks Microsoft Word, indsætte specialtegn menuen. Find den titel vil ikke være svært, i det samme vindue, kan du indstille en tastaturgenvej, hvorved det vil være muligt at udskrive @ i fremtiden.

anvendelse af

Det menes, at en del af sin moderne og funktionelle belastning "hund" forpligtet personen, den første i 1971 at sende en e-mail til Arpanet netværk, hvilket betragtes som den stamfader til den moderne internet - Ray Tomlinson. Nogle helt tilskriver ham opfindelsen af symbolet, men det er ikke. Hvem @ det bruges som separator af navn postkassen og det domænenavn, som det er placeret. Denne badge er blevet udvalgt til en meget simpel grund - han kunne ikke holdes i en andens navn, så forveksling med id'er kunne ikke opstå. Det er dette anvendelsesområde er mest mærkbar for almindelige brugere af internettet, men det @ er ikke kun her. Han er til stede i programmeringssprog. Der er et ikon for mange forskellige formål: i PHP off visning af mulige fejl i Perl - som en matrix-id, osv Nogle organisationer bruger @ som sin uformelle karakter ... Også i nogle romanske sprog er denne ikon, der bruges i elektronisk korrespondance mellem venner, hvis du ønsker at gøre dette eller hint navneord neutral tribal tilhørsforhold eller anden grund, det vil sige, og erstatter @ eller.

Det kan synes, at denne karakter ikke er så meget brug for, men det er ikke. Erstat "hund" er næsten umuligt og ikke det værd - det er allerede vant til.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.