ComputereOperativsystemer

Sådan opgraderer til version Ubuntu 13.04

Følgende guide vil lære computerbrugere, hvordan du opgraderer til version 12.10 af Ubuntu nummereret 13.04. Operativsystemet Ubuntu 13.04, også kendt som raring Ringtail, officielt ind på markedet i 2013 den 25. april. Det er den 18. udgave af denne fordeling "af Linux."

Nedenfor vejledning er rettet mod brugere af Ubuntu 12.10 frigivelse, der blot ønsker at opdatere din installerede system til version 13.04.

Sådan opdaterer Ubuntu - Walkthrough

Den nemmeste måde - er at køre lederen af "Ubuntu" Opdateringer fra menuen eller kommandolinjen. Så du åbner den , en dialogboks vedrørende opgraderingen. Tryk derefter på knappen «OK, Opgrader nu», for at starte processen.

Hvis du ikke kan finde den dialogboks, ovenstående, forsøge at finde den Software Updater. Klik på «Software Updater» ikon, vent et par sekunder til at vise oplysninger. Derefter vil du blive underrettet, at Ubuntu 13.04 er tilgængelig for opgradering. Klik på knappen "Opdater" for at fortsætte processen.

Vent et stykke tid, indtil systemet indsamler nogle oplysninger om din enhed. Efter dette, vil du blive underrettet om din kompatible pc med Ubuntu 13.04 eller ej.

Efter et par minutter vil du blive bedt om at bekræfte, at du ønsker at starte din ønskede proces. Derfor klikke på "Start opdatering", hvis du er klar til at opgradere Ubuntu.

På dette tidspunkt starte opdateringen, der vil tage nogen tid, afhængigt af din internetforbindelse og computerens specifikationer.

På et tidspunkt vil du blive bedt om at fjerne eller opretholde nogle forældede pakker. Tag et kig på dem og vælge - "Gem" eller "Slet". Det anbefales at slippe af med dem, men hvis du vælger at forlade, så husk, at de ikke vil arbejde i Ubuntu 13.04, som i tidligere versioner.

Når det forrige trin er afsluttet, vil du blive bedt om at genstarte systemet. Luk alle gemte data og klik på knappen «Genstart nu» med det formål at genstarte computeren. Efter denne proces er færdig, vil du se, at logon-skærmen er blevet ændret. Og nu kan du nyde en helt ny Ubuntu 13.04, kendt som raring Ringtail, - den nyeste version af operativsystemet!

Fremgangsmåden som Ubuntu opdatering distribution til terminal 13,04 ved hjælp af

Dette er den nemmeste måde at opdatere skallen til den nyeste version. For at gøre dette, skal du åbne en terminal og afskrive følgende: $ sudo gør-release-opgradering.

Imidlertid er denne metode ikke anbefales, da en ny version af "Ubuntu" er i testfasen, og du foretager ændringer på computeren på egen risiko.

en anden

Der er en anden metode, der gør det muligt for Ubuntu til at opgradere til den angivne fordeling, hvilket kan virke en smule mere kompliceret end ovenstående. Han er at ændre etc / apt / sources.list og opdatere systemet som helhed. Dette gøres på følgende måde. Ved en terminal prompt, skal du indtaste kommandoerne nedenfor:

- $ sudo sed -i 's / kvantalt / raring /' /etc/apt/sources.list;

- $ sudo apt-get update && apt-get dist-upgrade.

klassisk

Derudover er der den klassiske metode til, hvordan du opgraderer Ubuntu, - den er downloadet fra den officielle ISO-billede af stedet, så download den til din computer og oprette en boot disk eller et USB-flashdrev. Så den nye version af operativsystemet er indlæst manuelt ved hjælp af en standardprocedure. For at gøre dette, skal du indstille indstillingerne for at starte fra OS medier, og følg vejledningen, der vises under installationen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.