Mad og drikkevarerHovedret

Marmor Chernyy Angus-oksekød: beskrivelse racer af dyr, kød smagen, især madlavning

Den mest lækre bøf lavet af marmor oksekød. Det er kendt af alle. Men her er kød fra dyr, der har en marmoreret sten hende til at opnå, og hvad du behøver for at tilberede en rigtig bøf, de kender ikke mange. Derfor er det tid til at forstå alt dette.

Chernyy Angus: race beskrivelse

Black Angus og Aberdeen Angus kaldes elite kvægrace, hvis kød i smag er overlegen i forhold til andre kvaliteter af oksekød. Det blev fremavlet i det XIX århundrede i amtet Angusshir i Skotland, og dens avl blev forlovet andre steder - Aberdeenshire County. Det er derfor, den kvægrace, og fik sit navn "Aberdeen Angus". Kæledyr kommer i rød eller sort farve, som er den mest almindelige. Det sorte angus kød anses for at være den bedste oksekød.

Aberdeen-Angus refererer til repræsentanter for kød racer af kvæg. Disse er store dyr med tykke sorte manke, kendetegnet af, som er fraværet af horn. Chernyy Angus fra fødslen programmeret til at opbygge muskelmasse. Dyr af denne race er i hastig vækst, og under visse betingelser af dagen kan få mere end 1,5 kg vægt. Udgangen af kød efter slagtning af op til 70% af kropsvægten, som er meget større end for andre kvægracer.

Marmorering sort angus kød

Hvad er marmoreret oksekød? Såkaldte kød racer af kvæg Chernyy Angus og Aberdeen Angus. tyndt fedtlag, der er dannet af en marmor mønster dannet i muskelvæv af disse dyr. Jo mere fedt væv er i kødet, så det er mere saftig og mere mørt.

Uddannelse inden for muskel lag skyldes en genetisk disposition Aberdeen Angus og korrekte opfedning dyr. 3-4 måneder før slagtning, når noget vejer mindst 350 kg, overføres det til den frisk græs på kornet-fodret. Dette fremmer dannelsen af fedt inde i muskel lag. Hos kvæg andre arter fedtlaget ikke dannes, og fedt stigninger på toppen af muskelvæv. Deres kød vil være meget hårdere, og klar bøf smag vil helt sikkert få en gummi.

Det er takket være den fede skjolder Chernyy Angus-oksekød i udarbejdelsen af erhverve ønskede saftighed og rige smag. Fedtet smeltes ved opvarmning, iblødsætning det hele saften af en stykke oksekød. Bøf bogstaveligt smelter i munden.

Hvordan til at bestemme friskhed oksekød

Black Angus kød, uanset om det blev bragt fra USA eller Australien eller dyrkes i Rusland, sælges kun i vakuumpakket. Holdbarhed af sådan oksekød er omkring 45 dage. Men for at sikre, at kødet er købt for at gøre Chernyy Angus steak, frisk virkelig brug for at være opmærksom på følgende punkter:

  • kødet skal være en rig rød farve, hvis du fik det fra et voksent dyr og være lidt blegere, hvis fra kalven;
  • ved berøring oksekød håndflade skal forblive tørre på overfladen af kødet bør ikke være nogen slim;
  • behagelig duft af kød, ikke surt;
  • marmoreret oksekød er om det samme, ensartede striber af alle bøf bredde.

Efter åbning af pakken, ikke bare vurdere kødet. Lad det hvile i en halv time, hvorefter du kan begynde at forberede og skære stykker og kog den bøf.

Sådan tilberede en bøf Chernyy Angus

For at forberede bøf pasform og premium nedskæringer og alternativ. En ideel variant bøf "rib eye" (tyk område) eller bøf "striploin" (et tyndt område). Disse stykker af kød fra den dorsale del af dyret har den højeste marmorering.

Også til madlavning oksekød bøf brug salt, peber og vegetabilsk olie. Anbefales kraftigt at marinere oksekød Chernyy Angus. Kød skal først skåret i stykker med en tykkelse på mindst 2 cm. Så forlader sin "hvile" på bordet kan være bøf steger stuetemperatur og under alle omstændigheder ikke fra køleskabet.

Efter 30 minutter, kan du begynde at stege kødet. For at gøre dette, varme panden, børste bøfferne med olie og læg stykker af oksekød på den. Yngel i 3 minutter på hver side, og derefter en anden par minutter, indtil den ønskede grad af ristning, konstant roterende pande. Fjern bøf fra en plade, krydr med salt og peber og give ham til at nå parathed i ca. 5 minutter. Efter dette, bør kødet videregive til en varm plade og tjene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.